Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

valla benimkisi gün itibaryle benim sinirlerimi bozmakla meşgul dünden kalan bu entrikayı kendisine nasıl ödetsem diye düşünmüyo değilimklava:

noldu tatlım hayırdır . dünde benimki benim sinirlerimi bozdu ama biraz süründürerek hallettim sempatiksalakcinni

bugün konturum kalmadı kontur yollucaktı onu bekliyorum aramak için o yüzden sesini hala duyabilmiş değilim:sinifsinif: bugünden itibaren tekrar cep kullanıcak seni hiç yalnız bırakmıcam diyozemuszemus

bu arada şafağımızda 91turkbayragi

noldu tatlım hayırdır . dünde benimki benim sinirlerimi bozdu ama biraz süründürerek hallettim sempatiksalakcinni

ayın 5 i bizim için önemlidir ayın 5 inde tanışmıştık çünkü ve her ay aydönümü değilde 1 ay daha geçti 1 ay daha yaklaştık kavuşmaya diyerek seviniriz. dün akşam konuştuk onada söyledim bu gün hiç güzel bir söz söylemedin diye hevesim yok bugün dedi. kapatırken normalde seni seviyorum duymadan kapatmaz muhabbet uzasın diye söylemedim tınlamadı bile kapattı akşam bu duruma ilişkin msj attım hala tık yok bidee 1500 bayan subay orda eğitimde kötükedihüso

abowwwww ne işleri varmış şu kadınlarınklava: ya canım takma bazen yorgun oluyolar yada komutanları falan bi laf söylüyo morelleri ii olmuyo yani olur arada bu sen tavır yaparsın azcık naz falan geçersempatiksalakcinni

sorma ya benimki bide amm de ani müdahale mangası bekledikleri yerin karşısındaymış eğitimleri tankçı olduğu için 1 tanka 11 kız gelicek şekilde onların ulaşımını sağlıcakmış ordan bile beni deli etmeyi başarıyo ama yok yok böyle olmuoy ilgimi çok belli ediyorum anlaşılan burnu biraz sürtünsün de görsünklava:

ayy benimkide tankçı yoksa budamı böle yapıyo benim haberim yok valla yıkarım nizamiyeyi heakannehir

benim askerimin olduğu yerede bi ara lise talebeleri geliyodu okul gezdirmeye geliyo amaa hiç umursamamış gibi yapınca daha ii oluyo emin ol. biz konuşurken arkadan arkadaşları beni kızdırmak için yok kızlara bakııyo falan filan dediklerinde. bakıcak tabi o koskoca tankonbaşı o bakmıcakda sizmi bakıcaksınız diyince sesleri kesildi daha lafı bile olmadıkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…