Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

siyanincim tekrardan gözün aydın canım, hayırlısı olsun :Saruboceq:

tesekkür ederim canim. daha iyiyim, benim onu teselli etmem gerekirken resmen bütün gece arayip o beni teselli etti, cok utandim. ama evet dualarimizla sag salim gidip gelecekler hayirlisiyla.

canım ne doğu ne batı Allah yeterki kötü yazılar yazmamış olsun.içini gönlünü ferah tutmaya çalış.Allah hepsini sevdiklerine sağsalim kavuşturmayı nasip eylesin.Dualarımızla onlara destek olacağız.

saol canımmm a.s. aminn :Saruboceq:
doğru söylüyosun canım dualrımız onlarla :Saruboceq:

selam kızlar opuyorumnanaktan

saysaybitmiyor canım hayırlı olsun usta birliğiniz. inan artık doğusu batısı bir. benim nişanlımda doğuda berbat bi yerde ama rahatı iyi çok şükür. inşallah sizinde öyle olur. Allahım hepsini korusun.:Saruboceq: güle oynaya kavuşucaz hepimiz.:teselli:

siyahincim sizinde hayırlı olsun usta birliğiniz. bi arkadaş ordaydı bizim hatta pazartesi falan tezkeresini alıcak. çok iyi söylüyodu. a.s hakkınızda hayırlısı olsun canım. içinde rahatlamıştır artık.
:1hug:

Günaydiiin asker güzellerii opuyorumnanaktan
Nasilsiniz kizlar durumlar nasil ?
Askerleri doguya gidecek olanlar nolur üzülmesin , kizlar hic belli olmuyo bakarsiniz dogu batidan daha rahat olur
benim arkadaslarimdan örnek verecek olursam , batmandaki arkadasim izmirde askerlik yapan arkadasimdan daha rahat
bizim burda yapabilecegimiz sadece hep beraber dua etmek , hepimizin askeri icin:Saruboceq:
hem birbirimize hemde askerimize destek olmakda cok önemli :1hug:
icinizi ferah tutun ALLAH büyüktür , rabbim korusun hepsini turkbayragi

ya kızlar bişi sorucam şu daisypath var ya hani sizin profillerinizde onu nasıl ekleme yapıosunuz da yazılarınızın altında sürekli çıkıo bi beceremedm yaa bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile3

selam canım iyiim çok şükür.sen nasılsın? haklısın valla tatlım şükrediyorum ben batı olsun diye dua etmedim zaten hep hayırlısını istedim :Saruboceq: aminnn hepsini kourusun:Saruboceq:

saol canımmm opuyorumnanaktan öğrendim rahatladım yaahihoyyyt aayy gerçekten miii neler diyodu canım rahatmıymış orası?

ya kızlar bişi sorucam şu daisypath var ya hani sizin profillerinizde onu nasıl ekleme yapıosunuz da yazılarınızın altında sürekli çıkıo bi beceremedm yaa bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile3

bende cok denemistim onu canim kaydirigubbakcemile3
Daisypath - Free Wedding, Anniversary and Vacation tickers
canim burdan cizelge hazirliyosun , profil düzenleme ayarlarina giriyosun , orda cizelge diye yaziyor , hazirladigin cizelgenin adresini oraya kopyaliyosun
bi dene bakalim olmazsa daha ayrintili anlatiriz

Ben süperim siyahincim ALLAHIMA $ükrolsuun opuyorumnanaktan
evet canim en hayirlisi nereyse orasi olsuun herkes icinde :Saruboceq:

kızlar kahvaltı yapıp gelcem birzdn tmm mı ..

şu an o kadar sinirliymki ayrılmayı dusunuyorum

sakin grimsi suan sinirle bunlari söylüyorsundur , bende gecen aynisini dedim , bitti hersey safak felan saymiorum diye :umursamaz:
ama öfkeyle kalkan zararla oturur , suan sinirlendiginden böyle diyosun sakin ol canim düzelir hersey :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…