Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızım ebuşun falan annesi hasta ameliyat oluyo balım ümmü çalışıyo hep giremiyolar çoğu arkadaşın neti yok giremiyorlar aslında herkes giriyo zaman buldukça buraya .aradan aylar geçseede soluğu gene bu topikte alıyorlar.bi farkımız varki bu durum böyle devam edip gidiyor .ayrıca mervecim öyle düşünme yaaaa sende gözümün bebeğisin biliyosun

Yok canım benim kırılma şimdi bide biz üzülmeyelim:)
Kırmak istememiştim

Tamam ozman mervishhh bak bende merveyımm benımde onbaşım var =))opuyorumnanaktan

Evet qazelım doğru söledinnn full onlıne burası heralde karısıklıkdan yazıldı öylee
O onur üyesi elifcik topıklerı karıstırdı heralde..Konumuz buqune buqun sabıt =)hihoyyyt

Ahhhhh ne qüzell söledinn =)))) Ama olsn ben yarın idareten kavuşcam 14 qün hasret gidercez =)alkisalkisalkis

Tadını çıkartın canım en güzel zamanlardan birini yaşıycaksınız inşallah bitirdiklerinide görcez. :Saruboceq: Benimde kocacığım Temmuzun 29unda gelicek izine inşallah :asigim:

böyle iyi tabi yaa orda bi grup olun asker bekleyenler olarak diyo orda herkes ayrı bişi yazıyo bize yazılan cevapları bulmak için okadar sayfa arayacağız.burda hemen şak diye buluyoruz kim ne yazdıysa.asker bekleyenler olarak şafaklarla ilgilendiğimiz için orası bizi zorlayacak yaaa.istediğimiz şeyi bulmak için çok fazla uğraşacağız ne bilim yaaa çok üzüldüm ben çookk

bende üzüldüm inşallah birleşmez. bu topikte asker bekledim ben. orda sadece asker bekleyenler yok. tamam içerik belki aynı olabilir ama burda sadece asker bekleyenler var yani o bakımdan.

Birleşmesin canım orada konuşulanlar ayrı buradakiler ayrı.. Birleşirse sanmamkii oraya yazayım yazmam yani bir çok kişininde yazmayacağından eminim

walla yazan yazsın mervişim ben kimseye oraya gitmeyin diyemem demedimde hiç isteyen buraya geldi şafağını yazdı sonra oraya gitti özlemini anlattı.ben kimseye karışmadım hakkımda yok zaten.ama inan bana girmem bidaha kararlarımın yaptığım şeylerin en önemliside benim hiç değerim yoksa vede saygı gösterilmiyosa girmem işim olmaz öyle yerde ama eminimki öyle değildir azıcıkta olsa değerimiz vardır ve saygı duyuluyodur die düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…