- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #68.821
hosgeldin canim , gözüm seni arioydu bugün opuyorumnanaktan
kiz benimki internet üzeri oldugundan ne yapabilirimki en fazla kamerada görüsürüz iste kaydirigubbakcemile3 sarkilar armagan eder resimler yollarim kaydirigubbakcemile2 benimki de bu tür iste
aşkımı çok özledim bitanem şuan nöbette allahım güç kuvvet ver aşkıma ve t
m askerlerimize :Saruboceq:
saol tatlım benim dayımlardaydım bi kaç gün urayamadım buraya ne yapıon nasılsın bakalım
hosgeldin canim , gözüm seni arioydu bugün opuyorumnanaktan
kiz benimki internet üzeri oldugundan ne yapabilirimki en fazla kamerada görüsürüz iste kaydirigubbakcemile3 sarkilar armagan eder resimler yollarim kaydirigubbakcemile2 benimki de bu tür iste
neden ki :1shok:
lady-cicim askerimi çok üzdüm ya telde dayanamayıp ağlıyınca bin pişman oldu
ben almanyada yasiyorum canim maalesef benneyaptımki o yüzden sadece internet üzeri olabiliyor , bu sene de yaz tatili olmadigindan
canim ya yapmayin böyle , bak kendin de söyledin kötü niyetinden eklememistir diye , merak etmistir köyden olunca insallah bidaki konusmaya herseyi düzeltirsiniz :1hug:
kız kameradan bile ne süprizler yapılır kaydirigubbakcemile3 ben bugün ona hamile taklidi yapınca havalara uçtu valla ee tabi sen bunu yapamazsında sen başka süprizler yap cicimzemuszemuskaydirigubbakcemile3
ben kötüyüm be cicim ne yalan sölim sanırım kızlar ben depresyona girdimvedat ada dedim ne bilim hic mutlu değilim artık bikere bile yüzüm gülmüo hiv kac aydan beri ot gibiyim
allahımm çok mutluyum kızlar aşkım aradı şimdi haftasonu çift çarşısı varmış beni çağırdııı..bekle ankara ben geliorum ulennnn:))
canim bence sen son günler oldugu icin artik bunaldin bu yüzden dayanamiyorsun , ama coook az kaldi biticek yakinda yaninda olcak o zaman hersey düzelir :1hug:[/B]
angelgozde, saysaybitmiyor, mehabbet, sametsevgi, Lady_cici, duygu.91+, Ozqe_+, miracle07+
bu gece baya kalabalığız kızlar ne güzel o yüzden size bu gibi kola ve sizin kadar olmasa da leker gibi bi baklava ikram ediorum Şeniz
ben almanyada yasiyorum canim maalesef benneyaptımki o yüzden sadece internet üzeri olabiliyor , bu sene de yaz tatili olmadigindan
olsun arkadasım hiç yoktan iyidir ama demi Şeniz
angelgozde, saysaybitmiyor, mehabbet, sametsevgi, Lady_cici, duygu.91+, Ozqe_+, miracle07+
bu gece baya kalabalığız kızlar ne güzel o yüzden size bu gibi kola ve sizin kadar olmasa da leker gibi bi baklava ikram ediorum Şeniz
hayrlısıyla sag salim kavusalım ozamn tatlım plakalrada gelmemize az kaldı herkes diyo plakalr zor geciyo die bna herkes plakalara dusunce dahada cabuk bıtırıyomus gbı gelıodu inş bizimde öyle olr tepük yeme sırası hemen gelir bize inş...
ne guzel tatl yapıyosun demk ahh bnde yapabılsem ama annelerın tatılı yok malesef(
bnde iiyim cok sukur bır gn bıtı dıe sevınıyorm işte.. bebişide şimdi uyuttum hemen buraya kostum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?