Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

nihayet görebildiniz yani naber burcum ya :çok üzgünüm:

zaten ne varsa eskilerde var yeniler hiç oralı değil naber tatlım
duyguuu naber canım
opuyorumnanaktan
ya inşallah biz de de telefon olabilir yoksa kafayı yerim varyaa kafamçokkarıştı çarşamba büyük ihtimal geliyor yanıma Allah'ım kafayı yediiiiiiimmmmmm yaaa !!!!!

inşallah tatlım bizde genelinde hep vardı ustaya gidince. sizinde olur inş.
ayyy çarşambaya ne kaldı ramazanın ilk günü bide

hadi hayırlısı aman kararından cayma tatlım ofiste kız var o seçti osmanlıca dersi var bilmediğinden veremiyor sınavu benim akrabamın arkadaşları seçmiş bin pişman olduğunu sölemişler

evt osmanlıca sıkıntı olabilir dışarıdakilere ben tarih mezunu olduğum için osmanlıcada bi sıkıntı yaşamadım o yüzden bana kolay geliyo ama işletmede ne bilim ne gibi getiri olabilir bilemicem açıkcası bide malum sayısal

sonradan formasyon hakkı varmıs canım bakalım kararsızım teşekkür ederim cevabın için..
hadi hayırlısı aman kararından cayma tatlım ofiste kız var o seçti osmanlıca dersi var bilmediğinden veremiyor sınavu benim akrabamın arkadaşları seçmiş bin pişman olduğunu sölemişler

burcum sanırım işletmeden caymıcamsempatiksalakcinni
kararsız kaldım bir anşakkıdı

sonradan formasyon hakkı varmıs canım bakalım kararsızım teşekkür ederim cevabın için..

burcum sanırım işletmeden caymıcamsempatiksalakcinni
kararsız kaldım bir anşakkıdı

yok canım her zaman için ilk ne dediysen onu yap bu herşeyde geçerli bak mesela sıınavda ilk başta işaretliyoorsun bir şıkı sonra silip başla bir şıkkı işaretliyorsun her daim ilk yaptığın doğru çıkıyorsun şimdi bununla bu ne alaka diceksin:))
ama her zaman ilk aklından ne geçtiyse onu uygula tatlımkaydirigubbakcemile5

Neler yaşadığımı sen biliyorsun tatlım ve yaptıkları bu. Bugün en son mesajında da bir daha beni arayıp rahatsız etme demiş Salağı sanki arıyorum...

İnanamıyorum ya.. bir anda ne değiştirdi bu kadar acaba. Seni çok iyi tanıyorum ve asla hak etmedigini biliyorum bunları cnım ya inan senin kadar üzgünüm şu an..

saol şekerim haklısınnŞeniz

valla canım ben işletme okuyorum askerim edebiyat okuyor
daha doğrusu okuyamıyor
onuda işletmeye geçirmek istiyorum öyle bi geçiş hakkı varmı?

anladım canım sen türkiyeye hiç gelmiyormusun?
senin geldiğin bi zamana da iznini denk getirsin görüşürsünüz o zaman

yok be üzgün değilim sıkıldım sadece ya
nööf kaydirigubbakcemile3

naber fıstık niye sıkıntılısın?

hangi bölümü okuduysan ve memnunsan ondan devam et işte takılmazsında hem

Kimse beni görmüyo Cikiyim bari..

öpüldünüz bilmiyorumkismile

babykem nereye gidiyonnnn

inşallah tatlım bizde genelinde hep vardı ustaya gidince. sizinde olur inş.
ayyy çarşambaya ne kaldı ramazanın ilk günü bide

bakıcaz artık herşey kesinleşsin de ozaman telefon falan alabilir heralde :ecrin_bebek: evet ramazanın ilk günü ama yapcak bişey yooooooooookkk aklinialirimsmile

anladım canım sen türkiyeye hiç gelmiyormusun?
senin geldiğin bi zamana da iznini denk getirsin görüşürsünüz o zaman

my_everything:
geliyorum canim geliyorum her yaz orda oluyordum aslinda zemuszemus ve görüsüyorduk , bu sene ama kismet olmadi
evet canim hele bi olaylar ilerlesinde bende öyle düsünüyorum ,belkide hic kullanmaz erken bitirmek icin hayirlisi bakalim , telefonda görüssek de yeter bana , alistim ben gurbete

saol şekerim haklısınnŞeniz

en önemlisi iş fırsatı sana hangisi cazip geliyorsa onu seç tatlım bende çok zorlandım ama sayısalı yapamadığım için kamu yönetimini seçtim tabiki sadece bu sebebten dolayı del iş imkanları ve derslerde var içinde muhasebeyi yapamıcağımı bildiğimden seçmedim işletmeyi
hakkında hayırlısı olsun didemcim

yani ladyım erkeklerin geneli hep böyle yapıyor

duygum hayırdır niye sıkıldın kız

tatlm blöf yapıyr ya bakalım cevap yazıcak mı diye işte erkek milleti böyle ya
sanırım senin ona geri dönceğini sandı cevap yazar sandı ayy ne sinir oldum hey allahım yarabbimkötükedihüsoklava:

Bende hiç cevap yazmadım. Pazartesi birliğine teslim olacak ve ben çarşamba gününe kadar arayacağını düşünmekteyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…