Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aşkımı çok özledim bitanem şuan nöbette allahım güç kuvvet ver aşkıma ve t
m askerlerimize :Saruboceq:

ALLAH yar ve yardimcisi olsun tüm askerlerimizin :Saruboceq:turkbayragi

saol tatlım benim dayımlardaydım bi kaç gün urayamadım buraya ne yapıon nasılsın bakalım

ben iyiim canim coook iyim :sm_cool: yarindan sonra msnde görüscez insallah
sen nasilsin bakalim

kız kameradan bile ne süprizler yapılır kaydirigubbakcemile3 ben bugün ona hamile taklidi yapınca havalara uçtu valla ee tabi sen bunu yapamazsında sen başka süprizler yap cicimzemuszemuskaydirigubbakcemile3

ben kötüyüm be cicim ne yalan sölim sanırım kızlar ben depresyona girdim vedat ada dedim ne bilim hic mutlu değilim artık bikere bile yüzüm gülmüo hiv kac aydan beri ot gibiyim

neden ki :1shok:

ben almanyada yasiyorum canim maalesef benneyaptımki o yüzden sadece internet üzeri olabiliyor , bu sene de yaz tatili olmadigindan

lady-cicim askerimi çok üzdüm ya telde dayanamayıp ağlıyınca bin pişman oldu

canim ya yapmayin böyle , bak kendin de söyledin kötü niyetinden eklememistir diye , merak etmistir köyden olunca insallah bidaki konusmaya herseyi düzeltirsiniz :1hug:

düzelir ama birazcık süründürdüm galibaopuyorumnanaktan

kız kameradan bile ne süprizler yapılır kaydirigubbakcemile3 ben bugün ona hamile taklidi yapınca havalara uçtu valla ee tabi sen bunu yapamazsında sen başka süprizler yap cicimzemuszemuskaydirigubbakcemile3

hahah canim ben öyle yapsam bayilir karsimda cocuk ya kaydirigubbakcemile3 kamerayi pek acmam sevmiyorum ama konusmalarimla etkilemeye calisicam artikaklinialirimsmile

ben kötüyüm be cicim ne yalan sölim sanırım kızlar ben depresyona girdim vedat ada dedim ne bilim hic mutlu değilim artık bikere bile yüzüm gülmüo hiv kac aydan beri ot gibiyim

canim bence sen son günler oldugu icin artik bunaldin bu yüzden dayanamiyorsun , ama coook az kaldi biticek yakinda yaninda olcak o zaman hersey düzelir :1hug:

angelgozde, saysaybitmiyor, mehabbet, sametsevgi, Lady_cici, duygu.91+, Ozqe_+, miracle07+

bu gece baya kalabalığız kızlar ne güzel o yüzden size bu gibi kola ve sizin kadar olmasa da leker gibi bi baklava ikram ediorum Şeniz

canım banada plakalara düşünce rahatlıcaz çabuk geçicez gibi gelio bi düşsek şu anki hedfim oooturkbayragi..canım sende askerin gelince bol bol yaparsın tatilinii.zemuszemusoyhhh yerim ben bebişi şimdi nasıl mışıl mışıl uyuodurrrzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…