- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #67.601
kiiiiiiiiiizLar cok mutluyum yaaa ALLAHima $ükürdelikafadulden
sevincimi sizlerle paylasmak icin sabahi zor ettim valla delikafaduldendelikafadulden
biliyosunuz ki bir haftadir numarasi vardi elimde , ama arayinca ya mesgul caliyodu , ya kimse acmiyodu
bi kere sadece ulastim , onda da uyumustu zaten boshayallersmile
son zamanda hic calmiyodu bile her aradigimda mesgul oluyodu:umursamaz:
son bi kac gündür gercekten canim cok sIkkIndi ulasamiyorum diye moralim bozuluyoduu :1no2: 8 den sonra da hic aramaya firsatim olmuyodu zaten
amaaaaaaadelikafadulden dün aksam 10a dogru evde kimsecikler kalmadi tekrar bi deneyim dedim , hic ümidim de yoktu acikcasi cünki tüm gün yine mesguldü :lepi: calarken askerin biri telefonu acti ne oldugunu anlayamadim ya birden kaydirigubbakcemile3 öyle heyecan yaptimki sonra askerimi istedim telefona geldi ve konustuuk
:sm_cool::sm_cool: cooook mutluyum kizlar ya bi hafta arama süresinden sonra , hep mesgul caliyodu deli oluyodum ki ulastim ya :dance::dance: sevincimden uyuyamadim
:sm_cool: kendisi de cok sasirdi ben arayinca , annesi ve arkadasi haric kimseyle görüsmüyormus telefona cagirinca cok sasirdiii :teytey: konustuk biraz iste ordn burdan haftasonuna görüsürüz msn de dedi
kimseyle görüsmüyorum dedi , ben zaten kimse degilimki dedim , dogru sen özelsin kimse degilsin dedi bana :asigim::sm_cool: yanindaki askerlere de bizi biraz rahat birakin felan dedi cok sevindim kizlar yaa :sm_cool:
kusura bakmayin kizlar cok uzun olduu , ama sevincimi bi sizle paylasabilyiorum :sm_cool: sabahi zor ettim , ben tekrar a$Ik oluyoruum :asigim::lepi:
( bizimkilere yardim edip gelicem birazdan)
evet canım erken tezkere alıcak kullanmazsa.
işte karar sizin canım artık nasıl isterseniz. itiraf etmek gerekirse nişanlım gittikten 1 hafta sonra bile kendime gelememiştim. ilk gidişinden daha fazla koyuyo insana.:sinifsinif:
amin canım amiiinn:lepi:
tahmin edebiliorum canım yaa dağıtım izninden sonra bana da ilk gidişinden daha çok koymuştu 2 hafta ağladım o yüzden de orkuyorum işte :çok üzgünüm:
tahmin edebiliorum canım yaa dağıtım izninden sonra bana da ilk gidişinden daha çok koymuştu 2 hafta ağladım o yüzden de orkuyorum işte :çok üzgünüm:
canım sadece bizim için zor olmuo zaten..ona daha da zor oluo..dağıtım için geldiğinde deli gibi ağlamıştım ben de gönderirken..bu ay içinde de onun yanına gittik ziyarete..bu sefer de o bizi yolcu etti..zot tuttu kendini gözleri doldu kuşumun..ağlamasın o kıyamam ben onaaa :kedi:
kiiiiiiiiiizLar cok mutluyum yaaa ALLAHima $ükürdelikafadulden
sevincimi sizlerle paylasmak icin sabahi zor ettim valla delikafaduldendelikafadulden
biliyosunuz ki bir haftadir numarasi vardi elimde , ama arayinca ya mesgul caliyodu , ya kimse acmiyodu
bi kere sadece ulastim , onda da uyumustu zaten boshayallersmile
son zamanda hic calmiyodu bile her aradigimda mesgul oluyodu:umursamaz:
son bi kac gündür gercekten canim cok sIkkIndi ulasamiyorum diye moralim bozuluyoduu :1no2: 8 den sonra da hic aramaya firsatim olmuyodu zaten
