Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

siyahincim, merhaba hoşgeldin. heyecan dorukta mı? dağıtıma az kaldı ikimizinde delikafadulden
delikafadulden hoşbulduk canımm sorma yaa ölüyorum heyecandan sende durumlar nasıl bugün ne yapıcamı şaşırdım hayal kurup duruyoruz ağvaya gitcez şu gün oraya gideriz şu gün buraya diye..delikafadulden hazırlık yapmam lazım ama heyecandan elim ayağım tutmuyo hiç bişey yapamıyorum:roflol:

selam canım iyiyim kendi adıma sen nasılsın
opuyorumnanaktan

ben de iyiyim canımmm mehtap sıkıştırıyooodelikafadulden mehtap 5 :lepi:

süpeeerrdelikafadulden

ŞAFAK 385 turkbayragi
MEHTAP 5 turkbayragi

valla bu şafağa bile seviniyorum kızlar yaaa koskoca 71 gün ne çabuk geçti gerçekten, umarım hep böyle hızlı hızlı geçer gider bişey anlamamhihoyyyt

ŞAFAK 385 turkbayragi
MEHTAP 5 turkbayragi

valla bu şafağa bile seviniyorum kızlar yaaa koskoca 71 gün ne çabuk geçti gerçekten, umarım hep böyle hızlı hızlı geçer gider bişey anlamamhihoyyyt

amin canım zaman öyle yada böyle geçiyo işte.

ben koskoca 435 günü nasıl bitirdim diye şaşırıyorum kendime zaman geliyoda. bide diyorum ki ne kadar çabuk geçti. aslında çok çok canımı acıtmıştı.sayılı gün işte geçiyo valla.
olumunekankayizsmile:lepi:

ben de ilk haftayı düşünüyorum da nasıl ağlamıştım yaa sürekli deli gibi ağlıyodum her telefon edişinde ağlamaktan konuşamıyodum:gitme: ama sabretmeyi öğreniyo insan daha 71 gündür bekliyorum ama hiç karamsar değilim bitecek bitmek zorundaturkbayragi kimbilir 435 gün nasıl geçti canım Allah hepimize sabır versin darısı başımızaturkbayragi

neler çektim neler geçirdim bi ben bide Allahım biliyo. ama çok şükür hepsini atlattım. hihoyyyt aşkıma ben kendimi aştım diyorum. bu askerlik ne kadar onlarıda değiştiriyosa bizi de bi o kadar değiştiriyo tabi iyi yönde. herşey değişiyo ve mükemmel bi çift oluyosunuz.:asigim:

Ben geldim kızlarrr

selam canım hoşgeldin.opuyorumnanaktan

sorma canım bende aynen çok heyecanlıyım. perşembe öğleden sonra yola çıkıcaz nasipse.çok merak ediyorum onu öyle görmeyi boshayallersmile
ben yıllık iznimi askere gitmeden önce kullandım maalesef tatil planımız yok ama pazar günü bir yerlere kaçarız belki.diğer günlerdede ofise gelicek hep yamacımda oturcakmış kaydirigubbakcemile3:asigim:

hoşbulduk canm iyiyim. kuzenlerimle eğlendim kafa dagıttım biraz geldim iki gün sonra belli olucak bizim dağıtımımız
ohh iyi yapmışsın canım hadi hayırlısıyla belli olsun bakalımturkbayragi
siyahincim senin belli olduğu dağıtım bizim oldu =/
belli oldu canım ağrı bizimturkbayragi hayırlısı olsun canım benim şırnak deyince ilk önce korkuyo insan ama belki orda daha rahat olur belli olmaz canım Allah hepsini korusunturkbayragi

bence de canım ya maşallah biz askerlikten öncesine göre daha iyiyiz ayrı bişey bu da.. tabi kolay değil çok zor ama bu zorlukları beraber aşmak da çok güzelturkbayragi

ayy tatlı heyecanlar yaaopuyorumnanaktan olsun canım ya dibinde olsun yeter:asigim:

hoşgeldin canım nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…