- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #68.721
hadi ya ayy benimkide azdır kesinde benimki söylemiyo tezkere tarihini ya sinir ediyor beni:)
çok sevindim didemim ya valla nerden nereye böyle çok güzel oluyor
yavvv ben anca yataktan kalktım uyandım kendime geldimm..amma muhabbet döndürmüşsünüz kızlar akşam da gelin:)
Askerlik bitmedi kızlar ama bizim ilişkimiz bitti.
İnsanlara heleki erkeklere yapılan iyiliklerin boşa yapıldığını bir kere daha anladım.
Askere gidiyor bekleyemem gün sayamam diye askere gitmeden 3 ay önce terkeden kızın bir araması ile benim yaptıklarım bir anda silindi. Allah a havale ettim ama hiç bir zaman yaptıklarımı helal etmeyeceğim.
Aman neyse canlarım sizi de üzmeyim.
hayirdir canim hasta felanmisin ?
arkadaslar sagolsun kaydirigubbakcemile3 cok iyi oldu bu muhabbet
ayy burcu sorma cok mutlu oldum ya azalınca:asigim:
bence senınkıde daha az ama soylemıyo suprüss yapıcak belkim sanaaklinialirimsmile
ee nasılsın şeker kaanla nasılsınız?
yavvv ben anca yataktan kalktım uyandım kendime geldimm..amma muhabbet döndürmüşsünüz kızlar akşam da gelin:)
evet biliyorum bende yaşadım megin sayesinde 81 ken ohh 75 düşmüştüm:)
ekmin başı diyor bakalım 1-2 gün eksiktir fazlası olamaz sanmıyorum canım
iyiyim çok şükür dün aradı konuştuk 2-3 günden beri revirdeymiş hasta olmş midesi omuzları heryeri ağrıyormuş üşütmüş ya kıyamam ben ona:çok üzgünüm:
ama çok şükür aramız iyi işte işyerinden felan konuştuk bikaç zaman çalışmıcakmış maillerinde cvsine göre iş ilanları geldiğini söleidm ben o işi yapmıcam dedi bilgisayara başında olucak işim felan dedi beni sordu nasıl felan diye bende anllattım valla sen orda kafayı yersin bunalıma girersin dedi bende söledim depresyona girdiğimi şaşırdı takma kafana felan dedi çalışma sen çalışmak sana yaramadı evde otur sen dedi böle yaparak kendini mahvedersin dedi sonra kapatırken seni çok seviyorum dedi bende dedim ve kapattık didemim:asigim:
esincim ewde laptop olsa akşamlarıda girerim ama malesef bozuk haftasonu öle canım sıkılıyorki
maşallah canım şafağınaallahım çok şükür ya bugün atarsa son 15 olacağız bitiyomu ne :Saruboceq:
yok canım normal halim böle..geceleri çok sıcak oluo uyuyamıorum sabahı ediorum uyucam diee..akşama doğru anca kalkıorum sonaaakaydirigubbakcemile3
canım ne kadar güzel senin adına çok sevindimopuyorumnanaktan
Burcum çok sevindim kuşum ya..
Bak goruyo musun sevmese boyle olurmu:asigim:
Allah bozmasın şekerimm
annadım canım..o zaman ben gündüzleri gireyim bari:)
canlarıııııım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?