- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #68.781
bırakmayız seni zaten canım opuyorumnanaktan hakkınızda hayırlısı olsun tatlım amabence yine sevgili olcaksınız:jeyyar: saol canım benimm yarın eskişehire gidiyorumm ertesi gün de aşkım gelcek yanımahihoyyyt
olsun canım gelsinler de :asigim:
napalım canım alışıyor insan eh bizde boş değiliz gerçi burada konuşulmayacak şeylerde var onları bi duysan sonra zaten vay be falan dersin insan ister istemez olgunlaşıyor yapcak bişey yok :gitme:
sen de beni denek yaptın güzelim yaaaa noooluyoruz önce ben sonra sen hesabı Allah Allah denek olduk yaaa kaydirigubbakcemile3
ben kaçtım kızlar hazırlıklara başlayaım yarın eskişehire gidiyorummm ertesi gün de aşkım gelcek:lepi: yarın bütün günüm bakımla süsle püsle geçicek
öpüyorum hepiniz kızlarrr opuyorumnanaktan
ben kaçtım kızlar hazırlıklara başlayaım yarın eskişehire gidiyorummm ertesi gün de aşkım gelcek:lepi: yarın bütün günüm bakımla süsle püsle geçicek
öpüyorum hepiniz kızlarrr opuyorumnanaktan
ya şimdi ben napim ağzından burnundan getiresim geliyo he
önce bi sakin ol canim aramasini bekle , elbet tatliya baglar durumu , belkide gercekten sadece meraktan ekledi
özge sevgiline sor bakalım ne dicek..
valla face toptan kapatmak gereksiz bi sitee vesselam
eminim zaten kötü bi niyetinin olmadığını ama benim bu tarz şeyleri sevmediğimi bile bile nasıl yapar ya :tomato:
Kıskanıldığını hissetmek duymak istemiştir belkide. Bizler bunu adi bir davranış olarak düşünsekte onlar pek öyle düşünmüyo. Biz bağırdıkça onların hoşuna gidiyo
Selaam kızlarrr =))
bis sana bişey yapamayıss ancak ercan yaparrsempatiksalakcinni
son 15 ebuşşşdelikafadulden
heee ülemi aboooowaklinialirimsmile
saol tatlımopuyorumnanaktan
cicilerinide iyi gunlerde kullanbayanssulusmile
benimki sölüo valla geldiğimde kilo alma die hiç sevmez öle şeleri çok ta açık sözlüdürtatlım eğer çok problem oluosa,kilom yok diosun o zaman bölgesel zayıflama olması lazım sendee
selam canım nasılsın?akşamları buluşuoruz seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?