Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

süper cicim çok sevindim. hadi bakalım artık başla şafak saymayaakaydirigubbakcemile5

tahmin edebiliorum canım yaa dağıtım izninden sonra bana da ilk gidişinden daha çok koymuştu 2 hafta ağladım o yüzden de orkuyorum işte :çok üzgünüm:

Lady_cici çok svindim ccanım senin adına ya hep böyle güzel haberler alalım mutlu olalım :dance:
ah ahh :asigim: aşk kapıda desene :1rolleyes:

Nuliiiiiiiiişş ebet forumumdayım bugün valla allah bozmasın kaydirigubbakcemile2
sende ne var ne yok :1hug:

tahmin edebiliorum canım yaa dağıtım izninden sonra bana da ilk gidişinden daha çok koymuştu 2 hafta ağladım o yüzden de orkuyorum işte :çok üzgünüm:

canım sadece bizim için zor olmuo zaten..ona daha da zor oluo..dağıtım için geldiğinde deli gibi ağlamıştım ben de gönderirken..bu ay içinde de onun yanına gittik ziyarete..bu sefer de o bizi yolcu etti..zot tuttu kendini gözleri doldu kuşumun..ağlamasın o kıyamam ben onaaa :kedi:

evet canım o zorluğu çok fazla var işte yaa:çok üzgünüm:
ama o zorluk geçiyo sonra anılarla kalan zamanını geçiriyosun. buda iyi yönü tabi.yerimseniben

ah yazık yaa.. giderken benimki de çok ağladı sarıldı sarıldı kıyamam ben ona yaa içim parşalanmıştı :çok üzgünüm:
yemin törenine gitmiştim ben ailesiyel o zaman da çok kötü olmuştu yaa, tekrara yaşamak kötü oluyo işte, o yüzden gelmek istemio nişanlım bitsin de geleyim diyo.. bakalım hayırlısı, inşallah zorlamazlar, hayırlısı olsun yaa :Saruboceq:

anaaaam layd'im cicim süper bi haber bu kaydirigubbakcemile2
ee dağıtım yeri neresi oldun öğrendin dimi?

allah bozmasın tabi duyguşş:Saruboceq:
bende ne olsun işte dün evdeydim temizlik yaptım
bugünde sabahtan işler çok yoğundu onlarla boğuştumm kafamçokkarıştı
sen naptın çeyizlik :jeyyar:hihoyyyt

amin canım inşallah..ama erkek arkadaşının ağlaması da bi kötü oluo be..sanki o hiç ağlayamazmış gibi..ben ağlamıcam demiştim ayrılırken..onu görünce hüngür şakır başladım..dayanamıo insan kaydirigubbakcemile3

evt yaa benimki bi de 1.89cm boyunda 90kg iri yarı, sanki hiç ağlayamazmış gibi gelir görene ama nası duygusal canım yaaa o ağladıkça ben de ağlamıştım.. ben ağladıkça da o ağlamıştı.. annesi yeter artık diyip bizi ayrı koltuklara oturtmuştu son gün kaydirigubbakcemile

kayınvalide süpermiş yaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aynı tipteler bizim askerlerimiz

üzülme canım yaaa sen gelince bi beslersin onu eski haline çarçabuk gelir merak etme kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…