• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

inanirim canim ya ama az kaldiii kaydirigubbakcemile2
bende cok özlediiim , o beni özledimi bilemem ama olsunkafamçokkarıştı
evet oof kafayı yedim amaaaaa kaydirigubbakcemile4 aaa neden öyle söyledin kii??bilmiyorumkismile
kızlaaar ben kaçıyorum işler yoğunlaştı, ustabirliği Şırnak olanlar, sorunuz olursa ben yardıma hazırım her zaman ;)
dikkat edin kendinizee, kafaya takmayın hiç bişeyii, geçiyo bitiyo günleeer, braktıgım gibi mutlu bulmak dileğiyle sizleri öpüyorummmm opuyorumnanaktan

caaaanııım çok saol hadi kendine iyi bak lazımsın bize beraber aşıcaz bu şafakları ve Şırnak 'ı!! :)))) bizde öptükk seniii şekercaaaanımmm!!! görüşürüüüüzzzopuyorumnanaktan

evet oof kafayı yedim amaaaaa kaydirigubbakcemile4 aaa neden öyle söyledin kii??bilmiyorumkismile

caaaanııım çok saol hadi kendine iyi bak lazımsın bize beraber aşıcaz bu şafakları ve Şırnak 'ı!! :)))) bizde öptükk seniii şekercaaaanımmm!!! görüşürüüüüzzzopuyorumnanaktan

eski sevgilim ya hani o bakimdan :delphin:

ay yok bilmiyodum valla yaaa bilmiyorumkismile sonucta sevgilin özlemiştir tabikideeeee kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile4

dur yine anlatamadim delikafadulden biz eskiden sevgiliydik , tekrar görüsmeye basladik ama suan sadece 2 arkadas gibi takiliyoruz şakkıdı askerden önce konustuk herseyi zamana birakalim dedik , kismetse ilerde zaten olur diye

dur yine anlatamadim delikafadulden biz eskiden sevgiliydik , tekrar görüsmeye basladik ama suan sadece 2 arkadas gibi takiliyoruz şakkıdı askerden önce konustuk herseyi zamana birakalim dedik , kismetse ilerde zaten olur diye

hıııım bak simdi anladım seniii yaa bence çoktan sevgili olmuşsunuz bıraktığınız zamanlaaa benceeeeeeee valla tam adını koyun canım yaa sonuçta asker bekliyosun iki arkadaş gibi benim içim acır valla yapma kız :gitme: aşkkım falan diyomusun ona bari olumunekankayizsmile

hıııım bak simdi anladım seniii yaa bence çoktan sevgili olmuşsunuz bıraktığınız zamanlaaa benceeeeeeee valla tam adını koyun canım yaa sonuçta asker bekliyosun iki arkadaş gibi benim içim acır valla yapma kız :gitme: aşkkım falan diyomusun ona bari olumunekankayizsmile

yok kiz yok daha o a$amaya gelemedikaklinialirimsmile bi gelelim direk sahiplencemsengözlerimebaksanab
zor oluyo tabi , mesela ilk gittigi zamanlar 3 hafta haber alamadim , daha bi kac gün önce ilk ve son defa konusabildim , sevgilim olsa her zaman arar konusurdum
simdi de iste dagitim izni olucak , haftasonu görüsürüz demisti bekliyorum öyle kaydirigubbakcemile2
tekrar bu konular acildiginda o bana güzel sözlü mesajlar atiyodu ama ben istemedim , tekrar barismak bir araya gelmek hic aklimdan bile gecmiyodu
öyle konusuyorduk , daha askerlik var önümde , herseyi olacagina birakalim zamanla görürüz ztn kismetse olur demisti
nasil davranacagimi bilemiyorum tabi böyle bi durumda , cok ilgilenmek istemiyorum pesinde kosuyormus gibi , ama ilgisiz de birakmak ta istemiyorum

