Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

afiyet olsun hoşgeldin canım, sessizlik var bugün burda hayır olsun diycem ama belli nedeni ya izne gelenler hazırlıkta ya iizndekiler gezmede ya da sıcaktan bayıldı digerleri kaydirigubbakcemile3

saol begümcüm ewet bugün burası pek sessiz izindekiler ne güzel valla kavyuşmanın heycanını yalıyorladır
bende az önce benimkini aradım nöbetteymiş canım ya
bu saatte aradım 8 de nöbeyti bitiyor ya ne kadar fazlakötükedihüso
aşkımı özledim ben :asigim:
begümcüm içimde öle bir mutluluk varki anlatamam ablamla konuştumda hadi ya ne çabuk geçti bitti valla yediniz askerliği dedi:)kaydirigubbakcemile3

selam nbr canım

valla şaka maka bitti burcucum yaa geçmiş olsun darısı başımıza yaa durup dururken öyle bi özlem çöktü bana yine uğadılar mahsunlaştım birden benneyaptımki

selam kıslarr nasılsınız opuyorumnanaktan

Babyke'm benim şafak 189 sana zahmet onu değiştirir misin bitanem

hoşgeldin canııım.. okudum geçmişi gözünaydın süper bi düşüş olmuş :)
benimki de yanlış senin saydıgın gelişim süprşz olcak diyip duruyo ne güzel sölemiş seninki bak çatlıycam ben saymaktan

valla cidden şaka maka bende plakalara düştüm yaa boshayallersmile
gözünaydın melikecim bende 108 gün sonra plakalardayım:sm_cool:

canım evet birden düştü çokta güzel oldu..
sevgilim komutanıyla hesaplamıs ayy nasıl mutlu oldum birden 100lere geçmek çok güzel morel oldu bana:asigim:
bence senınde safagın daha az ama süprüs yapıcak herhalde nişanlın söylemio sanasempatiksalakcinni

kesin daha az 100lerde bişey bizim şafata ama napalım sölemio benimki, süpriz diyo bi daha demiyo =)

Degistirdim bile canim.
Kiz nasil oluyoki okadar az, cunku izin kullandiniz gene kullanacaksiniz.. bide senin sulus tarihin benle ayni degilmiydi?
Eminmisin 189a sonra yanlis olmasin? mafoldumben

canım yalnış değil:1rolleyes:
10 gün kullanmadığı izin
15 ay 455 gün 5 gün ordan gidiyo
3 gün yol izni
3 gün terhis izni

ve sonuç olarak 189 şafağımız canım :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…