Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

üzülme canım yaaa sen gelince bi beslersin onu eski haline çarçabuk gelir merak etme kaydirigubbakcemile3

birden o kdr fazl zayıflamasına üzüldüm yaa görünce aman sağlıklı olsun hastalanmasın da zayıf olsun ben de zayıfım ama iyim çok şükür, hem böle daha güzel bi çift oluruz kaydirigubbakcemile3

hoşgeldinnnnkaydirigubbakcemile2
dağıtım yeri belli oldumuuuu bilmiyorumkismile askerin eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

hoşbuldukk...msn ine yazmıştım canım girmedin heralde dağıtımımız belli oldu Şırnak maalesef.. işte canım bıraktığın gibiyim değişen tek şey Şırnak oldu:gitme:

kızlar aranızda yeni sayılırım ben şafak saymıyorum saymak istemiyorum çünkü çok uzun

merhaba.. hoşgeldin aramıza :)
toplu halde günleri geride bırakıyoruz canım, yeni başlayanlar da var aramızda, doğan güneşi görenler de :)
benim şu anda şafak 204 ama 460 yazdığım günü dün gibi hatırlıyorum... eski mesajlara bakınca nasıl da geçmiş diyebiliyorum.. çok zor geçtiği de oluyo anlamadan geçtiği de...
yeni mi gitti eşiniz, nerde?

ayy bizde bi değişiklik yok fotolar aynı geliyo
bende Allahtan iri yapılıyım az buçuk idare ediyoruz ama onun yanında kuş gibi kalıyorum
kaydirigubbakcemile3

ben geldim kızlarrrr nasılsınız bakalım?
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın?

meraba canım.

ay hiç sorma ya alıyorum habire :1rolleyes:
kızlar ben kaçıorum..bu sıcakta nasıl olucak bilmiorum ama ütü yapmam lazım annemin emri kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kendinize iyi bakın
komple soyun belkim iyi gelebilir :jeyyar:

ben de iyiyim canım teşekkür ederim kaydirigubbakcemile5

kızlar ben kaçıorum..bu sıcakta nasıl olucak bilmiorum ama ütü yapmam lazım annemin emri kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kendinize iyi bakın
görüşürüz canım kolay gelsinopuyorumnanaktan

mel_ay yukarıda gördüğüm şafak doğrumu gözlerime inanamıyorum 19

doğru evet hümeyracım
çok şükür azalttım baya darısı başınıza
:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…