Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hadi ya ayy benimkide azdır kesinde benimki söylemiyo tezkere tarihini ya sinir ediyor beni:)
çok sevindim didemim ya valla nerden nereye böyle çok güzel oluyor

ayy burcu sorma cok mutlu oldum ya azalınca:asigim:
bence senınkıde daha az ama soylemıyo suprüss yapıcak belkim sanaaklinialirimsmile
ee nasılsın şeker kaanla nasılsınız?

kötükedihüsokötükedihüso

ayy burcu sorma cok mutlu oldum ya azalınca:asigim:
bence senınkıde daha az ama soylemıyo suprüss yapıcak belkim sanaaklinialirimsmile
ee nasılsın şeker kaanla nasılsınız?

evet biliyorum bende yaşadım megin sayesinde 81 ken ohh 75 düşmüştüm:)
ekmin başı diyor bakalım 1-2 gün eksiktir fazlası olamaz sanmıyorum canım

iyiyim çok şükür dün aradı konuştuk 2-3 günden beri revirdeymiş hasta olmş midesi omuzları heryeri ağrıyormuş üşütmüş ya kıyamam ben ona:çok üzgünüm:
ama çok şükür aramız iyi işte işyerinden felan konuştuk bikaç zaman çalışmıcakmış maillerinde cvsine göre iş ilanları geldiğini söleidm ben o işi yapmıcam dedi bilgisayara başında olucak işim felan dedi beni sordu nasıl felan diye bende anllattım valla sen orda kafayı yersin bunalıma girersin dedi bende söledim depresyona girdiğimi şaşırdı takma kafana felan dedi çalışma sen çalışmak sana yaramadı evde otur sen dedi böle yaparak kendini mahvedersin dedi sonra kapatırken seni çok seviyorum dedi bende dedim ve kapattık didemim:asigim:

canım ne kadar güzel senin adına çok sevindimopuyorumnanaktan

canım ne kadar güzel senin adına çok sevindimopuyorumnanaktan

çok saol canım benimopuyorumnanaktan

Burcum çok sevindim kuşum ya..
Bak goruyo musun sevmese boyle olurmu:asigim:
Allah bozmasın şekerimm

saol didemim ya amin canım amin olmaz tabi söylemezki istemese yani

annadım canım..o zaman ben gündüzleri gireyim bari:)

valla iyi edersin canım gir gündüzleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…