- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #68.761
ya kızlar
askerimle kavga ettim
SARİLALE DESENE CEP AŞKI YAPACAN ONUkaydirigubbakcemile3 HAE
ya kızlar
askerimle kavga ettim
msnde konuşurken bi baktım ki bu faceden köyümüzün ortak sitesinden bi kızı eklemişalsanaalsanasmile tabi hemen sordum kim bu niye ekliyosun diye merak etmiş güya nedemek merak etmek yakötükedihüso sonra aradım bağırdım çağırdım ona o bunu önemsiz ölesine bişi olarak görüyo ama çok sinirlendm ictimaya gitmesi gerekti gitti seni arıcam dedi ama açmayı düşünmüyorum çok sinir oldumklava:
bırakmayız seni zaten canım opuyorumnanaktan hakkınızda hayırlısı olsun tatlım amabence yine sevgili olcaksınız:jeyyar: saol canım benimm yarın eskişehire gidiyorumm ertesi gün de aşkım gelcek yanımahihoyyytho$geldin SiYaHinCiM a.s.
kaydirigubbakcemile3 sagol canim o senin tatliligin
in$allah hayirlisiyla bari$irizda , günler öyle ya da böyle gecer zaten :Saruboceq:
olurda asker felan beklemicek olursam bile hep burdayim , herkesi cok sevdim :1hug: sizlere yardimim dokunur hic degilse
heyecanini da cok iyi anliyorum canim ya ben sadece nette konuscam ama cok heyecanliyim ya kaydirigubbakcemile3 sen bide görüceksin felan cicilerin de hayirli olsun canim bayanssulusmile
eminim öledir tatlım..benim bi hazırlığım olmamıştı..sevgilim süpriz yapmıştıboshayallersmile
napalım canım alışıyor insan eh bizde boş değiliz gerçi burada konuşulmayacak şeylerde var onları bi duysan sonra zaten vay be falan dersin insan ister istemez olgunlaşıyor yapcak bişey yok :gitme:kiz sen neymisin böyle ya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 beni bu kadar güldürdün ALLAHda seni güldürsün canim
o tartisma konusu da mevcut canim , konusabiliyoruz rahatlikla böyle seylerden , hatta bazen benim dedigimi illa inkar ederse bildigin olsun der hihlarim hemen gönlümü alir oyy yerim nasil da özlemisim ya :1rolleyes:
masallah canim iste ne güzel hep alttan almak iyi oluyo ALLAH mutlulugunuzu daim etsin :Saruboceq:
kendin itiraf ettin canim benim ne sucum var kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 olsun olsun sen simdi kaynat ilerde ben püf noktalarini alirm insallah kaydirigubbakcemile3
kısasa kısas yapmayı hiç sevmem tatlım ama biraz empatiye davet et bence onu
msnde konuşurken bi baktım ki bu faceden köyümüzün ortak sitesinden bi kızı eklemişalsanaalsanasmile tabi hemen sordum kim bu niye ekliyosun diye merak etmiş güya nedemek merak etmek yakötükedihüso sonra aradım bağırdım çağırdım ona o bunu önemsiz ölesine bişi olarak görüyo ama çok sinirlendm ictimaya gitmesi gerekti gitti seni arıcam dedi ama açmayı düşünmüyorum çok sinir oldumklava:
kızzlaarr ben kaçıorum yemek yapıcamm öpüorum hepiiniziii gelcem yineeŞeniz
Kızlar ya. bişey sorucam size. biz askım geldiginde 7 günün hepsnde buluşucaz diye konuşmuştuk az önce annesi aradı konuşurken dediki zaten ev taşıcaklardı tadilattaydı gecikmiş bu pazar taşıcaz dedi. cumartesi zaten aşkım gelicek. daha onunla konuşmadım ama eğer 1-2 gün onlara yardım etmem gerek derse buluşamazsak nasıl davranmalıyım sizce? ay çok sinirliyim ya
öle kıskançlıkla alakalı bi durum değil ben ondan önce kendime güveniyorum bi kere. ama aramızda benim ona verilmiş sözüm olmadığı halde onun aşkına saygı duyup yinede dikkatli oluyosam o nasıl böyle davranır ya
öle kıskançlıkla alakalı bi durum değil ben ondan önce kendime güveniyorum bi kere. ama aramızda benim ona verilmiş sözüm olmadığı halde onun aşkına saygı duyup yinede dikkatli oluyosam o nasıl böyle davranır ya
özge bence anlayısla karsıla a.s
1 2 gunden bırsey olmaz aılesı sonucta.
tatlım tabiki haklısın gerçekten hassas bir konu benimkide kavga ettiğimiz bir gün bana kızıp faceden tanıdığı kızları eklemişti sonra pişman olmuştu ama neye yarar bu konudaki hassasiyetini ona üstüne basa basa belirt bence tekrarlarsa bi sorun var demektir zaten
saol canımmm opuyorumnanaktansaol tatlımopuyorumnanaktan
cicilerinide iyi gunlerde kullanbayanssulusmile
Kızlar ya. bişey sorucam size. biz askım geldiginde 7 günün hepsnde buluşucaz diye konuşmuştuk az önce annesi aradı konuşurken dediki zaten ev taşıcaklardı tadilattaydı gecikmiş bu pazar taşıcaz dedi. cumartesi zaten aşkım gelicek. daha onunla konuşmadım ama eğer 1-2 gün onlara yardım etmem gerek derse buluşamazsak nasıl davranmalıyım sizce? ay çok sinirliyim ya
ya canım haklısın ama ben 7 gün diye ayarladım kendimi sonra zaten şırnağa gidicek. inşallah öyle bişey yapmaz şu an bile çok sinirliyim çocuk daha bişey yapmadanklava: arasında konuşçam onunla ben
hatun mevzuya yabancı kaldım bi anlatsana şekerim belki yardımcı olabilirimbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?