- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #68.601
İnanamıyorum ya.. bir anda ne değiştirdi bu kadar acaba. Seni çok iyi tanıyorum ve asla hak etmedigini biliyorum bunları cnım ya inan senin kadar üzgünüm şu an..
Bende hiç cevap yazmadım. Pazartesi birliğine teslim olacak ve ben çarşamba gününe kadar arayacağını düşünmekteyim :)
eminecim senın yaptıklarını kimse yapmaz ona asla üzülme sen daha iyilerini hakediyorsun.
Bitanem boşver üzülme ben üzgün değilim sadece yaptıklarıma acıyorum ki zaten onları da helal etmiyorum. Bunları hak etmedim ama kızda emirhan da karaktersizmiş bunu anladım.
ne bilim sıkıldım işte boshayallersmile
duygum hayırdır niye sıkıldın kız
dideeeeeeeeeemmm delikafaduldenduyguuuuuuuuuuudelikafadulden
Ay şekercanım boşver yaaa adama bak kendini bulunmaz hint kumaşıdan daha fazlası sanıyor kıçı kırık bi kız geri geldi ona diye ama salak haberi yok ki senin verdiğin değerin aynısını bulamayacak ki kimsede ooooh olsun ona boşveeeeraramaz şimdi kabadayılığına .ok sürdürmez içi içini yesede :umursamaz: ararsa da açmazsın yada açar soğuk kanlılıkla konuşur başkasıylayım falan dersin
Bende hiç cevap yazmadım. Pazartesi birliğine teslim olacak ve ben çarşamba gününe kadar arayacağını düşünmekteyim :)
kizlar doguya cikanlarin dagitim izni 1 hafta mi 2 mi ?
benimkinin diyarbakir cikti kac haftadir ?
öyle olmasa bunu yaparmıydı canım benim ya. seni çok sevdigim için üzülüyorum sadece.. o kızdan ona hayır gelmicek ama görücek bunu. birinin mutsuzluğu üzerine mutluluk kurulmaz. senin ahın var üzerlerinde
Arasa da açmayı pek düşünmüyorum açarsam da arkadaşlarla oturuyorum müsait değilim deyip kapatırım. çünkü erkeklerle otumamı istemiyordu. sektörüm gereği de genelde arkadaş çevrem çok oh olsun ona. Aramazsa da kendi bilir çokta TINNNNNNNNN
sağol tatlıkısım..
sevgılımde işletme oku ılerıde yenıden baska bolum okumak ıstersen ben senı ozel unıye yollarım dedı:asigim:
yani bencede blöf yapiyordur , durduk yere aramayan bi insana ne diye öyle bi mesaj cekilirki baska sempatiksalakcinni
nereye çıktığının bir önemi yok 1 haftadır izinler canım sonuçta edirneden ardahan a türkiye olduğu için izinlerde bir artık ya da düşüş yapmıyorlar
Evet cnm zaten bundan sonra da zor bulur beniii
tamam canim tesekkür ederim , forumda öyle bi konu gecmisti sanki benimde ordan aklimda kaldi , sormak istedim bu yüzden bilmiyorumkismile
işte dersin arkadaslarlayız falan ya da baskası var rahatsız etme beni bidaha falan dersinaman!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?