- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #67.621
ben geldim kızlarrrr nasılsınız bakalım?
hoşgeldiiinnn... iyiz çok şükür, senden naber? :teselli:
üzülme canım yaaa sen gelince bi beslersin onu eski haline çarçabuk gelir merak etme kaydirigubbakcemile3
hoşgeldinnnnkaydirigubbakcemile2
dağıtım yeri belli oldumuuuu bilmiyorumkismile askerin eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
birden o kdr fazl zayıflamasına üzüldüm yaa görünce aman sağlıklı olsun hastalanmasın da zayıf olsun ben de zayıfım ama iyim çok şükür, hem böle daha güzel bi çift oluruz kaydirigubbakcemile3
kızlar aranızda yeni sayılırım ben şafak saymıyorum saymak istemiyorum çünkü çok uzun
hoşbukduk.. ben de iyiyim askerimin sesiyle uyandım sabah ikimizde çok neşeliyiz Allah bozmasın zzemuszemus
aman maaşallah de tatlım ne güzeeelll, allah bozmasın
amiiiiinnn... hepimiz neşeli olalımmm
biz komik bi çiftiz yaakaydirigubbakcemile3
ben de 1.60cm, 43kg kaydirigubbakcemile3
artık 70li kilolardayım diyo ama nişanlım yaa çok zayıflamış bi resim gönderdi inanamadım yarısı gitmiş resmen :çok üzgünüm:
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın?ben geldim kızlarrrr nasılsınız bakalım?
mrb akadaşlar
kızlar ben kaçıorum..bu sıcakta nasıl olucak bilmiorum ama ütü yapmam lazım annemin emri kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kendinize iyi bakın
ay hiç sorma ya alıyorum habire :1rolleyes:allah bozmasın tabi duyguşş:Saruboceq:
bende ne olsun işte dün evdeydim temizlik yaptım
bugünde sabahtan işler çok yoğundu onlarla boğuştumm kafamçokkarıştı
sen naptın çeyizlik :jeyyar:hihoyyyt
komple soyun belkim iyi gelebilir :jeyyar:kızlar ben kaçıorum..bu sıcakta nasıl olucak bilmiorum ama ütü yapmam lazım annemin emri kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kendinize iyi bakın
ay hiç sorma ya alıyorum habire :1rolleyes:
komple soyun belkim iyi gelebilir :jeyyar:
ayy bizde bi değişiklik yok fotolar aynı geliyo
bende Allahtan iri yapılıyım az buçuk idare ediyoruz ama onun yanında kuş gibi kalıyorumkaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın?
meraba canım.
görüşürüz canım kolay gelsinopuyorumnanaktankızlar ben kaçıorum..bu sıcakta nasıl olucak bilmiorum ama ütü yapmam lazım annemin emri kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kendinize iyi bakın
mel_ay yukarıda gördüğüm şafak doğrumu gözlerime inanamıyorum 19
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?