Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bende mesayimin bitmesini bekliyorum guclubacismile
bi ara uğradım bende sonra işlere devam ettim uğrayamadımm boshayallersmile
yok kıs şikayet etme patonlarınaa kaydirigubbakcemile3

:hooray:(poposuna tepüğü vurmak üzere olduklarımız hehehehe):hooray:

:lepi::lepi::lepi::hooray::hooray::hooray: :lepi::lepi::lepi:

:teytey:....08/08/2010....ULTİMAREİNA=03 AFYON SELAM

:teytey:....21/08/2010....MEL_AY=17 ÇANAKKALE SELAM

:teytey:....21/08/2010....EBUŞ81=17 ÇANAKKALE SELAM

:teytey:....22/08/2010...._MUCİZEM_=18 ÇANKIRI SELAM

:teytey:....22/08/2010....ESRAUMİTİİİM=18 ÇANKIRI SELAM

:teytey:....24/08/2010....DUYGU.91=19 ÇORUM SELAM

:teytey:.....30/09/2010....CANCU=57 SİNOP SELAM

:teytey:....10/10/2010....TATLIKIS=66 YOZGAT SELAM

:lepi::lepi::lepi:

:dance::dance::hooray::dance::dance:

turkbayragiturkbayragiturkbayragi​

kizlar döktürmü$ünüz gündüz bakiyorumdazemuszemus
bugün gelemedim yine i$lerim vardi , $imdide cok acim cokacimcoook yemek yeyip gelicem
Kavu$maya son 2 :lepi::sm_cool: sadece msn üzeri de olsa

siyahincim, heyecan olmaz mı yaa sanki ilk kez karşılacak gibiyim, yerdemiyim göktemiyim belli değil. haftaya bugünde gidicekler diye kendimizi paralarız :a015:

evet cnm gelibolu ortaköy

canım orda çok yakın aile dostumuzun oğlu askerlik yapıo.paşa şoförü..çok rahat biğr yer olduğunu sölüo..ilk zamanlar zaten hep zor geçer ama sonradan alışır askerin..benim nişanlım 89/3 şafak 90 hala telefonu yok..o geliboludaki arkadaşım 89/4 gittikten bir ay sonra telefon aldıinşallah senin askerinde rahat eder canımhihoyyyt

aynen büşracım bende katılıorum sana sabah erkenden giriolar mesai saatlerinde sohbet muhabbett ben o saatlerde uyuyo oluorum tabikii akşama kimsecikler olmuooo:2:hepsini bir bir şikayet edelim patronlarınaa:sm_cool:

bende mesayimin bitmesini bekliyorum guclubacismile
bi ara uğradım bende sonra işlere devam ettim uğrayamadımm boshayallersmile
yok kıs şikayet etme patonlarınaa kaydirigubbakcemile3

Banane bananeee ediceemm şikayettttt :lepi:
aynen büşracım bende katılıorum sana sabah erkenden giriolar mesai saatlerinde sohbet muhabbett ben o saatlerde uyuyo oluorum tabikii akşama kimsecikler olmuooo:2:hepsini bir bir şikayet edelim patronlarınaa:sm_cool:

Kıss bende işten fırsat bulup giremiyorumm.. Akşamlarıda kimse olmuyoo yaww
En iyisi şikayet edekk sempatiksalakcinni laelaelaelaelae

ortaköy de dimi ? ay canım inşallah nişanlım ve tüm askerlerimiz rahat geçirirler askerlik dönemini. şuanda hala orada mı bahsettiğin asker? nişanlım gittiğinde yardımı dokunur mu acaba canım. topçu olarak yazıyormuş kağıtta ama gittiğinde değişebilirmiş.

evet canım ortaköyde askerr..canım o şoför sürekli şehir değiştirio paşa nereye giderse o da oraya gidio zaten askerinin orda sıkıntı çekceğini zannetmiorum ama yine de bi sorun olursa konuşabilirim canımm..opuyorumnanaktanbi gitsin yeri fln belli olsun bakalım..çünkü benim sevgilimde inzibat gitti ama orda bambaşka bişi yaptılar onukaydirigubbakcemile3

dediğin gibi yeri tam bi belli olsun bakalım bi sorun bişey olursa o zaman ben sana iletirim durumu :1hug:
evet çok değşiklik gösterebiliyormuş.aman hayırlısı olsunda hepsi için :Saruboceq:

4 kasımda eşim burda olucak inş canım bir aksilik cıkmadıkca.. nbr tatlımnapıyosun?kullanıcı adını nası deiştrdn yaff(

o zaman aynı gün kavuşcaz canım sevdiklerimizeeopuyorumnanaktantatile devam canım bişey yaptığımız yokk..herşeyi yazıorum buraya tırstım birdenn değiştirdim bende kullanıcı adınımıkaydirigubbakcemile3.kazene mesaj at kullanıcı adımı değişitmek istiorum die o sana geri döner tatlım.sen nasılsın bebiş nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…