- 4 Haziran 2009
- 2.422
- 10
- 158
- 36
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #68.621
my_everything:
geliyorum canim geliyorum her yaz orda oluyordum aslinda zemuszemus ve görüsüyorduk , bu sene ama kismet olmadi
evet canim hele bi olaylar ilerlesinde bende öyle düsünüyorum ,belkide hic kullanmaz erken bitirmek icin hayirlisi bakalim , telefonda görüssek de yeter bana , alistim ben gurbete
melikecim zorlanıyo sanırım askerin edebiyatta aslında hiçte kolay değil..
valla oyle bı hak olabılır arastır cnm ıyıce.
Ama başını çok duvarlara vurur bende görürüm. Askerde arkadaşına hem o kızdan hem benden bahsetmiş arkadaşı benden için değerini bilemiyorsan boşuna kızı üzme daha iyilerini bulsun demiş işte dediği gibi de oldu.
Ama başını çok duvarlara vurur bende görürüm. Askerde arkadaşına hem o kızdan hem benden bahsetmiş arkadaşı benden için değerini bilemiyorsan boşuna kızı üzme daha iyilerini bulsun demiş işte dediği gibi de oldu.
canım çoook şeker cok güzel cok tatlı bi kızsın valla neler var dışarda neler insan sevgilisi bağlandığı erkek olunca gözünü kapatıyo dışarıya ama sen aç artık etrafta kim bilir ne kaymak gibi çocuklar vardır senin kaymak bozuk çıktı daha iyilerini bulursun gerçektende aklinialirimsmile yanlız gerizekalımı bu çocuk onu bırakan kızla oldu yeniden hemde beklemeyen bilmiyorumkismile kız istediğini yaptı tabi 4.5 ay sonrasında hahahaha hazırda bitane daha bulundurmak istedi böylelerine envayi çeşitlerde sıfat var ama burada kullanamıyorum
yani sevgilin anlamıyor ama arkadaşına anlatmasıyla çocuk anlayıveriyor valla bravoalkisalkisalkis
gerçekten daha böyle düşünen erkekler var mıdır çok merak ediyorum doğrusu.
gurbet kötü yaaa
biz hiç kullanmadık izin
ya ben ona dedim seneye gir öss ye sanki yazılsan askerde dersmi çalışıcan sınıfta kalcan diye
hanım sözü dinlemiyo ki
bi araştırayım yaaa
benimki de Şırnak a cıktı canım doğuda ama iznimiz 1 hafta sanmıyorum öyle 2 hafta falan olacağını 1 hafta :)))
evet tatlım haklısın bende ıkullanamıyorum o sıfatları.
Etrafımda o kadar çok var kiii ama artık çok çok dikkatli adımlar atarım. Emirhanı da süründürmezsem bende emine değilim
ay sakın sakın öyle insanı süründürmeye bile değmiyor canım yaaa kayıtsız kal senbitmiştir o senin için bekle ve acizliğini izle keyifle sigarasız ama kahve izni veriyorum sana :sm_cool::teytey:
Hayatım merak etmene gerek yok ki işte benim kalas hala öle düşünüyormuş
nihayet görebildiniz yani naber burcum ya :çok üzgünüm:
zaten ne varsa eskilerde var yeniler hiç oralı değilnaber tatlım
wowwwwww 14 kullanici buradaaa
Süpersinizzzz.. Safak sayan guzel hatunlar sizi :jeyyar:
alıntı yap ın yanında butona basarak bikaç kişinin alıntı yapabiliosun ne utanması tatlım bende bilmiodum önceden:)
olurmu öle şey begümüm geçersin geçer ne kaldı şurda:)
nasıl bir insan ben anlamış değilim açıkcası
ahh ahh hakkımızda hayırkısı ne ise onu görücez yaşıcaz eminecim
hiçbir şeyin garantisi yokki herşey bir anlık yani.
ama inşallah burda herkes sadık bir şekilde bekliyoruz umarım karşılığınıda görürüz hüsran yerine mutluluk haberlerimizi verir konuşuruz inşallah.
eskiye çizgi çek önüne bak tatlımopuyorumnanaktan
oooh gel keyfim gel sende oyna işteee:sm_cool: sigara içme gönder arkadaslarını çuklata alsınlar sana kaydirigubbakcemile3Ama Ama sigarayı onun için içmiyorum ki doktorlarım izinde sıkıldım o yüzden içiyorum. Arkadaşlarla oturuyoruz ama onlarda ps oynuyorlar erkek olunca sinir oldum :)
Tepkiselmi kader arkadaşım benim bizimde ustamız şırnağa çıktı
kizlar doguya cikanlarin dagitim izni 1 hafta mi 2 mi ?
benimkinin diyarbakir cikti kac haftadir ?
oooh gel keyfim gel sende oyna işteee:sm_cool: sigara içme gönder arkadaslarını çuklata alsınlar sana kaydirigubbakcemile3
ay canım yaaaaa :gitme: şafak kaç senin burdsa hep beraber sırnak haberlerine bakıcaz bilmiyorumkismile
Tepkiselmi kader arkadaşım benim bizimde ustamız şırnağa çıktı
oooh gel keyfim gel sende oyna işteee:sm_cool: sigara içme gönder arkadaslarını çuklata alsınlar sana kaydirigubbakcemile3
ay canım yaaaaa :gitme: şafak kaç senin burdsa hep beraber sırnak haberlerine bakıcaz bilmiyorumkismile
Ya ya onlarda adam öldürmeden kalkıp alırlar gerçi biri alırda ben sölemem kaydirigubbakcemile3
offffffffffffff
İnşallah bitanem bende sizlerin mutlu haberlerinizi bekliyorum. Arada böyle çürükler çıkıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?