- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #69.081
hoçgeldin maviiiiiii nabersin bakalım
nerelerdesin :1hug:
nee niye izne geliyo ki zaten tezkereyi alıcak erken gelir işte
bu saatten sonra iznin ne anlamı var:sm_confused:
hoşbulduk canımmmm nasılsınnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
hoşbuldum tatlım naber nasılsın :1hug:
özledik valla, evet 200 lerin mutluluğunu yaşıyoruz biran önce yarılasak kaydirigubbakcemile2iyiyim canımmmmmmm 300lerdende düştük çok şükür yaaa onun sevinci var içimde :lepi: güzelim çalışıyorum yaaa ne yapayım,yaz yoğunluğundan giremedim pek nete,şimdi müsayittimde özledim geleyim dedim.. napıyosunuz bakayımopuyorumnanaktan
heee :roflol: ne bilim izin diyince bi şaşırdım :roflol:yok kız ne izni ya ben kendim için izin sayıyorum şimdide:):roflol:
10 ekimde burda zaten öyle bir hakı yok hepsini kullanmıştı zaten
hoşgeldiniz kızlar
karıştırma işte bi bakmışın sen şafak sayarken o gelmiş delikafaduldenİyim canlarım idare ediyoruz işte gün sayarak yola devam, pes etmek yook, bol bol dua ve sabır etmek vaaar opuyorumnanaktan 200'ü gördük hatta belki daha da az ama haberim yok söylemiyo benimki hiç bişey, süpriz olsun diyip duruyo aklinialirimsmile
sizden naber, nasıl gidiyo?
günaydın bebeklerkaydirigubbakcemile2
Güüüüüüüüüüünaydiiiiiiiiiiiiiiin kaydirigubbakcemile2 ben geldiim kizlar nasilsiniz
İyim canlarım idare ediyoruz işte gün sayarak yola devam, pes etmek yook, bol bol dua ve sabır etmek vaaar opuyorumnanaktan 200'ü gördük hatta belki daha da az ama haberim yok söylemiyo benimki hiç bişey, süpriz olsun diyip duruyo aklinialirimsmile
sizden naber, nasıl gidiyo?
özledik valla, evet 200 lerin mutluluğunu yaşıyoruz biran önce yarılasak kaydirigubbakcemile2
heee :roflol: ne bilim izin diyince bi şaşırdım :roflol:
bende benimki gelince alıcam izin 2 8gün filan var :dance:
karıştırma işte bi bakmışın sen şafak sayarken o gelmiş delikafadulden
ne müthiş olur di mi
özledik valla, evet 200 lerin mutluluğunu yaşıyoruz biran önce yarılasak kaydirigubbakcemile2
heee :roflol: ne bilim izin diyince bi şaşırdım :roflol:
bende benimki gelince alıcam izin 2 8gün filan var :dance:
karıştırma işte bi bakmışın sen şafak sayarken o gelmiş delikafadulden
ne müthiş olur di mi
:sm_cool: benimkinin yemin töreni bitmis yola cikmislar , arkadasi söyledi
gelirken akrabalarina ugrayacaklarmis , bi iki gün sonra evde olurmus anca o zaman konusabilcem ya neyse:umursamaz:
sen bilmiyormusun ne zaman gittiğini nasıl bilmiyorsun kiiii:S kafam karıştılülülülülülü
valla ne olsun her geçen gün lehimize işliyor,dediğin gibi bol bol sabır sonunda da mutluluk inşh:))))))):lepi:
Bende geldim kizlarr
Kızlar yaaa
şafak 2 gün fazlalaştı , 24ünde burda oluyo((
Şafak 18 yani ..
Melaycim listeyi düzenlersen gelişi 24 tamam mi ?
iyisiniz dimi canlarıım Şeniz
hadi bakalııım gelsin gelsiiiin :sm_cool:
ya biliyorum ne zaman gittigini her gün de sayıyorum ama dağıtım izni harici başka izin kullanıp kullanmayacgı belli deil, yol izni, cart curt, kafam oldu çorba sırnaşık şey
gelince de anlasilan bisey degismicek mafoldumbenmafoldumben tekrar bir araya gelmeyiz biz ya mafoldumben ya insan bi msj cekmezmi yoldayim felan diye istemiyor beni iste mafoldumben:gitme: ben kendi kendime bosuna ümitlenmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?