- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #68.681
[ı]kazıklıyorlar bizi kanımca kullanmadığım halde bitiyo liralarım :gitme: [/ı]
dayanmak zorundayim canim ya kafa dagitarak bekliyorum iste , artik neyi bekliyosam
bol bol dua ediyorum hayirlisiyla tekrar bir araya gelelim diye :Saruboceq:
40 gün oldu en son güzel bi muhabbet edeli , birde iste gecen 5 dk telefonda konustuk o kadarboshayallersmile
cok özlüyorum böyle , birde üstüne üstelik haber alamayinca deli oluyo insan mafoldumben
bi kac ay önce sormustu bana , onu beklermiyim askere gittiginde felan o muhabbetleri etmistik , ben tabi o zaman barismayi aklimdan gecirmedigim icin hayir felan demistim , icimdeki askin tekrar alevlenecegini bilemiyodum
evet canim herkes diyo askerdeyken baska bi kizla görüsür baglanabilir o kiza diye boshayallersmile
ama ben napiyim ki simdi yarin birgün gircek nete konuscaz ordan burdan o kadar :umursamaz:
yani kesinlikle anlamıyrum mesaj çekmeye korkuyorum valla ya
aşkım gelince turkcellin bir kampanyası var dakikalar felan ona geçicez aşkımla faturalı oda ama biz daha çok mesajlaşıyoz ya
KZI BEND ETURKCELLİYİM ANLAT BANADA KAMPANYAARINI AMA ASKEİYEYE ARAYYIP KONUŞABİLİRM ANCAK YAakannehir
ben ona diyorum arıyım askım seni yok sen arama ben ararım bitmesin kntlerin diyor ya biz de o askere gitmeden öyleyik bazen her gün 100 knt atardı bana mms resim atıyım diye biz de ödül alıcaz gibiartık türktelekom ödül vericek askıma kantindeki kartları bitiriyor diye kaydirigubbakcemile3 ya bu lira olduya bişey anlamıyorum artık valla... su gibi gidiyo 1 mesaj atsam bile ondan telefonu artık sadece ''ARANMAK'' için kullanıyorum kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kazıklıyorlar bizi kanımca kullanmadığım halde bitiyo liralarım :gitme:
KZI BEND ETURKCELLİYİM ANLAT BANADA KAMPANYAARINI AMA ASKEİYEYE ARAYYIP KONUŞABİLİRM ANCAK YA
turkcelli bacılar genç tarifelliyseniz şöyle yapın eviş yazıp 5081e yollayın 5 liraya bir saat veriyo üstüne bide genç tarifeli olduğunuz için bir saat daha bedava veriyo yani toplamda 2 saat. bu birincisi
ikinci olarak o bedavalar bitincede eviş yazıp 5080 e göndererek 5 liraya bir saatlik paketleri istediğiniz kadar alabilirsiniz çünkü diğeri ayda bir kere oluyo
ayrıca bide evturkcell kampayıda var oda 7 yada 8 olması lazım o liraya 400 dk veriyo aylık
valla öle olmasaydı harbiden batardım zemuszemus
turkcellden reklam talebi istim dimi iyi pazarlıyorumbayanssulusmile
biz kntr zamanında 39 kntr e 10.000 sms yapıyoduk 10 dk sı da 1 knt dü bi aralar bolbol konuşuyoduk kampüslüydük şimdi liralı gelince hiçbişey anlamıyorum ki ben noldu ne gitti ne kaldı ne gidecek bilmiyorumkismile hayırlısıyla gelirse Eren telefona gerek kalmayacak bırakmayacağım için onu kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
önceden kontör varken 10.000 sms yapardık 10 dk sı 1 knt e konuşurduk yaaa ne güzeldi :gitme: şimdi gelirse telefon net falan olmayacak zaten çünkü bırakmıcam gerek kalmicak araçlara doğrudan iletişim şakkıdı
yok yok asıl tl iyi oldu eminol konturde harbiden götürüyolardı malısempatiksalakcinni
zaten anlattığım kampaya sadece sabit telefonlar için tatlım
BİZDE ONU ÇOK YAPARDIK DÜŞÜN BAK ÖĞLEN 12'DEN SABAH 5 6 YA KADAR MESAJLAŞIRDIK AHH AHH O GÜNLER ASKERİM GELSİN BİRAN ÖNCE MESAJLAŞMAYI ÖZLEDİM YA:çok üzgünüm::asigim:
