Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kovala valla yoksa gün bitmez ona göre neşelen biraz bunalım takılma yerimseniben

gidecekler inşallah evt dedigin gibi canım gün geçmio cidden öteki türlü yaa :s

Degistirdim bile canim.
Kiz nasil oluyoki okadar az, cunku izin kullandiniz gene kullanacaksiniz.. bide senin sulus tarihin benle ayni degilmiydi?
Eminmisin 189a sonra yanlis olmasin? mafoldumben

ne zaman sizin silüsler kızlar ya ben de hatırlıorum ilk bu foruma geldigimde sizlerle ortalama aynı gidiyoduk :)

keşke bizimde 92 den 2 ye düşseboshayallersmile
bişey kalmamış canım zaten şafagın azalmış kiolumunekankayizsmile
kesin daha az 100lerde bişey bizim şafata ama napalım sölemio benimki, süpriz diyo bi daha demiyo =)

banada sevgilim dağıtım izninde süprüss yapmıştı birden yolda karşıma çıktı donup kalmıştımboshayallersmile
ama çok güseldii:asigim:

selam kızlar :) didemcim o 3 gün terhis izni nasıl oluo??her askerde var mı o izin kaydirigubbakcemile3 varsa ben de bi 3 gün düşeyim de ondan dedim kaydirigubbakcemile3

:lepi: Wowww Super ozaman canoo :lepi:
Cok sevindim adinizaaaaaa oleyyy :dance:
Uctun resmen birdennn

canım sorma ya çok mutluyum 100lerdeyiz mutlu olmayalım mı canoo ne kaldı şunun şurasında:teytey::teytey::teytey:

sevgilime izin kullanma erken gel dedim belki kullanırım dayanamazsam dedi kullanırsa 10 gün kullanıcak ona gore şafağa ekleriz canooolumunekankayizsmile

:lepi:Harbiden super yaa.. cogu gitti azi kaldi olduk artik heee :lepi:

ay yok yoook ben cidden fazla sayıyorum bizim 24 kasım 2009 yahuu

Ben sana dedim fazla sayiyorsun diye canimmmm..
Ama eminmisin sulus tarihi o olduguna?
Cunku sulus tarihi askere gitmeden 1,2,3 gun onceden oluyo
Benim e$imde kagitlarini 24 kasim aldi.. cunku bayram vardi ondan sonra..
Ama o kagidin ustundeki sülüs tarihi onemli.. Yani kac gun yol izni verdiler

24 kasım canım bizim kağıtlarda yazan,27sinde bayram günü de gitti benim nişanlım maalesef 190lı bişeyler sanırım şafağımız ama bilmiorum, o da dalga geçio benle kafamı karıştırıo sordugumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…