Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

mehabbet im yavrum desene dinlenmese kaynatırız diyeee aklinialirimsmile lafı dolandırıyosun seni seni aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

aman o dinlemelere kalsa bizi çoktan içeri tıkarlardızemuszemus askerime fazla yüklendiklerinde nasılda sayıyorum komutanlarınakaydirigubbakcemile3

vay vay taktikde veriyoruz hee:hulya:bizede de barisositososito

valla canım yolunu gözlediğim askerim benim ilk sevgilim 3 yıldır beraberiz yani tek kişiyle çıkıp böyle akıl veren bi benimdir heralde kaydirigubbakcemile3 ama sonuçta sevgilimle 3 yılda 1 elin parmaklarını geçmeyecek kadar ve hafifçe tartışmışsak herlade işe yaramış demektir askerdeyken ayrılan ve askerleri pislik yapan askerler den bahsettik falan askım onlar sevmiyo boş işler falan diyo yani kızlar askermişte emirdeymişte bunlar fasaryaymış bunu bizzat eğitimlerde ölüp biten sevgilim söyledi ve biz 1 kez olsun soğuk konuşmadık hep güldük başkaları kavga ederken ... taktik değilde bu benim davranış stilim demek işe yaramış aklinialirimsmile sorununuzu anlatın hemen taktik veriyim ziiiiraaa nuran07'imle az kaynatmadık özeldeeee kaydirigubbakcemile3

aman o dinlemelere kalsa bizi çoktan içeri tıkarlardızemuszemus askerime fazla yüklendiklerinde nasılda sayıyorum komutanlarınakaydirigubbakcemile3

ben ilk zamanlar çok uslu konuşuyodum sonra birazcık aştık kendimizi bizim şifrelerimiz var zaten anlıyo askım ben ne dersem aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 o yüzden sorun olmadı ama bizi de biyerden tıkcaklar içeri bu şifrelerden kaydirigubbakcemile3 kız ben de diyorumki deme askım öyle komutanların eminim çok yakışıklı çok iyilerdir falan ozaman bana küsmüştü '' al işte al işte '' diyodu yerim oooonuuuuuu beeeeeeeeeeeennn!!!! kaydirigubbakcemile3:asigim:

sagol tatlim ya :1hug: cok güzel moral verdin bana bugün , tabi birde püf noktalarini unutmayalim aklinialirimsmile
ama iste öyle cilveden felan anlamam ben ya , biraksan cocukla futbol bile tartisirim :teytey: bu konuda biraz daha ayrintiya ihtiyacim olcak gibi kaydirigubbakcemile3
avcunda olma meselesini atlattik canim biz , yani bundan zaten haberdar sırnaşık şey 6 senedir ayni insanda takili kalinca tabi , haliyle anliyo bunu , gecen sene bi ciktigim olmustu , bundan da haberi oldu ama ciktigim cocugu sevemedigimi anlamisti kendisi de zaten, a$ik oldugundan felan cikmiyosun iyi biri oldugu icin felan demisti
evet canim arada benim de öyle hih li triplerim oluyo felan hosuna da gittigini söylemisti :kedi:
ya gittikce heyecanlaniyorum hadi hayirlisi :Saruboceq:
okumaz insallah eni$te beyimiz yoksa o da sana bi güzel hih licak kaydirigubbakcemile3

tatlım bi sevgilinin gerektiğinde herseyi tartısabilmesi lazım yani biz güncel konulardan da çok bahsederiz her seyden konusuruz işve cilve de şart tabi sadece arkadası değilsin sonuçta aklinialirimsmile evet 6 yılda epey bi yol almışsınızdır zaten de sen hafiften sinyaller ver ona sevgili olduğunuza dair... aklinialirimsmile kız o benden çok hıhlıyo valla sormaaaaaaaa o da çok trip atar bana bende ona atarım ama hiç rahatsız olmayız hep alttan alırız ikimizde ben atınca o , o atınca ben aklinialirimsmile hoşuna gidiyodur tabiki aklinialirimsmile

:kedi::sinifsinif: valla bişi yapmıyozz bugün çarşıya çıktı kamerayla uzun zaman olmuştu görüşmeyeli gördüm o yüzden biraz böle oldu galibasempatiksalakcinni

birde a$ik degilim dersiiin , cocugu görünce icin gitmis belli ki zemuszemuskaydirigubbakcemile3

kaynatcak tabi yoksa geçmez günler aklinialirimsmile

telefonda kaynatanlar tek tek cikiyo ortaya aklinialirimsmile

selam şekerlerrzemuszemus
Kızlar şafağı fazladan sayıyormuşum aşkım komutanla hesaplamış..
Şafağımız 190
Şükürler olsun:Saruboceq:
Plakalara son 109 :sm_cool:

selam canm hosgeldin opuyorumnanaktan
masallah senin $afaginada dü$tükc dü$üyoo :teytey:

tam çıkıyodum şu yorumu görünce dayanamadımmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kız kaynatcaz tabi ama şifreli kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şuna bak nasılda damgaladı beniiii kaydirigubbakcemile3

kiz sen neymisin böyle ya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 beni bu kadar güldürdün ALLAHda seni güldürsün canim
o tartisma konusu da mevcut canim , konusabiliyoruz rahatlikla böyle seylerden , hatta bazen benim dedigimi illa inkar ederse bildigin olsun der hihlarim hemen gönlümü alir oyy yerim nasil da özlemisim ya :1rolleyes:
masallah canim iste ne güzel hep alttan almak iyi oluyo ALLAH mutlulugunuzu daim etsin :Saruboceq:

Kendimi yarın özel bakıma alıcam bende kızlar malum aşkım gelicek 2 gün sonra aklinialirimsmile çok çok heyecanlıyım sanki ilk buluşmamız olucak gibi inşallah bi aksilik çıkmadan görürüm aşkımı

selam canm hosgeldin opuyorumnanaktan
masallah senin $afaginada dü$tükc dü$üyoo :teytey:

sağol şekerimmopuyorumnanaktan
selam didedimim
ohhh maşallah canımm sen kaç sayıyodunki

burcum ben 211 sayıyodum fazlaydı bılıyordum askım hesaplamış komutanla 460 değil ay hesabı 455 gün askerliği 5 gün ordan gidiyo
10 gün kullanmadığı izini,
3 gün terhis izni,
3 gün yol izni
yani sonuç olarak şafağımız 190 oluyo burcum:Saruboceq:
HAE

tam çıkıyodum şu yorumu görünce dayanamadımmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kız kaynatcaz tabi ama şifreli kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şuna bak nasılda damgaladı beniiii kaydirigubbakcemile3

kendin itiraf ettin canim benim ne sucum var kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 olsun olsun sen simdi kaynat ilerde ben püf noktalarini alirm insallah kaydirigubbakcemile3

hadi ya ayy benimkide azdır kesinde benimki söylemiyo tezkere tarihini ya sinir ediyor beni:)
çok sevindim didemim ya valla nerden nereye böyle çok güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…