- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #69.041
hoşbulduk canım benimma.s.
bu nick i seçtiimde benimki daha piyasada yoktuseçtiğimde karayip korsanlarından etkilenmiştim kaydirigubbakcemile3
olsun canım artık var aklinialirimsmile
şimdi ben çıkmak zorundayım canım sonra görüşürüzopuyorumnanaktan
ben geldimm
nbr kızlar askerlerimiz nasıl şafak nerelerdekaydirigubbakcemile2
ben geldimm
ben geldim kızlarr
nbr kızlar askerlerimiz nasıl şafak nerelerdekaydirigubbakcemile2
valla benimkisi gün itibaryle benim sinirlerimi bozmakla meşgul dünden kalan bu entrikayı kendisine nasıl ödetsem diye düşünmüyo değilimklava:
noldu tatlım hayırdır . dünde benimki benim sinirlerimi bozdu ama biraz süründürerek hallettim sempatiksalakcinni
ayın 5 i bizim için önemlidir ayın 5 inde tanışmıştık çünkü ve her ay aydönümü değilde 1 ay daha geçti 1 ay daha yaklaştık kavuşmaya diyerek seviniriz. dün akşam konuştuk onada söyledim bu gün hiç güzel bir söz söylemedin diye hevesim yok bugün dedi. kapatırken normalde seni seviyorum duymadan kapatmaz muhabbet uzasın diye söylemedim tınlamadı bile kapattı akşam bu duruma ilişkin msj attım hala tık yok bidee 1500 bayan subay orda eğitimde kötükedihüso
abowwwww ne işleri varmış şu kadınlarınklava: ya canım takma bazen yorgun oluyolar yada komutanları falan bi laf söylüyo morelleri ii olmuyo yani olur arada bu sen tavır yaparsın azcık naz falan geçersempatiksalakcinni
sorma ya benimki bide amm de ani müdahale mangası bekledikleri yerin karşısındaymış eğitimleri tankçı olduğu için 1 tanka 11 kız gelicek şekilde onların ulaşımını sağlıcakmış ordan bile beni deli etmeyi başarıyo ama yok yok böyle olmuoy ilgimi çok belli ediyorum anlaşılan burnu biraz sürtünsün de görsünklava:
ayy benimkide tankçı yoksa budamı böle yapıyo benim haberim yok valla yıkarım nizamiyeyi heakannehir
seninki nerde bilmiyorumkismile
hoşgeldiniiizzzzz :teytey:
şafak 200 :asigim:
sizden nabeer?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?