- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #69.141
valla şaka maka bitti burcucum yaa geçmiş olsun darısı başımıza yaa durup dururken öyle bi özlem çöktü bana yine uğadılar mahsunlaştım birden benneyaptımki
selam kızlar ben geldimm.. Benimkiyle küsüştük..benneyaptımki
kızlaaar beni hep böyle hatırlayacaksınız; "hani şafağı bi türlü tutturamayan habire dert yakınan bi kız vardı ya gelmiş nişanlısı askerden haberi yoook":roflol:
h.g canım hayırdır niyeki ne oldu canım ya
[color="ındigo"][ı]bitti vallahi canım anlamadım ben bu plakalara düşünce
banada çöktü özlem ya
ay darısı başınıza tatlım[/ı][/color]
kızdırdı beni gönlümü alıcağı yerde bide bana trip yapıp üste çıkmaya çalışması yok mu hepten delirtiyoklava: Küstük
şimdilik herşeyine he he de askerden gelince acısını çıkarırsın canım
Kızlar bizim safak 202 çoook şükürr 460dan asgı düştüyaa yasasınnn.........temmuzda geldi izine gideli bir hafta oldu vede size müjde hamileyimm bebegimiz bize süpriz yaptı.... Eşimin safagını bıraktım şimdi kendi şafagımın peşine düştümmm...................:)
işte zamanında o kadar çok he he dedim ki artık sabır taşı da olsa dayanmıyor
Kızlar bizim safak 202 çoook şükürr 460dan asgı düştüyaa yasasınnn.........temmuzda geldi izine gideli bir hafta oldu vede size müjde hamileyimm bebegimiz bize süpriz yaptı.... Eşimin safagını bıraktım şimdi kendi şafagımın peşine düştümmm...................:)
canım hala barışmadınızmı
yok canım barışmadık benimki kurtarma vaziyetine girdi ama öyle yelkenleri hemen suya indirmek gibi bir niyetim yokbenneyaptımki
kızlar bizim safak 202 çoook şükürr 460dan asgı düştüyaa yasasınnn.........temmuzda geldi izine gideli bir hafta oldu vede size müjde hamileyimm bebegimiz bize süpriz yaptı.... Eşimin safagını bıraktım şimdi kendi şafagımın peşine düştümmm...................:)
haha sende benim gibisin yap gitsinlaelaelaelaelae
nasıl canım ya sen naptın bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?