Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

elifin bana yazdığı en son mesajı yazıyorum olduğu gibi kızlar

ee yazın ozaman yazıyorsunuz zaten

yanlış anlamadıysam eğer bu kapatmadık demek oluyor .sizin içinde kendi adımada teşekkür ettim kendilerine .burdan tekrar teşekkür ederim

SAFAK 334
BITEN 126

Bugün aklima geldigin her dakikka agladim askim ... özlemler gün gecdikce artiyor
bide üstüne Günesi Gördüm Filmini izledim tam oldum
Gülünecek haldeyim ama napimm... cok özledimm seniii.. teninin kokusuna hasretim birtanem ((

Günaydın Kızlar,

Ben çalışıyorum, o yüzden 17.30 a kadar takip edebiliyorum bu forumu ve düzenli takip ettiğim tek topik bu. Okuduklarıma göre topiğimiz kapanma yani başka konu ile birleştirilme tehlikesi atlatmış. :enbuyukkk: İnşallah olmaz böyle bir şey. Çok saçma yani karışacak ortalık burada çok samimi bir ortam var opuyorumnanaktan ve gerçekten severek zevkle takip ettim ilk girdiğimden beri. Bu topiğin kapatılmaması için bize de sorulması gerekmiyor mu ya klava:

Şafak 31 zemuszemus

Yaa topik kapatılmasın sevdiğini özleyenler kısmı ayrı burası ayrı burda listemiz var orda böyle bir liste yokk, iki topiğinde kendine göre güzellikleri var opuyorumnanaktan valla tepük yemeden kapanırsa bu topik kahrımdan ölürümmafoldumben
kapanmasın:umursamaz:​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…