amaaaaaaadelikafadulden dün aksam 10a dogru evde kimsecikler kalmadi tekrar bi deneyim dedim , hic ümidim de yoktu acikcasi cünki tüm gün yine mesguldü :lepi: calarken askerin biri telefonu acti ne oldugunu anlayamadim ya birden kaydirigubbakcemile3 öyle heyecan yaptimki sonra askerimi istedim telefona geldi ve konustuuk
:sm_cool::sm_cool: cooook mutluyum kizlar ya bi hafta arama süresinden sonra , hep mesgul caliyodu deli oluyodum ki ulastim ya :dance::dance: sevincimden uyuyamadim
:sm_cool: kendisi de cok sasirdi ben arayinca , annesi ve arkadasi haric kimseyle görüsmüyormus telefona cagirinca cok sasirdiii :teytey: konustuk biraz iste ordn burdan haftasonuna görüsürüz msn de dedi
kimseyle görüsmüyorum dedi , ben zaten kimse degilimki dedim , dogru sen özelsin kimse degilsin dedi bana :asigim::sm_cool: yanindaki askerlere de bizi biraz rahat birakin felan dedi cok sevindim kizlar yaa :sm_cool:
kusura bakmayin kizlar cok uzun olduu , ama sevincimi bi sizle paylasabilyiorum :sm_cool: sabahi zor ettim , ben tekrar a$Ik oluyoruum :asigim::lepi:
( bizimkilere yardim edip gelicem birazdan)
Lady_cici çok svindim ccanım senin adına ya hep böyle güzel haberler alalım mutlu olalım :dance:
ah ahh :asigim: aşk kapıda desene :1rolleyes:
Nuliiiiiiiiişş ebet forumumdayım bugün valla allah bozmasın kaydirigubbakcemile2
sende ne var ne yok :1hug:
evet canım o zorluğu çok fazla var işte yaa:çok üzgünüm:
ama o zorluk geçiyo sonra anılarla kalan zamanını geçiriyosun. buda iyi yönü tabi.yerimseniben
ah yazık yaa.. giderken benimki de çok ağladı sarıldı sarıldı kıyamam ben ona yaa içim parşalanmıştı :çok üzgünüm:
yemin törenine gitmiştim ben ailesiyel o zaman da çok kötü olmuştu yaa, tekrara yaşamak kötü oluyo işte, o yüzden gelmek istemio nişanlım bitsin de geleyim diyo.. bakalım hayırlısı, inşallah zorlamazlar, hayırlısı olsun yaa :Saruboceq:
amin canım inşallah..ama erkek arkadaşının ağlaması da bi kötü oluo be..sanki o hiç ağlayamazmış gibi..ben ağlamıcam demiştim ayrılırken..onu görünce hüngür şakır başladım..dayanamıo insan kaydirigubbakcemile3
evt yaa benimki bi de 1.89cm boyunda 90kg iri yarı, sanki hiç ağlayamazmış gibi gelir görene ama nası duygusal canım yaaa o ağladıkça ben de ağlamıştım.. ben ağladıkça da o ağlamıştı.. annesi yeter artık diyip bizi ayrı koltuklara oturtmuştu son gün kaydirigubbakcemile
evt yaa benimki bi de 1.89cm boyunda 90kg iri yarı, sanki hiç ağlayamazmış gibi gelir görene ama nası duygusal canım yaaa o ağladıkça ben de ağlamıştım.. ben ağladıkça da o ağlamıştı.. annesi yeter artık diyip bizi ayrı koltuklara oturtmuştu son gün kaydirigubbakcemile
aynı tipteler bizim askerlerimiz
kayınvalide süpermiş yaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben geldim kızlarrrr nasılsınız bakalım?
biz komik bi çiftiz yaakaydirigubbakcemile3
ben de 1.60cm, 43kg kaydirigubbakcemile3
artık 70li kilolardayım diyo ama nişanlım yaa çok zayıflamış bi resim gönderdi inanamadım yarısı gitmiş resmen :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?