- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #68.741
nese kızlar ben kaçar ii akşamlar
bu arada darısı başına ladım
nese kızlar ben kaçar ii akşamlar
bu arada darısı başına ladım
sağol cnm bana nedense öle gelmiyo yaaa sanki daha varmış gibi gelio sempatiksalakcinnimaşallah canım şafağınabitti işteeturkbayragi
devremmmmmmmmopuyorumnanaktan
kız yedin sende askerliği he maşallah canım benim
darısı başımıza
bir ara senin sorunların vardı galiba düzeldin mi canım
he walla tatlım ya beni yedi bitirdi bu şafak [/COLOR:bbo:]selam kızlarrrrr nasılsınız a.s. ayyy nevrim döndü yaaa bütün geçmişi okudum gözlerim ağrıdı başım döndüsempatiksalakcinni
eminecim sakınnn üzülme onun pişman olucanı sen de çok iyi biliyosun ama çok geç sen önüne bak canım olumunekankayizsmile
özgemm üzülme tatlım bak herkes söylemiş neresi iyi kötü bilinmez Allah korusun hepsini:Saruboceq: beraber bitircez şafakları tatlımmturkbayragi şimdi izine odaklan:jeyyar:
lady cicimmm bütün konuşmalarını okudum ne kadar tatlısın canım yaa maşallah hele siz bir barışın da bak bu neşeyle çok kolay geçicek emin ol bize de dert ortağı oluyosunopuyorumnanaktan
tepkiselmi sen de iznin tadını çıkar canımm 1 gün 1 gündür :asigim: maşallah aşkınıza
mel_ay, ebuş81 sizi de şafak sıkıştırıyooomaşallah şafaklarınıza a.s.
flower ben de nişanlımı görünce çığlığı basıcam sanırım delikafadulden nişanlım her konuşmamızda gelme terminale diyo
didemcim bence işletme iyidir canım iş olanağı çok a.s
tatlıkıss son konuşmanıza çok sevindim canım maşallah size
duyguu C bugün fazla göremedim senin yazılarını iyimisin canım tarkan dinliyodun en son
ayy başka kim kaldıbilmiyorumkismile aklımda kalanları yazdım kızlar unuttuklarım kusura bakmasın a.s.
fena halde heyecanlıyım ölcemmmm düşünmekten delikafadulden bugün çıktım ciciler aldım kendime :jeyyar:, aşkıma hediyeler aldım ohhh :asigim: HAE HAE HAE
didooo çok fena sıkıştıtyo bacıııım bişeyler yapın beeeaaakaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinniebuşşşdelikafadulden
yavru şafak mafak kalmamış senın:teytey:
selam kızlarrrrr nasılsınız a.s. ayyy nevrim döndü yaaa bütün geçmişi okudum gözlerim ağrıdı başım döndüsempatiksalakcinni
eminecim sakınnn üzülme onun pişman olucanı sen de çok iyi biliyosun ama çok geç sen önüne bak canım olumunekankayizsmile
özgemm üzülme tatlım bak herkes söylemiş neresi iyi kötü bilinmez Allah korusun hepsini:Saruboceq: beraber bitircez şafakları tatlımmturkbayragi şimdi izine odaklan:jeyyar:
lady cicimmm bütün konuşmalarını okudum ne kadar tatlısın canım yaa maşallah hele siz bir barışın da bak bu neşeyle çok kolay geçicek emin ol bize de dert ortağı oluyosunopuyorumnanaktan
tepkiselmi sen de iznin tadını çıkar canımm 1 gün 1 gündür :asigim: maşallah aşkınıza
mel_ay, ebuş81 sizi de şafak sıkıştırıyooomaşallah şafaklarınıza a.s.
flower ben de nişanlımı görünce çığlığı basıcam sanırım delikafadulden nişanlım her konuşmamızda gelme terminale diyo
didemcim bence işletme iyidir canım iş olanağı çok a.s
tatlıkıss son konuşmanıza çok sevindim canım maşallah size
duyguu C bugün fazla göremedim senin yazılarını iyimisin canım tarkan dinliyodun en son
ayy başka kim kaldıbilmiyorumkismile aklımda kalanları yazdım kızlar unuttuklarım kusura bakmasın a.s.
fena halde heyecanlıyım ölcemmmm düşünmekten delikafadulden bugün çıktım ciciler aldım kendime :jeyyar:, aşkıma hediyeler aldım ohhh :asigim: HAE HAE HAE
sende bendensin siyahincim bende bitiremedim hala geçmişikaydirigubbakcemile3..ohh ne güzel sevgilini görceksinnsositososito
ŞİMDİ ONU ŞAFAK SIKIŞTIRIYO GELİNCEDE KISMETSE BEN SIKIŞTIRCAM ALLAHIN İZNİYLE 15 AYLIK SIKIŞTIRCAM aklinialirimsmile
fena halde heyecanlıyım ölcemmmm düşünmekten delikafadulden bugün çıktım ciciler aldım kendime :jeyyar:, aşkıma hediyeler aldım ohhh :asigim:[/B]
eminim öledir tatlım..benim bi hazırlığım olmamıştı..sevgilim süpriz yapmıştıboshayallersmileayy sorma canım ya maşallah iyi kaynatmış şafakçı güzellerimizinat ettim okudum valla:roflol:
eveet aşkımı görcem yaa sanki ilk buluşmamız gibi:asigim:
kaydirigubbakcemile3aynen valla bende cebime sokcam onu nereye gidersem oraya yanımdan ayırmıcam:kedi:
şimdi onu şafak sıkıştırıyo gelincede kısmetse ben sıkıştırcam allahın izniyle 15 aylık sıkıştırcam aklinialirimsmile
he walla tatlım ya beni yedi bitirdi bu şafak [/COLOR:bbo:]
didooo çok fena sıkıştıtyo bacıııım bişeyler yapın beeeaaakaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni
hayırlı olsun didemmopuyorumnanaktan
YA KIZLAR YA SİZE BİŞEY SORCAM BEN İYİCE GÖBÜKLÜ Bİ HATUN OLDUM ÇIKTIM YA ASLINDA ÖLE KİLOM YOK AMA GÖBEK ÇIKIYO ANLAMADIM NE YAPSAM DİYE DÜŞÜNÜYORUM BENİMKİ GELCEK REZİL OLCAM AY BUNE DYECEK ŞİMDİ sempatiksalakcinni
15 ASKERE GİTTİK GELDİK HALE BAK DYECEK KESİN NE EDECEM BEN YAAAAA:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?