- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #68.281
Hiç kıss napiyim, oturuyorum boş boş
Geçmişe hiç bakmadım vallaGündzleri
döktürüyolar, akşam kimse olmuyo.. Hepsiini patronlarına şikayet edicemm
gündüz işten kaytarıolar diyeee :jeyyar: lülülülülülü
siyahincim, heyecan olmaz mı yaa sanki ilk kez karşılacak gibiyim, yerdemiyim göktemiyim belli değil. haftaya bugünde gidicekler diye kendimizi paralarız :a015:
evet cnm gelibolu ortaköy
Hiç kıss napiyim, oturuyorum boş boş
Geçmişe hiç bakmadım vallaGündzleri
döktürüyolar, akşam kimse olmuyo.. Hepsiini patronlarına şikayet edicemm
gündüz işten kaytarıolar diyeee :jeyyar: lülülülülülü
ladym ben de çıkıorum şimdiiiii halamlara gideceğiz 11 gibi gelirim o zaman konuşuruz arkadasım Şeniz
bende mesayimin bitmesini bekliyorum guclubacismile
bi ara uğradım bende sonra işlere devam ettim uğrayamadımm boshayallersmile
yok kıs şikayet etme patonlarınaa kaydirigubbakcemile3
aynen büşracım bende katılıorum sana sabah erkenden giriolar mesai saatlerinde sohbet muhabbett ben o saatlerde uyuyo oluorum tabikii akşama kimsecikler olmuooo:2:hepsini bir bir şikayet edelim patronlarınaa:sm_cool:
canım orda çok yakın aile dostumuzun oğlu askerlik yapıo.paşa şoförü..çok rahat biğr yer olduğunu sölüo..ilk zamanlar zaten hep zor geçer ama sonradan alışır askerin..benim nişanlım 89/3 şafak 90 hala telefonu yok..o geliboludaki arkadaşım 89/4 gittikten bir ay sonra telefon aldıinşallah senin askerinde rahat eder canımhihoyyyt
ortaköy de dimi ? ay canım inşallah nişanlım ve tüm askerlerimiz rahat geçirirler askerlik dönemini. şuanda hala orada mı bahsettiğin asker? nişanlım gittiğinde yardımı dokunur mu acaba canım. topçu olarak yazıyormuş kağıtta ama gittiğinde değişebilirmiş.
evet canım ortaköyde askerr..canım o şoför sürekli şehir değiştirio paşa nereye giderse o da oraya gidio zaten askerinin orda sıkıntı çekceğini zannetmiorum ama yine de bi sorun olursa konuşabilirim canımm..opuyorumnanaktanbi gitsin yeri fln belli olsun bakalım..çünkü benim sevgilimde inzibat gitti ama orda bambaşka bişi yaptılar onukaydirigubbakcemile3
şafak:90
4 kasımda eşim burda olucak inş canım bir aksilik cıkmadıkca.. nbr tatlımnapıyosun?kullanıcı adını nası deiştrdn yaff(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?