- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #68.581
duyguuu naber canımnihayet görebildiniz yani naber burcum ya :çok üzgünüm:
zaten ne varsa eskilerde var yeniler hiç oralı değilnaber tatlım
ya inşallah biz de de telefon olabilir yoksa kafayı yerim varyaa kafamçokkarıştı çarşamba büyük ihtimal geliyor yanıma Allah'ım kafayı yediiiiiiimmmmmm yaaa !!!!!
hadi hayırlısı aman kararından cayma tatlım ofiste kız var o seçti osmanlıca dersi var bilmediğinden veremiyor sınavu benim akrabamın arkadaşları seçmiş bin pişman olduğunu sölemişler
Eminecim şimdi okudum yazdıklarını çok sinirlendim ya.. asla kendini üzme o karaktersiz için kötükedihüso
sonradan formasyon hakkı varmıs canım bakalım kararsızım teşekkür ederim cevabın için..ben ikinci üni olarak edebiyat okuyorum canım ama benim asıl ünimden formasyonum olduğu için karlıyım yani ondan da öğretmenlik şansım olucak diye okudum eğer açıköğretimlilere de sonradan formasyon hakkı veriyolarsa ben tavsiye ederim sınavlarada bi gün önceden bi iki sayfaya bakarak girdim ve hiç büte kalmadan hoop ikinci sınıftayımbayanssulusmile
hadi hayırlısı aman kararından cayma tatlım ofiste kız var o seçti osmanlıca dersi var bilmediğinden veremiyor sınavu benim akrabamın arkadaşları seçmiş bin pişman olduğunu sölemişler
Neler yaşadığımı sen biliyorsun tatlım ve yaptıkları bu. Bugün en son mesajında da bir daha beni arayıp rahatsız etme demiş Salağı sanki arıyorum...
sonradan formasyon hakkı varmıs canım bakalım kararsızım teşekkür ederim cevabın için..
burcum sanırım işletmeden caymıcamsempatiksalakcinni
kararsız kaldım bir anşakkıdı
Neler yaşadığımı sen biliyorsun tatlım ve yaptıkları bu. Bugün en son mesajında da bir daha beni arayıp rahatsız etme demiş Salağı sanki arıyorum...
ayyy ne sinir oldum ya lafa bakkötükedihüsoklava:
yok canım her zaman için ilk ne dediysen onu yap bu herşeyde geçerli bak mesela sıınavda ilk başta işaretliyoorsun bir şıkı sonra silip başla bir şıkkı işaretliyorsun her daim ilk yaptığın doğru çıkıyorsun şimdi bununla bu ne alaka diceksin:))
ama her zaman ilk aklından ne geçtiyse onu uygula tatlımkaydirigubbakcemile5
açıköğretim okuyan fıstıklar el atın banasempatiksalakcinni
4 yıllık işletme yazmaya karar verdim birazdan tercihleri götürcem okula..
Birde türk dili edebiyatı bölümünü tavsiye ediyolar ne düşünüyosunuz bu konuda?
kaydirigubbakcemile3 bi$ey yaptigim yok kiz , benimki dagitim iznine cikicak heyecandan sevincten delirdim öyle sacmaliyorum iste aklinialirimsmile neler konusabilirim diye düsünüyorum
biz malesef almanya olayindan dolayi görüsemicez yüz yüze ama msnden olcak artik zemuszemus
yok be üzgün değilim sıkıldım sadece ya
nööf kaydirigubbakcemile3
evt osmanlıca sıkıntı olabilir dışarıdakilere ben tarih mezunu olduğum için osmanlıcada bi sıkıntı yaşamadım o yüzden bana kolay geliyo ama işletmede ne bilim ne gibi getiri olabilir bilemicem açıkcası bide malum sayısal
Kimse beni görmüyoCikiyim bari..
öpüldünüz bilmiyorumkismile
tatlm blöf yapıyr ya bakalım cevap yazıcak mı diye işte erkek milleti böyle ya
sanırım senin ona geri dönceğini sandı cevap yazar sandı ayy ne sinir oldum hey allahım yarabbimkötükedihüsoklava:
inşallah tatlım bizde genelinde hep vardı ustaya gidince. sizinde olur inş.
ayyy çarşambaya ne kaldı ramazanın ilk günü bide
anladım canım sen türkiyeye hiç gelmiyormusun?
senin geldiğin bi zamana da iznini denk getirsin görüşürsünüz o zaman
saol şekerim haklısınnŞeniz
tatlm blöf yapıyr ya bakalım cevap yazıcak mı diye işte erkek milleti böyle ya
sanırım senin ona geri dönceğini sandı cevap yazar sandı ayy ne sinir oldum hey allahım yarabbimkötükedihüsoklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?