Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

in$allah hayirlisi olur amiiiiiiiin :Saruboceq: olsak da doya doya özledigimi belirtebilsem ya , böyle kendi kendime özleyip eski konusmalari okuyup hasret gideriyorum iste boshayallersmile , oh oh iyi keyifler size aklinialirimsmile

tuzu biberi onlarda canim bosver boshayallersmile güzel günlere bak sen
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yok canim ne denek yapmasii , ama biz henüz daha kaynatma asamasina gelemedik , ben o günlere gelene kadar sen bu konunun uzmani olup cikicaksin zaten aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

ben kaçtım kızlar hazırlıklara başlayaım yarın eskişehire gidiyorummm ertesi gün de aşkım gelcek:lepi: yarın bütün günüm bakımla süsle püsle geçicek
öpüyorum hepiniz kızlarrr opuyorumnanaktan

kolay gelsin canim bayanssulusmile
keyfini cikarin aklinialirimsmileaklinialirimsmile görüsürüz canim öptüüm

eminim zaten kötü bi niyetinin olmadığını ama benim bu tarz şeyleri sevmediğimi bile bile nasıl yapar ya :tomato:

Kıskanıldığını hissetmek duymak istemiştir belkide. Bizler bunu adi bir davranış olarak düşünsekte onlar pek öyle düşünmüyo. Biz bağırdıkça onların hoşuna gidiyo

Kıskanıldığını hissetmek duymak istemiştir belkide. Bizler bunu adi bir davranış olarak düşünsekte onlar pek öyle düşünmüyo. Biz bağırdıkça onların hoşuna gidiyo

dedim zaten ona bak ben sana söz vermediğim halde dönüp etrafıma bile bakmadım o lafım ona yetti bile. ayrıca bende bundan sonra önüme gelene eklimde gör dedim hoş eklemem de sinir olsun azıcık belkide dediğin gibi hoşuna gidiyo kıskanılmak yada gerçekten can sıkıntısından ne yapıcağını şaşırmız beyimiz:mymeka:

bis sana bişey yapamayıss ancak ercan yaparrsempatiksalakcinni
son 15 ebuşşşdelikafadulden

heee ülemi aboooowaklinialirimsmile
saol tatlımopuyorumnanaktan
cicilerinide iyi gunlerde kullanbayanssulusmile

benimki sölüo valla geldiğimde kilo alma die hiç sevmez öle şeleri çok ta açık sözlüdürtatlım eğer çok problem oluosa,kilom yok diosun o zaman bölgesel zayıflama olması lazım sendee

aynen tatlım sanırım bölgesel bilmiyorumkismile

ya kızlar galiba aşkım bana bi cep telefonu hediye edecekmiş ayyyy çok sevindim
şu nokia 5800 varya onu ben söledim dedim yoksa onumu alcan dye oda dokunmatikler fazla kullanışlı değil felan dedi tuşlu olursa bence daha ii olur dedi ama benim gözüm onda kaldı neyse yadüşünmesi yeterlihihoyyyt

Kizlar ayagim incinmis diyordum ya... KIRILMIS! alciya aldilar. cumartesi de askerim geliyor, tatil yalan oldu, (((((((((((((((((((((((( sinirlerim cok bozuk cok.

ben onu havalanindan alacaktim, ama istanbul'a ancak cumartesi sabahi gidicem, o beni alacak. rolleri degistik. neden böyle oldu demiyorum, her sey de bir hayir vardir. ama ucagimin oldugu gün böyle bir sey basima gelmesi hayatimdaki en büyük sanssizlik. Tanrim baska kötü bir sey vermesin basima. ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…