- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #67.141
günaydın güzellerrrr opuyorumnanaktan
dün gece yarısından sonra dağıtım yerimiz belli oldu :) Ağrı Merkez il Jandarma Komutanlığı a.s doğu çıkıcak biliyoduk ama bu kadar da doğu düşünmemiştikTürkiye'nin en doğusu yaa şutarafagitti ama şükrediyorum tek sorun uzaklığı olsun 5 saat 10 saat ne farkeder sonuçta uzak olcaktı yeterki rahat olsun aşkım :Saruboceq: münferit olarak gidiyo zaten geri hizmette olcakmış büyük ihtimal yazıcı olabilirmiş
öğrendim rahatladım kızlar yaa ama ne heyecandı ya arıyo birazdan söylücekler diye nasıl beklediğimi bi Allah biliyo.. bazı arkadaşları önceden öğrenmiş şırnak hakkari tunceli siirt ağrı adıyaman ordu tokat hatay a asker gitmiş sadece.. bunu bilerek hangisine düştü diye beklemek ne zordu.. bi gitsin de gerisi de gelir geçer hayırlısıyla.. Allah hepsini korusun hepsi sağsalim gitsin gelsin :Saruboceq: turkbayragi
tesekkür ederim canim. daha iyiyim, benim onu teselli etmem gerekirken resmen bütün gece arayip o beni teselli etti, cok utandim. ama evet dualarimizla sag salim gidip gelecekler hayirlisiyla.
siyanincim tekrardan gözün aydın canım, hayırlısı olsun :Saruboceq:
canım ne doğu ne batı Allah yeterki kötü yazılar yazmamış olsun.içini gönlünü ferah tutmaya çalış.Allah hepsini sevdiklerine sağsalim kavuşturmayı nasip eylesin.Dualarımızla onlara destek olacağız.
ne iğrenç bi gün mafoldumben
aaa neden canımmm bilmiyorumkismile
canım cok sıkkın çok
neden canım askerinle mi tartıştın yoksa bilmiyorumkismile
şu an kendi kendimi yiyorum daha haberi yok, ulaşsa bana görcek gününü gıcık uyuz
selam canım iyiim çok şükür.sen nasılsın? haklısın valla tatlım şükrediyorum ben batı olsun diye dua etmedim zaten hep hayırlısını istedimGünaydiiin asker güzellerii opuyorumnanaktan
Nasilsiniz kizlar durumlar nasil ?
Askerleri doguya gidecek olanlar nolur üzülmesin , kizlar hic belli olmuyo bakarsiniz dogu batidan daha rahat olur
benim arkadaslarimdan örnek verecek olursam , batmandaki arkadasim izmirde askerlik yapan arkadasimdan daha rahat
bizim burda yapabilecegimiz sadece hep beraber dua etmek , hepimizin askeri icin:Saruboceq:
hem birbirimize hemde askerimize destek olmakda cok önemli :1hug:
icinizi ferah tutun ALLAH büyüktür , rabbim korusun hepsini turkbayragi
selam kızlar opuyorumnanaktan
saysaybitmiyor canım hayırlı olsun usta birliğiniz. inan artık doğusu batısı bir. benim nişanlımda doğuda berbat bi yerde ama rahatı iyi çok şükür. inşallah sizinde öyle olur. Allahım hepsini korusun.:Saruboceq: güle oynaya kavuşucaz hepimiz.:teselli:
siyahincim sizinde hayırlı olsun usta birliğiniz. bi arkadaş ordaydı bizim hatta pazartesi falan tezkeresini alıcak. çok iyi söylüyodu. a.s hakkınızda hayırlısı olsun canım. içinde rahatlamıştır artık.:1hug:
ya kızlar bişi sorucam şu daisypath var ya hani sizin profillerinizde onu nasıl ekleme yapıosunuz da yazılarınızın altında sürekli çıkıo bi beceremedm yaa bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile3
selam canım iyiim çok şükür.sen nasılsın? haklısın valla tatlım şükrediyorum ben batı olsun diye dua etmedim zaten hep hayırlısını istedim:Saruboceq: aminnn hepsini kourusun:Saruboceq:
saol canımmm opuyorumnanaktan öğrendim rahatladım yaahihoyyyt aayy gerçekten miii neler diyodu canım rahatmıymış orası?
kızlar kahvaltı yapıp gelcem birzdn tmm mı ..
şu an o kadar sinirliymki ayrılmayı dusunuyorum
Ben süperim siyahincim ALLAHIMA $ükrolsuun opuyorumnanaktan
evet canim en hayirlisi nereyse orasi olsuun herkes icinde :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?