- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #68.641
inşallah tatlım
oyy begümcüm yoğunsun galiba
Benim şafağım 382 canım
sorma tatlım yaa bi koşturdum toplantıya gittim geldim, sanırım şimdi daha sakiniz kaydirigubbakcemile2
bi konuşamadık yaaa....
ayyyyyyyyyyy mayıs 24 temi gitti seninkide benimle şafaklar aynııııııı canım yaaa demek bidhaki yıl 27 ağstosta gelcek askerlerimiz opuyorumnanaktan
hımm benimde çok işim var ya öff bitmek bilmiyor varya ee nasılsın bakalım canım
yok ya cidden bitmio güzelim bu hafta işler felaket oldu yaa bii bitiyo 10 tane yenisi geliyo bu maillerin oofff kaydirigubbakcemile3
ne üzerine çalışıyosun sen canım
benim çok işim var aslında burda durmamam gerekiyor ama girmeden yapmıyorum ki:)
rica ederim tatlım keşke öyle bişey olsaydı yaaa ne güzel olurdu ooooof aklinialirimsmile
1 haftaydı benimkinin de canım..
lojistik sektörü canım - ithalat :)
sen?
avm kiralama üzerine carrefourların kiralamasını yapıyorlar
kira yönetimi sözleşmelerle ilgilneiyorm ben tatlım
evet canım siyahincim sen ben üçümüz aynı gün mutlu olucaz :lepi:
evet canım siyahincim sen ben üçümüz aynı gün mutlu olucaz :lepi:
yatip kalkip 1 haftaya sükrediyorum ben ya aklinialirimsmile 40 gün hic konu$amadik , 7 gün ne demek :lepi: yariiiiiin basliyoooo delikafadulden
ben hergün konuştum ama 1 güncük kalcak yanımda :gitme: sonra ank. ya gitcek annesnin ailesnin yanına offf heyecan bastı :d
olsun canim yine canli canli görüceksinzemuszemus
bende cok heyecanliyim ya sorma burdan bile olsa kaydirigubbakcemile3 yarin konuscaaaam delikafadulden
aslında benim de şu anda burda olmamam lazım ama bağımlılık yapıo sanırım çıkamıoruuum çıksam da aklım burda kalıo
evet o bile yetiyo bize yaa çk özledik varya delirdik burdaaaaa
kesinlikle benimde öyle ya kapatıp işin başına dönemiyorum
kızlaaar ben kaçıyorum işler yoğunlaştı, ustabirliği Şırnak olanlar, sorunuz olursa ben yardıma hazırım her zaman
dikkat edin kendinizee, kafaya takmayın hiç bişeyii, geçiyo bitiyo günleeer, braktıgım gibi mutlu bulmak dileğiyle sizleri öpüyorummmm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?