Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

biri bana dur desin. ne oldu bilmiyorum, yazdikca yazasim geliyor. ev arkadasim cok konusuyorum diye an itibariyle evi terketti. :/ heyecanim ceneme vurdu. :1shok:

kaydirigubbakcemile3 normal ama yaa dur demem ben sana ama çık hazırlan derim, alıcaklarını al, çantaları toparla kaydirigubbakcemile3

sorma canim ya nasil heyecanli ve mutluyum anlatamam. icim icime sigmiyor. bir de safak dogan günes oldugunda bayilip kalmaktan korkuyorum.
:asigim:

Aynen canım bende öyleyim çok çok mutluyum.Allah mutluluğumuzu bozmasın hep böyle olalım.kaydirigubbakcemile5 işte bende şafak doğan güneş dediğimde ne yaparım ne ederim hiç bilemiyorum

hoşbuldum canım. olsun yeterki bir nebze olsun mutluluğumuz olsun. hayal ederek keyfimiz bari yerine gelsin.opuyorumnanaktan senin kaç günün kaldı canım?

bende isterim bende sempatiksalakcinni

hemen bakınıcam canım sağol kaydirigubbakcemile5

merhaba canım hoşgeldin iyiyim sen nasılsın?
seninde şafak geri sayımda asıl sendeki heycan nasıl?

hoşbuldum canım, ben çok iyiyim sen nasılsın?opuyorumnanaktan depük listesine az kaldı senin diye biliyorum aceba doğru mu biliyorum :uhm:
bendeki heyecan şimdilik normal derecede hele bi teklilere düşeyim bak o zaman sölerim halimii
kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 normal ama yaa dur demem ben sana ama çık hazırlan derim, alıcaklarını al, çantaları toparla kaydirigubbakcemile3

cikicam birazdan bir arkadasimin aramasini bekliyorum, onunla birlikte son kahvelerimizi icicez.

simdi aradi, dedim sana cok güzel bir sürpizim var, diyor sürprizlere bogucak beni kadin. hehehe

arkadasini da aramis, saka yapmismis bana cocuk, hic de saka degildi, ciddi ciddi sordu yani. hih :/

:hooray:(poposuna tepüğü vurmak üzere olduklarımız hehehehe):hooray:

:hooray::teytey:....30/07/2010....MEG SELAM:hooray:

:teytey:....08/08/2010....ULTİMAREİNA=05 AMASYA SELAM

:teytey:....21/08/2010....MEL_AY=19 ÇORUM SELAM

:teytey:....21/08/2010....EBUŞ81=19 ÇORUM SELAM

:teytey:....22/08/2010...._MUCİZEM_=20 DENİZLİ SELAM

:teytey:....22/08/2010....ESRAUMİTİİİM=20 DENİZLİ SELAM

:teytey:....24/08/2010....DUYGU.91=21 DİYARBAKIR SELAM

:teytey:.....30/09/2010....CANCU=59 TEKİRDAĞ

:teytey:....10/10/2010....TATLIKIS=68 AKSARAY SELAM

:lepi::lepi::lepi:

:dance::dance::hooray::dance::dance:

turkbayragiturkbayragiturkbayragi​

kızlar bu arada dün gece askerim rüyasında beni görmüş en güzel yerinde uyandırdılar diooo artık nasıl gördüyseeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…