- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #67.521
markafoni'yi kullanıyorum da bunu duymamıştım yaa süpermiş vaallaaa kaydirigubbakcemile3
biri bana dur desin. ne oldu bilmiyorum, yazdikca yazasim geliyor. ev arkadasim cok konusuyorum diye an itibariyle evi terketti. :/ heyecanim ceneme vurdu. :1shok:
sorma canim ya nasil heyecanli ve mutluyum anlatamam. icim icime sigmiyor. bir de safak dogan günes oldugunda bayilip kalmaktan korkuyorum. :asigim:
hoşgeldin canıım.. sorma nerden ereye gitti muhabbet ben de anlamadım şimdi düşününce kaydirigubbakcemile3
ama benim kavuşmama daha çok var yaaa yoğun özlem baskınındayım ben yine :çok üzgünüm:
bende isterim bendesempatiksalakcinni
hemen bakınıcam canım sağol kaydirigubbakcemile5
merhaba canım hoşgeldin iyiyim sen nasılsın?
seninde şafak geri sayımda asıl sendeki heycan nasıl?
biri bana dur desin. ne oldu bilmiyorum, yazdikca yazasim geliyor. ev arkadasim cok konusuyorum diye an itibariyle evi terketti. :/ heyecanim ceneme vurdu. :1shok:
kaydirigubbakcemile3 normal ama yaa dur demem ben sana ama çık hazırlan derim, alıcaklarını al, çantaları toparla kaydirigubbakcemile3
ben konuları takip edemedim ne zaman geliyor askerin ?
canim cumartesi sabahi geliyor :sm_cool:
ne güzel bitmiş gitmiş valla hayırlısıyla kavuşun da bi:)
benim şafağım daha 46 (333.kd)
selam kızlar
Selam canım hoşgeldinopuyorumnanaktan
hoşbuldum canım opuyorumnanaktan
keyifler nasıl kaydirigubbakcemile5
ben birazcık yorgunum mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?