Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

[ı]kazıklıyorlar bizi kanımca kullanmadığım halde bitiyo liralarım :gitme: [/ı]

yani kesinlikle anlamıyrum mesaj çekmeye korkuyorum valla ya
aşkım gelince turkcellin bir kampanyası var dakikalar felan ona geçicez aşkımla faturalı oda ama biz daha çok mesajlaşıyoz ya

valla şekerim senin yapman gerekeeeen o geldiği gibi sımsıkı sarıl ciddi ciddi böyle adını koyun ilişkinizin daha sonrası kolay zaten canım yaaaa ozaman çok güzel geçer eminim hem sevgilin dünden razı baksana ne güzel işte kendine eziyet etme tavrından bişey kaybetme ama adı olsun en azından ilişkinizin ozaman o biraz daha sorumlu hisseder kendini daha iyi olur şekerim senin açından da öyle olur baksana aşık olmuşsun yeniden ayyyyyyy ne hoşuma gitti ben köşe oldum burda zevkten hahaha kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 geldiği gibi adını koy beni sinirlendirme bak ozaman geçsin şafaklaaaarrr :sm_cool:

turkcelli bacılar genç tarifelliyseniz şöyle yapın eviş yazıp 5081e yollayın 5 liraya bir saat veriyo üstüne bide genç tarifeli olduğunuz için bir saat daha bedava veriyo yani toplamda 2 saat. bu birincisi

ikinci olarak o bedavalar bitincede eviş yazıp 5080 e göndererek 5 liraya bir saatlik paketleri istediğiniz kadar alabilirsiniz çünkü diğeri ayda bir kere oluyo

ayrıca bide evturkcell kampayıda var oda 7 yada 8 olması lazım o liraya 400 dk veriyo aylık

valla öle olmasaydı harbiden batardım zemuszemus

turkcellden reklam talebi istim dimi iyi pazarlıyorumbayanssulusmile

yani kesinlikle anlamıyrum mesaj çekmeye korkuyorum valla ya
aşkım gelince turkcellin bir kampanyası var dakikalar felan ona geçicez aşkımla faturalı oda ama biz daha çok mesajlaşıyoz ya

biz kntr zamanında 39 kntr e 10.000 sms yapıyoduk 10 dk sı da 1 knt dü bi aralar bolbol konuşuyoduk kampüslüydük şimdi liralı gelince hiçbişey anlamıyorum ki ben noldu ne gitti ne kaldı ne gidecek bilmiyorumkismile hayırlısıyla gelirse Eren telefona gerek kalmayacak bırakmayacağım için onu kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

KZI BEND ETURKCELLİYİM ANLAT BANADA KAMPANYAARINI AMA ASKEİYEYE ARAYYIP KONUŞABİLİRM ANCAK YAakannehir

kazıklıyorlar bizi kanımca kullanmadığım halde bitiyo liralarım :gitme:

yok yok asıl tl iyi oldu eminol konturde harbiden götürüyolardı malısempatiksalakcinni

KZI BEND ETURKCELLİYİM ANLAT BANADA KAMPANYAARINI AMA ASKEİYEYE ARAYYIP KONUŞABİLİRM ANCAK YA

zaten anlattığım kampaya sadece sabit telefonlar için tatlım

önceden kontör varken 10.000 sms yapardık 10 dk sı 1 knt e konuşurduk yaaa ne güzeldi :gitme: şimdi gelirse telefon net falan olmayacak zaten çünkü bırakmıcam gerek kalmicak araçlara doğrudan iletişim şakkıdı

BİZDE ONU ÇOK YAPARDIK DÜŞÜN BAK ÖĞLEN 12'DEN SABAH 5 6 YA KADAR MESAJLAŞIRDIK AHH AHH O GÜNLER ASKERİM GELSİN BİRAN ÖNCE MESAJLAŞMAYI ÖZLEDİM YA:çok üzgünüm::asigim:

en iyisini yaparsın rüyalarımın hatunu yapış bırakmaolumunekankayizsmile

Mehabbet'im Kontörlüyken ben 1 saati 6 kntr e konuşuyodum 10.000 sms i 39 kntr e alıyodum mms atıyodum falan şimdi bi bakıyorum direk eksilere inmişim offff :gitme: ben tükettim turkcell i bana ceza olsun diye senmisin kampüs tarifesiyle sömüren bizi al sana al sana yapıyolar bana :gitme:

yok yok asıl tl iyi oldu eminol konturde harbiden götürüyolardı malısempatiksalakcinni

zaten anlattığım kampaya sadece sabit telefonlar için tatlım

AAAAakannehir
HABERİM YOK NEYSE AZ KALDI O ARAR BEN ONU ARARIM İŞYERİMDEN ÖLE GEÇER GİDER GELİNCE ARTIK ÇARESİNE BAKARIZ SAOL YİNEDE CANIM