valla şekerim senin yapman gerekeeeen o geldiği gibi sımsıkı sarıl ciddi ciddi böyle adını koyun ilişkinizin daha sonrası kolay zaten canım yaaaa ozaman çok güzel geçer eminim hem sevgilin dünden razı baksana ne güzel işte kendine eziyet etme tavrından bişey kaybetme ama adı olsun en azından ilişkinizin ozaman o biraz daha sorumlu hisseder kendini daha iyi olur şekerim senin açından da öyle olur baksana aşık olmuşsun yeniden ayyyyyyy ne hoşuma gitti ben köşe oldum burda zevkten hahaha kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 geldiği gibi adını koy beni sinirlendirme bakozaman geçsin şafaklaaaarrr :sm_cool:
valla günde maksimum 5 mesaj atardı askım hiç vakti olmazdı çalışırdı zaten arayamazdı da ama aradımı 2 saat falan konuşurduk :gitme: mesaj çok az atabilirdi babası maalum despotlukta sınır tanımaz kaydirigubbakcemile3BİZDE ONU ÇOK YAPARDIK DÜŞÜN BAK ÖĞLEN 12'DEN SABAH 5 6 YA KADAR MESAJLAŞIRDIK AHH AHH O GÜNLER ASKERİM GELSİN BİRAN ÖNCE MESAJLAŞMAYI ÖZLEDİM YA:çok üzgünüm::asigim:
en iyisini yaparsın rüyalarımın hatunu yapış bırakmaolumunekankayizsmile
bak kudurttunuz beni arıcam şimdizemuszemus
ah ah türkiyede olucaktim ki belki biseyler olurdu boshayallersmile ama iste internet üzeri biraz zor
kiz daha ortada birsey yok sevgilin diyosun ya kaydirigubbakcemile3 heyecan yapiyorum bak burda
eger tekrardan baslamis olsaydik , zaten sorumluluklarinin farkinda olurdu canim
kaydirigubbakcemile3 evet tekrardan basa sariyor benim duygularim tipki 6 sene önceki gibi
sagol canim Şeniz sen benden de cok sevindin ya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ya ben pek beceremem öyle iliski islerini felan , nasil durumu o noktaya getircem ki ? biraz erkegi etkilemenin püf noktalarini paylassan
bak bak kudurmu$ da aricakmis kaydirigubbakcemile3 kiz siz askerinle neler kaynatiyosun aklinialirimsmile
bak bak kudurmu$ da aricakmis kaydirigubbakcemile3 kiz siz askerinle neler kaynatiyosun aklinialirimsmile
şekerim madem eski sevgilin hafiften karışmaya başla benle konuş benle ilgilen tabi hıh falan yap kaydirigubbakcemile3 sevindim tabi yaaaa öyle şafak çekilir mi çekilmez tabiki sen birazcık hafiften al ipleri eline yavaştan hissettirmeden sonrası gelirsengözlerimebaksanabkötükedihüso yani ne biliyim sen daha iyi tanırsın sevgilini işteee birazcık işve cilve falan aklinialirimsmile ortada bşey var valla ben arkadasımı böyle forumlarda beklemem şekercanımbaya baya o da sana sende ona aşıksın ama çok yüz verme hemen avcunda bilmesin seni :umursamaz: yavaştan dediklerini yaptırmaya çalış ne işin var benden önemli gibi ama hafif tatlı tatlı yap bunu hıhlar falan ben hep öyle yaaprım askıma canım sevgilim benimmmmm hiç dayanamaz bana kaydirigubbakcemile3 aman bu forumu okumasa sevgilim hahahha akaydirigubbakcemile3 hem ozaman sıkmamış oluyosun canım seven insan zaten bunlardan hemen etkilenir siz de adını koymuş olursunuz kaydirigubbakcemile5 ben sevgilimi çok sıkmak istemediğim için ve yapım gereği ciddi ciddi sinirle birşey sorduğum çok nadir olur onun dışında hafif hıh lı tripler vazgeçilmezimdir kaydirigubbakcemile5
:kedi::sinifsinif: valla bişi yapmıyozzbugün çarşıya çıktı kamerayla uzun zaman olmuştu görüşmeyeli gördüm o yüzden biraz böle oldu galibasempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?