Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ya kızlar
askerimle kavga ettim

kavga da olur gürültüde tatlım önemli olan her kavgadan sonra ne kadar sıkı bağlandığınız :) kavga ettikten sonra bende küsüorum kızıorum ama askerimdir diyorum yumuşatıyorum arayı..

bugünle şafağımız 110 turkbayragi kavuşmaya yaklaşıyoruz artık opuyorumnanaktan

msnde konuşurken bi baktım ki bu faceden köyümüzün ortak sitesinden bi kızı eklemişalsanaalsanasmile tabi hemen sordum kim bu niye ekliyosun diye merak etmiş güya nedemek merak etmek yakötükedihüso sonra aradım bağırdım çağırdım ona o bunu önemsiz ölesine bişi olarak görüyo ama çok sinirlendm ictimaya gitmesi gerekti gitti seni arıcam dedi ama açmayı düşünmüyorum çok sinir oldumklava:

Kızlar ya. bişey sorucam size. biz askım geldiginde 7 günün hepsnde buluşucaz diye konuşmuştuk az önce annesi aradı konuşurken dediki zaten ev taşıcaklardı tadilattaydı gecikmiş bu pazar taşıcaz dedi. cumartesi zaten aşkım gelicek. daha onunla konuşmadım ama eğer 1-2 gün onlara yardım etmem gerek derse buluşamazsak nasıl davranmalıyım sizce? ay çok sinirliyim ya

kısasa kısas yapmayı hiç sevmem tatlım ama biraz empatiye davet et bence onu

diyoki ben zaten gizli yapsam her şekilde yapardım ama ben sana söylüyorum diyo ama çook ağır konuştum onla mafoldumben kaldırabileceği laflar değildi ama çok kızdım

bırakmayız seni zaten canım opuyorumnanaktan hakkınızda hayırlısı olsun tatlım amabence yine sevgili olcaksınız:jeyyar: saol canım benimm yarın eskişehire gidiyorumm ertesi gün de aşkım gelcek yanımahihoyyyt
eminim öledir tatlım..benim bi hazırlığım olmamıştı..sevgilim süpriz yapmıştıboshayallersmile

olsun canım gelsinler de :asigim:

napalım canım alışıyor insan eh bizde boş değiliz gerçi burada konuşulmayacak şeylerde var onları bi duysan sonra zaten vay be falan dersin insan ister istemez olgunlaşıyor yapcak bişey yok :gitme:
kendin itiraf ettin canim benim ne sucum var kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 olsun olsun sen simdi kaynat ilerde ben püf noktalarini alirm insallah kaydirigubbakcemile3

sen de beni denek yaptın güzelim yaaaa noooluyoruz önce ben sonra sen hesabı Allah Allah denek olduk yaaa kaydirigubbakcemile3

kısasa kısas yapmayı hiç sevmem tatlım ama biraz empatiye davet et bence onu

öle kıskançlıkla alakalı bi durum değil ben ondan önce kendime güveniyorum bi kere. ama aramızda benim ona verilmiş sözüm olmadığı halde onun aşkına saygı duyup yinede dikkatli oluyosam o nasıl böyle davranır ya

canim sakin ol önce bi , eger ararsa ki sonra bence acmalisin telefonu , tatliya baglanir elbet hersey konusunca , belki kiz bi tanidigi felandir ? gercekten sadece meraktan eklemis olamazmi ?

kızzlaarr ben kaçıorum yemek yapıcamm öpüorum hepiiniziii gelcem yineeŞeniz

kolay gelsin canim bekleriz opuyorumnanaktan

yani eger benimde sevgilim askerden izine gelmis olsa , ve ailesi ev tasitsa ona bende cok sinirlenirdim klava:
ama belkide yardim etmesi gerekmez , izin kullaniyo diye rahat birakabilirler
nasil davranacagina gelirsek de kusura bakma canim bisey diyemicem böyle konularda pek becerikli degilimdir genelde tartisma yasaniyordu sonrasinda

hatun mevzuya yabancı kaldım bi anlatsana şekerim belki yardımcı olabilirimbilmiyorumkismile

tatlım tabiki haklısın gerçekten hassas bir konu benimkide kavga ettiğimiz bir gün bana kızıp faceden tanıdığı kızları eklemişti sonra pişman olmuştu ama neye yarar bu konudaki hassasiyetini ona üstüne basa basa belirt bence tekrarlarsa bi sorun var demektir zaten

çok seviyo biliyorum şimdide gerçekten damardan ve ağır konuştum o zaten mahvolmuş binkere pişman olmuştur ama bana böle faceden tanımadık insanları eklemek harbiden saçma ve basit geliyo oda bilir bu tarz şeyleri sevmediğimi

saol tatlımopuyorumnanaktan
cicilerinide iyi gunlerde kullanbayanssulusmile
saol canımmm opuyorumnanaktan

canım çok iyi anlıyorum seni ben de 7 günü yanında geçirmek istiyorum nişanlım da bırakmam seni ablamda kalcaksın diyo ama bilemiyorumbilmiyorumkismile ben de çok üzülüyorum 7 gün ve gece yanında olamıcam diye:gitme: ailesi sonuçta.. bi konuş bakalım askerin ne düşünüyo bu konudabilmiyorumkismile

hatun mevzuya yabancı kaldım bi anlatsana şekerim belki yardımcı olabilirimbilmiyorumkismile

msnden köyümüzün sitesinden bi kızı eklemiş güya merak etmiş tanıdık olur falan diye. ve ben böle şeylere uyuz olurum kıskanlıktan değil basit bi davranış gibi geliyo bana bunu bile bile yaptı ve ben msnde konuşurken gördüm eklediğini baya ağır konuştum canım mevzu budur:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…