Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

İnanamıyorum ya.. bir anda ne değiştirdi bu kadar acaba. Seni çok iyi tanıyorum ve asla hak etmedigini biliyorum bunları cnım ya inan senin kadar üzgünüm şu an..

Bitanem boşver üzülme ben üzgün değilim sadece yaptıklarıma acıyorum ki zaten onları da helal etmiyorum. Bunları hak etmedim ama kızda emirhan da karaktersizmiş bunu anladım.

Bende hiç cevap yazmadım. Pazartesi birliğine teslim olacak ve ben çarşamba gününe kadar arayacağını düşünmekteyim :)

Ay şekercanım boşver yaaa adama bak kendini bulunmaz hint kumaşıdan daha fazlası sanıyor kıçı kırık bi kız geri geldi ona diye ama salak haberi yok ki senin verdiğin değerin aynısını bulamayacak ki kimsede ooooh olsun ona boşveeeer aramaz şimdi kabadayılığına .ok sürdürmez içi içini yesede :umursamaz: ararsa da açmazsın yada açar soğuk kanlılıkla konuşur başkasıylayım falan dersin

Bitanem boşver üzülme ben üzgün değilim sadece yaptıklarıma acıyorum ki zaten onları da helal etmiyorum. Bunları hak etmedim ama kızda emirhan da karaktersizmiş bunu anladım.

öyle olmasa bunu yaparmıydı canım benim ya. seni çok sevdigim için üzülüyorum sadece.. o kızdan ona hayır gelmicek ama görücek bunu. birinin mutsuzluğu üzerine mutluluk kurulmaz. senin ahın var üzerlerinde

Arasa da açmayı pek düşünmüyorum açarsam da arkadaşlarla oturuyorum müsait değilim deyip kapatırım. çünkü erkeklerle otumamı istemiyordu. sektörüm gereği de genelde arkadaş çevrem çok oh olsun ona. Aramazsa da kendi bilir çokta TINNNNNNNNN

Saol ttalım bende seni çok seviyorum. Evet mutlu olmazlar çünkü Emirhanın ailesi o kızı hayatta kabul etmez çünkü yaptıkları çok çok karaktersizce ve buna rağmen yine de onu seçiyorsa kendi bilir.

işte dersin arkadaslarlayız falan ya da baskası var rahatsız etme beni bidaha falan dersin aman!

nereye çıktığının bir önemi yok 1 haftadır izinler canım sonuçta edirneden ardahan a türkiye olduğu için izinlerde bir artık ya da düşüş yapmıyorlar

tamam canim tesekkür ederim , forumda öyle bi konu gecmisti sanki benimde ordan aklimda kaldi , sormak istedim bu yüzden bilmiyorumkismile

işte dersin arkadaslarlayız falan ya da baskası var rahatsız etme beni bidaha falan dersin aman!

Ama başını çok duvarlara vurur bende görürüm. Askerde arkadaşına hem o kızdan hem benden bahsetmiş arkadaşı benden için değerini bilemiyorsan boşuna kızı üzme daha iyilerini bulsun demiş işte dediği gibi de oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…