- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #68.701
mehabbet im yavrum desene dinlenmese kaynatırız diyeee aklinialirimsmile lafı dolandırıyosun seni seni aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
vay vay taktikde veriyoruz hee:hulya:bizede de barisositososito
aman o dinlemelere kalsa bizi çoktan içeri tıkarlardızemuszemus askerime fazla yüklendiklerinde nasılda sayıyorum komutanlarınakaydirigubbakcemile3
şekerim madem eski sevgilin hafiften karışmaya başla benle konuş benle ilgilen tabi hıh falan yap kaydirigubbakcemile3 sevindim tabi yaaaa öyle şafak çekilir mi çekilmez tabiki sen birazcık hafiften al ipleri eline yavaştan hissettirmeden sonrası gelirsengözlerimebaksanabkötükedihüso yani ne biliyim sen daha iyi tanırsın sevgilini işteee birazcık işve cilve falan aklinialirimsmile ortada bşey var valla ben arkadasımı böyle forumlarda beklemem şekercanımbaya baya o da sana sende ona aşıksın ama çok yüz verme hemen avcunda bilmesin seni :umursamaz: yavaştan dediklerini yaptırmaya çalış ne işin var benden önemli gibi ama hafif tatlı tatlı yap bunu hıhlar falan ben hep öyle yaaprım askıma canım sevgilim benimmmmm hiç dayanamaz bana kaydirigubbakcemile3 aman bu forumu okumasa sevgilim hahahha akaydirigubbakcemile3 hem ozaman sıkmamış oluyosun canım seven insan zaten bunlardan hemen etkilenir siz de adını koymuş olursunuz kaydirigubbakcemile5 ben sevgilimi çok sıkmak istemediğim için ve yapım gereği ciddi ciddi sinirle birşey sorduğum çok nadir olur onun dışında hafif hıh lı tripler vazgeçilmezimdir kaydirigubbakcemile5
sagol tatlim ya :1hug: cok güzel moral verdin bana bugün , tabi birde püf noktalarini unutmayalim aklinialirimsmile
ama iste öyle cilveden felan anlamam ben ya , biraksan cocukla futbol bile tartisirim :teytey: bu konuda biraz daha ayrintiya ihtiyacim olcak gibi kaydirigubbakcemile3
avcunda olma meselesini atlattik canim biz , yani bundan zaten haberdar sırnaşık şey 6 senedir ayni insanda takili kalinca tabi , haliyle anliyo bunu , gecen sene bi ciktigim olmustu , bundan da haberi oldu ama ciktigim cocugu sevemedigimi anlamisti kendisi de zaten, a$ik oldugundan felan cikmiyosun iyi biri oldugu icin felan demisti
evet canim arada benim de öyle hih li triplerim oluyo felan hosuna da gittigini söylemisti :kedi:
ya gittikce heyecanlaniyorum hadi hayirlisi :Saruboceq:
okumaz insallah eni$te beyimiz yoksa o da sana bi güzel hih licak kaydirigubbakcemile3
:kedi::sinifsinif: valla bişi yapmıyozzbugün çarşıya çıktı kamerayla uzun zaman olmuştu görüşmeyeli gördüm o yüzden biraz böle oldu galibasempatiksalakcinni
kaynatcak tabi yoksa geçmez günler aklinialirimsmile
selam şekerlerrzemuszemus
Kızlar şafağı fazladan sayıyormuşum aşkım komutanla hesaplamış..
Şafağımız 190
Şükürler olsun:Saruboceq:
Plakalara son 109 :sm_cool:
selam şekerlerrzemuszemus
Kızlar şafağı fazladan sayıyormuşum aşkım komutanla hesaplamış..
Şafağımız 190
Şükürler olsun:Saruboceq:
Plakalara son 109 :sm_cool:
birde a$ik degilim dersiiin , cocugu görünce icin gitmis belli ki zemuszemuskaydirigubbakcemile3
telefonda kaynatanlar tek tek cikiyo ortaya aklinialirimsmile
selam canm hosgeldin opuyorumnanaktan
masallah senin $afaginada dü$tükc dü$üyoo :teytey:
kızzllaaarr merabaaaa...geçmişi okuyim de gelim bari:)
tatlım bi sevgilinin gerektiğinde herseyi tartısabilmesi lazım yani biz güncel konulardan da çok bahsederiz her seyden konusuruz işve cilve de şart tabi sadece arkadası değilsin sonuçta aklinialirimsmile evet 6 yılda epey bi yol almışsınızdır zaten de sen hafiften sinyaller ver ona sevgili olduğunuza dair... aklinialirimsmile kız o benden çok hıhlıyo valla sormaaaaaaaa o da çok trip atar bana bende ona atarım ama hiç rahatsız olmayız hep alttan alırız ikimizde ben atınca o , o atınca ben aklinialirimsmile hoşuna gidiyodur tabiki aklinialirimsmile
selam canm hosgeldin opuyorumnanaktan
masallah senin $afaginada dü$tükc dü$üyoo :teytey:
selam didedimim
ohhh maşallah canımm sen kaç sayıyodunki
tam çıkıyodum şu yorumu görünce dayanamadımmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kız kaynatcaz tabi ama şifreli kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şuna bak nasılda damgaladı beniiii kaydirigubbakcemile3
Kendimi yarın özel bakıma alıcam bende kızlar malum aşkım gelicek 2 gün sonra aklinialirimsmile çok çok heyecanlıyım sanki ilk buluşmamız olucak gibi inşallah bi aksilik çıkmadan görürüm aşkımı
sağol şekerimmopuyorumnanaktan
burcum ben 211 sayıyodum fazlaydı bılıyordum askım hesaplamış komutanla 460 değil ay hesabı 455 gün askerliği 5 gün ordan gidiyo
10 gün kullanmadığı izini,
3 gün terhis izni,
3 gün yol izni
yani sonuç olarak şafağımız 190 oluyo burcum:Saruboceq:HAE
kızzllaaarr merabaaaa...geçmişi okuyim de gelim bari:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?