Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

benimki kolay kolay ağlamaz
öyle olsa bende dayanamazdım..
beni sakinleştirende hep o oldu..
zaten az kalmış,bu günlerde hemen geçer inşallah sizin için..

inş tatlım oda öle kolay ağlamazdı ama çok kötüydü bidaha rabbim onu ağlatmasın onun yerine ben ağlarım:gitmepuyorumnanaktan

delikafaduldenkaydirigubbakcemile3 ay yaziik ya napsin birden senin sesini duyunca aklinialirimsmile dayanamadi demek ki

bide askerim koğuş nöbetçisiydi o çıkar kesin diye öle bi aloo diyerek açısım vardı kiaklinialirimsmileaklinialirimsmile galiba ondan etkilendi:kedi:

bide askerim koğuş nöbetçisiydi o çıkar kesin diye öle bi aloo diyerek açısım vardı kiaklinialirimsmileaklinialirimsmile galiba ondan etkilendi:kedi:

aklima da geldi kaydirigubbakcemile3 tabi seninki acacak telefonu diye sehvetli sesinle bi seslendin aklinialirimsmileaklinialirimsmile nöbetci asker napsin aylardir duymuyo kaydirigubbakcemile3

aklima da geldi kaydirigubbakcemile3 tabi seninki acacak telefonu diye sehvetli sesinle bi seslendin aklinialirimsmileaklinialirimsmile nöbetci asker napsin aylardir duymuyo kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:zaten diyo ben aramadan şu koğuşu arama ama nerde ben gecenin 3ünde bile arıyorum düşün artık o geceki nöbetçileriaklinialirimsmile bi gün katil yapıcam askerimi bu seferde mahpus şafağı say durr

allah seni napmasin kiz gecenin 3ünde mi kaydirigubbakcemile3 ee hakli tabi askerin kiskaniyodur yani aklinialirimsmile

allah seni napmasin kiz gecenin 3ünde mi kaydirigubbakcemile3 ee hakli tabi askerin kiskaniyodur yani aklinialirimsmile

garibim kıskanıyoda söz geçiremiyo cadıyız biraz oda beni gece gece uyandırıp yalvartıyo ama hoşuna gidiyomuş beyimizin uykulu uykulu saçmalamam:1rolleyes:

kızlar sevgilimin usta birliği şırnakda sınıra çıkmış çok kötüyüm sabahtan beri ağlıyorum senağlama

yapma tatlim böyle aglayarak eline ne gecicek , hem kendin üzülüyorsun hem sevgilini üzersin
senin ona simdi destek olman gerekiyo yerimseniben hem inan artik dogu - bati farketmiyo , askerlerimizi nerde daha rahat edecegi hic belli olmuyo
burda hep beraber tüm askerlere bol bol dualar ederiz :Saruboceq: ALLAHin izniyle bisey olmaz

ona hiç belli etmiyorum üzüldüğümü zaten ama içim içimi yiyo bide tam sınır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…