BİZDE ONU ÇOK YAPARDIK DÜŞÜN BAK ÖĞLEN 12'DEN SABAH 5 6 YA KADAR MESAJLAŞIRDIK AHH AHH O GÜNLER ASKERİM GELSİN BİRAN ÖNCE MESAJLAŞMAYI ÖZLEDİM YA:çok üzgünüm::asigim:

evt sivilde mesajlaşmak başka şimdi burun kırın ediyolar asker canım uykum geldi yorgunum diyip pırrrr kaçıyolardelikafadulden

ah ah türkiyede olucaktim ki belki biseyler olurdu boshayallersmile ama iste internet üzeri biraz zor
kiz daha ortada birsey yok sevgilin diyosun ya kaydirigubbakcemile3 heyecan yapiyorum bak burda
eger tekrardan baslamis olsaydik , zaten sorumluluklarinin farkinda olurdu canim
kaydirigubbakcemile3 evet tekrardan basa sariyor benim duygularim tipki 6 sene önceki gibi
sagol canim Şeniz sen benden de cok sevindin ya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ya ben pek beceremem öyle iliski islerini felan , nasil durumu o noktaya getircem ki ? biraz erkegi etkilemenin püf noktalarini paylassan

valla günde maksimum 5 mesaj atardı askım hiç vakti olmazdı çalışırdı zaten arayamazdı da ama aradımı 2 saat falan konuşurduk :gitme: mesaj çok az atabilirdi babası maalum despotlukta sınır tanımaz kaydirigubbakcemile3
en iyisini yaparsın rüyalarımın hatunu yapış bırakmaolumunekankayizsmile

öyle yapcam zaten canım teknolojiden uzak olcaz yoksa olmaz zaten teknolojiyi birbirmize ulasmak için kullanıyoduk gerek kalmicak ki ozaman hıııııhhhh :delphin rüyalarını süslediğim hatun seni kaydirigubbakcemile3

şekerim madem eski sevgilin hafiften karışmaya başla benle konuş benle ilgilen tabi hıh falan yap kaydirigubbakcemile3 sevindim tabi yaaaa öyle şafak çekilir mi çekilmez tabiki sen birazcık hafiften al ipleri eline yavaştan hissettirmeden sonrası gelirsengözlerimebaksanabkötükedihüso yani ne biliyim sen daha iyi tanırsın sevgilini işteee birazcık işve cilve falan aklinialirimsmile ortada bşey var valla ben arkadasımı böyle forumlarda beklemem şekercanım baya baya o da sana sende ona aşıksın ama çok yüz verme hemen avcunda bilmesin seni :umursamaz: yavaştan dediklerini yaptırmaya çalış ne işin var benden önemli gibi ama hafif tatlı tatlı yap bunu hıhlar falan ben hep öyle yaaprım askıma canım sevgilim benimmmmm hiç dayanamaz bana kaydirigubbakcemile3 aman bu forumu okumasa sevgilim hahahha akaydirigubbakcemile3 hem ozaman sıkmamış oluyosun canım seven insan zaten bunlardan hemen etkilenir siz de adını koymuş olursunuz kaydirigubbakcemile5 ben sevgilimi çok sıkmak istemediğim için ve yapım gereği ciddi ciddi sinirle birşey sorduğum çok nadir olur onun dışında hafif hıh lı tripler vazgeçilmezimdir kaydirigubbakcemile5

bak bak kudurmu$ da aricakmis kaydirigubbakcemile3 kiz siz askerinle neler kaynatiyosun aklinialirimsmile

:kedi::sinifsinif: valla bişi yapmıyozz bugün çarşıya çıktı kamerayla uzun zaman olmuştu görüşmeyeli gördüm o yüzden biraz böle oldu galibasempatiksalakcinni

vay vay taktikde veriyoruz hee:hulya:bizede de barisositososito

:kedi::sinifsinif: valla bişi yapmıyozz bugün çarşıya çıktı kamerayla uzun zaman olmuştu görüşmeyeli gördüm o yüzden biraz böle oldu galibasempatiksalakcinni

mehabbet im yavrum desene dinlenmese kaynatırız diyeee aklinialirimsmile lafı dolandırıyosun seni seni aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…