Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

selam kızlarrrrr nasılsınız a.s. ayyy nevrim döndü yaaa bütün geçmişi okudum gözlerim ağrıdı başım döndüsempatiksalakcinni

eminecim sakınnn üzülme onun pişman olucanı sen de çok iyi biliyosun ama çok geç sen önüne bak canım olumunekankayizsmile

özgemm üzülme tatlım bak herkes söylemiş neresi iyi kötü bilinmez Allah korusun hepsini:Saruboceq: beraber bitircez şafakları tatlımmturkbayragi şimdi izine odaklan:jeyyar:

lady cicimmm bütün konuşmalarını okudum ne kadar tatlısın canım yaa maşallah hele siz bir barışın da bak bu neşeyle çok kolay geçicek emin ol bize de dert ortağı oluyosunopuyorumnanaktan

tepkiselmi sen de iznin tadını çıkar canımm 1 gün 1 gündür :asigim: maşallah aşkınıza

mel_ay, ebuş81 sizi de şafak sıkıştırıyooo maşallah şafaklarınıza a.s.

flower ben de nişanlımı görünce çığlığı basıcam sanırım delikafadulden nişanlım her konuşmamızda gelme terminale diyo

didemcim bence işletme iyidir canım iş olanağı çok a.s

tatlıkıss son konuşmanıza çok sevindim canım maşallah size

duyguu C bugün fazla göremedim senin yazılarını iyimisin canım tarkan dinliyodun en son

ayy başka kim kaldıbilmiyorumkismile aklımda kalanları yazdım kızlar unuttuklarım kusura bakmasın a.s.

fena halde heyecanlıyım ölcemmmm düşünmekten delikafadulden bugün çıktım ciciler aldım kendime :jeyyar:, aşkıma hediyeler aldım ohhh :asigim:
HAE HAE HAE

Son düzenleme:
maşallah canım şafağınabitti işteeturkbayragi
sağol cnm bana nedense öle gelmiyo yaaa sanki daha varmış gibi gelio sempatiksalakcinni

devremmmmmmmmopuyorumnanaktan

kız yedin sende askerliği he maşallah canım benim

darısı başımıza

bir ara senin sorunların vardı galiba düzeldin mi canım

teşekkürler burcum olumunekankayizsmile
işte şafak 15 ama ben nedense hala bi garibim
iyi kötü hallettik cnm sorunları ama sorunlar türüyo tatlım biliyorsun ille bir gün sorunsuz geçmiyorki allah onların üstünden gelmeyi nasip etsin sadece gerisi kolay:Saruboceq:

he walla tatlım ya beni yedi bitirdi bu şafak [/COLOR:bbo:]
ebuşşşdelikafadulden
yavru şafak mafak kalmamış senın:teytey:
didooo çok fena sıkıştıtyo bacıııım bişeyler yapın beeeaaakaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

sende bendensin siyahincim bende bitiremedim hala geçmişikaydirigubbakcemile3..ohh ne güzel sevgilini görceksinnsositososito

ho$geldin SiYaHinCiM a.s.
kaydirigubbakcemile3 sagol canim o senin tatliligin
in$allah hayirlisiyla bari$irizda , günler öyle ya da böyle gecer zaten :Saruboceq:
olurda asker felan beklemicek olursam bile hep burdayim , herkesi cok sevdim :1hug: sizlere yardimim dokunur hic degilse
heyecanini da cok iyi anliyorum canim ya ben sadece nette konuscam ama cok heyecanliyim ya kaydirigubbakcemile3 sen bide görüceksin felan cicilerin de hayirli olsun canim bayanssulusmile

YA KIZLAR YA SİZE BİŞEY SORCAM BEN İYİCE GÖBÜKLÜ Bİ HATUN OLDUM ÇIKTIM YA ASLINDA ÖLE KİLOM YOK AMA GÖBEK ÇIKIYO ANLAMADIM NE YAPSAM DİYE DÜŞÜNÜYORUM BENİMKİ GELCEK REZİL OLCAM AY BUNE DYECEK ŞİMDİ sempatiksalakcinni
15 ASKERE GİTTİK GELDİK HALE BAK DYECEK KESİN NE EDECEM BEN YAAAAA:2:

he walla tatlım ya beni yedi bitirdi bu şafak [/COLOR:bbo:]

didooo çok fena sıkıştıtyo bacıııım bişeyler yapın beeeaaakaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

bis sana bişey yapamayıss ancak ercan yaparrsempatiksalakcinni
son 15 ebuşşşdelikafadulden

hayırlı olsun didemmopuyorumnanaktan

saol tatlımopuyorumnanaktan
cicilerinide iyi gunlerde kullanbayanssulusmile

benimki sölüo valla geldiğimde kilo alma die hiç sevmez öle şeleri çok ta açık sözlüdürtatlım eğer çok problem oluosa,kilom yok diosun o zaman bölgesel zayıflama olması lazım sendee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…