:1hug:
yok kiz yok daha o a$amaya gelemedikaklinialirimsmile bi gelelim direk sahiplencemsengözlerimebaksanab
zor oluyo tabi , mesela ilk gittigi zamanlar 3 hafta haber alamadim , daha bi kac gün önce ilk ve son defa konusabildim , sevgilim olsa her zaman arar konusurdum
simdi de iste dagitim izni olucak , haftasonu görüsürüz demisti bekliyorum öyle kaydirigubbakcemile2
tekrar bu konular acildiginda o bana güzel sözlü mesajlar atiyodu ama ben istemedim , tekrar barismak bir araya gelmek hic aklimdan bile gecmiyodu
öyle konusuyorduk , daha askerlik var önümde , herseyi olacagina birakalim zamanla görürüz ztn kismetse olur demisti
nasil davranacagimi bilemiyorum tabi böyle bi durumda , cok ilgilenmek istemiyorum pesinde kosuyormus gibi , ama ilgisiz de birakmak ta istemiyorum

ay ben dayanamazdım sen yine iyi dayanıyosun valla biz hergün konuşuyoruz bazen 2-3 kart bitiriyoruz askım sevgilim demeden pohpohlamadan geçmiyo valla günler işin çok zormuş canım yaaa bence geldiği gibi sahiplen daha kolay geçer ozaman sositososito ozaman istediğin kadar ilgilenir arasın ve seni aramak zorunda kalır en azından askerdeyken zamana bırakma şekeriiimmmm alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile

ay ben dayanamazdım sen yine iyi dayanıyosun valla biz hergün konuşuyoruz bazen 2-3 kart bitiriyoruz askım sevgilim demeden pohpohlamadan geçmiyo valla günler işin çok zormuş canım yaaa bence geldiği gibi sahiplen daha kolay geçer ozaman sositososito ozaman istediğin kadar ilgilenir arasın ve seni aramak zorunda kalır en azından askerdeyken zamana bırakma şekeriiimmmm alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile

ah tatlım sizin yine iyiymiş bize artık turkcell ödül vericek yani ben arıyorum onu hep kampayaları takip ediyorum yoksa çokdan batmıştım allahtan cin gibiyimde kontur dayandırıyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ah tatlım sizin yine iyiymiş bize artık turkcell ödül vericek yani ben arıyorum onu hep kampayaları takip ediyorum yoksa çokdan batmıştım allahtan cin gibiyimde kontur dayandırıyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben ona diyorum arıyım askım seni yok sen arama ben ararım bitmesin kntlerin diyor ya biz de o askere gitmeden öyleyik bazen her gün 100 knt atardı bana mms resim atıyım diye biz de ödül alıcaz gibi :D artık türktelekom ödül vericek askıma kantindeki kartları bitiriyor diye kaydirigubbakcemile3 ya bu lira olduya bişey anlamıyorum artık valla... su gibi gidiyo 1 mesaj atsam bile ondan telefonu artık sadece ''ARANMAK'' için kullanıyorum kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

KZI BEND ETURKCELLİYİM ANLAT BANADA KAMPANYAARINI AMA ASKEİYEYE ARAYYIP KONUŞABİLİRM ANCAK YAakannehir

[ı]ben ona diyorum arıyım askım seni yok sen arama ben ararım bitmesin kntlerin diyor ya biz de o askere gitmeden öyleyik bazen her gün 100 knt atardı bana mms resim atıyım diye biz de ödül alıcaz gibi :d artık türktelekom ödül vericek askıma kantindeki kartları bitiriyor diye kaydirigubbakcemile3 ya bu lira olduya bişey anlamıyorum artık valla... Su gibi gidiyo 1 mesaj atsam bile ondan telefonu artık sadece ''aranmak'' için kullanıyorum kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan[/ı]

aynen kızbende bu tl işinden anlamadım esksine dönse keşke ya

dayanmak zorundayim canim ya kafa dagitarak bekliyorum iste , artik neyi bekliyosam
bol bol dua ediyorum hayirlisiyla tekrar bir araya gelelim diye :Saruboceq:
40 gün oldu en son güzel bi muhabbet edeli , birde iste gecen 5 dk telefonda konustuk o kadarboshayallersmile
cok özlüyorum böyle , birde üstüne üstelik haber alamayinca deli oluyo insan mafoldumben
bi kac ay önce sormustu bana , onu beklermiyim askere gittiginde felan o muhabbetleri etmistik , ben tabi o zaman barismayi aklimdan gecirmedigim icin hayir felan demistim , icimdeki askin tekrar alevlenecegini bilemiyodum :utangac:
evet canim herkes diyo askerdeyken baska bi kizla görüsür baglanabilir o kiza diye boshayallersmile
ama ben napiyim ki simdi yarin birgün gircek nete konuscaz ordan burdan o kadar :umursamaz:

Back
X