Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım çok üzüldüm gerçekten geçmiş olsunna.s.Tam askernin geldişği zamana denk gelmesi kötü olmuş ama daha kötüsü de olabilirdi..

ayyy canım yaa çok geçmiş olsun. a.s. Allahım beterinden saklasın.:Saruboceq:

kızlar aşkım yardım etmicem seninle olucam dedi. annesi zaten telefonda o gün siz birlikte gezersiniz biz evi taşırken demiş duymamışım utandım boşa kızmışım kaydirigubbakcemile3

Selam kizlar , ben geldiiiim
bu gece soooon:lepi: ondan sonra 7 gün insallah güzel sohbetler edicez zemuszemus
herkes kiyafet hediye felan hazirlarken ben resmen güzel nickler , $irin ifadeler hazirliyorumkaydirigubbakcemile3

saysaybitmiyorcanim gecmis olsun a.s. biraz zamansiz olmus ama üzülme vardir elbet bunda da bi hayir

canım inşallah hepimizin izni çok güzel geçerr a.s.

hsg canim , yok kiz yok daha o yerlere gelemedik , dagitim izni var da :1rolleyes: hem diyarbakirda carsi izni yoktur sanirsam

hosgeldin canim :1hug:

ay hepiniz 90/2lisiniz tabi ne güzel çarşı dağıtım izinleriniz geldi kızlarrr bakın çok çabuk geçio bu izin bu yüzden dolu dolu geçirin aklınıza ne geliosa yapın ay keşke bunu da yapsaydık demeyin sonradannnn ama bu aradaaaa topiğimizi ihmal ediosunuzzzz 90lıları daha çok görmek istiorum topikteee kızlarrr yerimseniben

hayrlısıyla sag salim kavusalım ozamn tatlım plakalrada gelmemize az kaldı herkes diyo plakalr zor geciyo die bna herkes plakalara dusunce dahada cabuk bıtırıyomus gbı gelıodu inş bizimde öyle olr tepük yeme sırası hemen gelir bize inş...
ne guzel tatl yapıyosun demk ahh bnde yapabılsem ama annelerın tatılı yok malesef(
bnde iiyim cok sukur bır gn bıtı dıe sevınıyorm işte.. bebişide şimdi uyuttum hemen buraya kostum...

slm kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınız bakalım

hosgeldin canim , gözüm seni arioydu bugün opuyorumnanaktan

kiz benimki internet üzeri oldugundan ne yapabilirimki en fazla kamerada görüsürüz iste kaydirigubbakcemile3 sarkilar armagan eder resimler yollarim kaydirigubbakcemile2 benimki de bu tür iste

Foça jandarma komandoydu canm acemiliğimiz (

canım benim eşimde orda yaptı acemiigini sennki komando oldu sanırım eşim sanslı cıktı da komandoluktan yırttı.. canım bu bi gercekkı foca komando dogudan baska bır yere gndermıo ama hakkarıye gdebılırdı bak gne merkezdeymiş rabbime emanetler bizimkiler ii yerlerdeler ama ecelin nerden gelevegi hiç belli olmaz bol bol dua edıceksın rabbıme emenet etmekten baska caremız yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…