Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım sabiha gökçen havaalanından maltepe küçükyaıya nasıl gidebilirimbilmiyorumkismile uzakmı havaalanıyla küçükyalı arasıbilmiyorumkismile

çok uzak değil canım otobü smuhakkak vardır sen en iyisi iettnin sitesinde nasıl gidebilirim butonu var ordan daha rahat bulabilirsin

40 gündür konusamadigim , hic haber alamadigim
30 gündür bekledigim sevdigim geldi ....
geldi ...
ve geldigiyle de hersey bitti ...
kizlar cok kötüyüm
az önce haberlestik nasilsin napiyosun felan
iyi gectimi felan konustuk
iyiydi rahatti acemilik , simdi de iyim geziyorum felan dedi - buraya kadar hersey normal
ama sonra öyle birsey dediki tüm hayallerim yikildi , beklentilerim bosa cikti ...
gec cvp verince mesaja , kizlara bakiyorum dedi birde üstüne gülerek ..
dicek tek bir söz bulamiyorum sadece agliyorum

ah canım benim ya .. nasıl üzüldüm bak şimdi sıkma canını sana değer vermeyenin değeri olmamalı

HAYY ALLAHIM YARABBİM İLK BAŞTA SEN KIZA UMUT VER SONRA KIZLARA BAKIYORUM DE OFF OFF BU NE BÖYLE YA HEPSİ BÖYLE Mİ YAklava:

canım çok basit face ini kendi ellerinle kapar ben kapatıcam zaten çok gereksiz hatta şuan donduruyorum ikimizinkini bi işe yaramıyoki :umursamaz:
eh unuttuk sayılır insan ister istemez biraz deneyimleniyor canııım ben Eren konusunda uzman oldum eğer Erenle iyi anlaşıyosam ohoo diğer erkekler hayde haydeee böyle davranınca istediğiniz gibi olur ziiiiraaaaa benim askım felaket zorduuuuurrr boshayallersmile hahaha ya sende yaa dediklerine bak sunun aklinialirimsmile belki sen uzman olursun görüciiiiizzzzz ! aklinialirimsmile

Ben geldim kızzlaaar nasılsınız hatunlar bakalım keyifler nasıllarmışşş opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

hoşgeldin rüyalarımın hatunu

sorunumuzu hallettik canım iyiyiz şuan hatta cep kullanmaya tekrar başlıck seni yalnız bırakmıcam diyo hiç

hoşgeldin rüyalarımın hatunu

sorunumuzu hallettik canım iyiyiz şuan hatta cep kullanmaya tekrar başlıck seni yalnız bırakmıcam diyo hiç

ooh sevindim valla tatlım yaa aman üzmesin hepsini ateşe veririm valla tüm alaylar yanıyomuş bi de ben yaktım aklinialirimsmiledelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…