- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #68.801
Kizlar ayagim incinmis diyordum ya... KIRILMIS! alciya aldilar. cumartesi de askerim geliyor, tatil yalan oldu,(((((((((((((((((((((((( sinirlerim cok bozuk cok.
ben onu havalanindan alacaktim, ama istanbul'a ancak cumartesi sabahi gidicem, o beni alacak. rolleri degistik. neden böyle oldu demiyorum, her sey de bir hayir vardir. ama ucagimin oldugu gün böyle bir sey basima gelmesi hayatimdaki en büyük sanssizlik. Tanrim baska kötü bir sey vermesin basima.((
Kizlar ayagim incinmis diyordum ya... KIRILMIS! alciya aldilar. cumartesi de askerim geliyor, tatil yalan oldu,(((((((((((((((((((((((( sinirlerim cok bozuk cok.
ben onu havalanindan alacaktim, ama istanbul'a ancak cumartesi sabahi gidicem, o beni alacak. rolleri degistik. neden böyle oldu demiyorum, her sey de bir hayir vardir. ama ucagimin oldugu gün böyle bir sey basima gelmesi hayatimdaki en büyük sanssizlik. Tanrim baska kötü bir sey vermesin basima.((
Selam kizlar , ben geldiiiim
bu gece soooon:lepi: ondan sonra 7 gün insallah güzel sohbetler edicez zemuszemus
herkes kiyafet hediye felan hazirlarken ben resmen güzel nickler , $irin ifadeler hazirliyorumkaydirigubbakcemile3
saysaybitmiyorcanim gecmis olsun a.s. biraz zamansiz olmus ama üzülme vardir elbet bunda da bi hayir
kızlar aşkım yardım etmicem seninle olucam dedi. annesi zaten telefonda o gün siz birlikte gezersiniz biz evi taşırken demiş duymamışım utandım boşa kızmışım kaydirigubbakcemile3
canım inşallah hepimizin izni çok güzel geçerr a.s.
insallah canim insallah , msn üzeri artik ne kadar güzel gecebilirse boshayallersmile
ama buna da sükür :lepi:
ay cnm arkadaşım ilk çarşı izniniz mi başlıo opuyorumnanaktan
ben geldimmmm
hsg canim , yok kiz yok daha o yerlere gelemedik , dagitim izni var da :1rolleyes: hem diyarbakirda carsi izni yoktur sanirsam
hosgeldin canim :1hug:
o zaman aynı gün kavuşcaz canım sevdiklerimizeeopuyorumnanaktantatile devam canım bişey yaptığımız yokk..herşeyi yazıorum buraya tırstım birdenn değiştirdim bende kullanıcı adınımıkaydirigubbakcemile3.kazene mesaj at kullanıcı adımı değişitmek istiorum die o sana geri döner tatlım.sen nasılsın bebiş nasıl?
slm kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınız bakalım
ay hepiniz 90/2lisiniz tabi ne güzel çarşı dağıtım izinleriniz geldi kızlarrr bakın çok çabuk geçio bu izin bu yüzden dolu dolu geçirin aklınıza ne geliosa yapın ay keşke bunu da yapsaydık demeyin sonradannnn ama bu aradaaaa topiğimizi ihmal ediosunuzzzz 90lıları daha çok görmek istiorum topikteee kızlarrr yerimseniben
Foça jandarma komandoydu canm acemiliğimiz(
hosgeldin canim , gözüm seni arioydu bugün opuyorumnanaktan
saol tatlım benim dayımlardaydım bi kaç gün urayamadım buraya ne yapıon nasılsın bakalım
aşkımı çok özledim bitanem şuan nöbette allahım güç kuvvet ver aşkıma ve t
m askerlerimize :Saruboceq:
♥ ♥82 MY_EVERYTHING ♥ ♥
Seni bu gece listemden depukluyorum
Görmek istemiyorum artik listemdeeeee..
Plakara gectin. hayirli olsun.. allah kavustursun canim benim..
Al sana depuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?