Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

peki telefon kullanıyomuydu askerin canım. keşke bnmki kullana bilse henüz karar vermemiş

doğuda daha rahat o konuda benimki gittiği gün soktu içeri tabi arada bazen kullanamadığı olağanüstü durumlar yaşadı ama şimdi tekrar başladı mesaj bekliyorum hattaopuyorumnanaktan ama dikkatli olun

aha da mesaj sesi :.)

ona hiç belli etmiyorum üzüldüğümü zaten ama içim içimi yiyo bide tam sınır

iyi yapiyosun canim belli etme , ama icin icini de yemesin , telefonu da büyük ihtimal kullanir , arkadasin dedigi gibi fazla sIkmiyolar askerleri bunalmamalari icin

hoşbulduk canımm bende idare ediyorm tatlım yhaa şafak tüketmeye calısıyoz oda tukenmıcem dıe inatlasıo bnmle sankii.... Cok sıcak bıde cok sıkıldım artıkkk

gecer canim gecer bu günlerde az kalmis safagina da masallah
benimki henüz 400küsür , düsünüyorum da seneye bu zaman bile bitmemis olcak :1closedeyes: ama elden ne gelir bekliyoruz iste , ben bi kac zamandir safak saymayi biraktim artik birden düstügünü görünce daha cok seviniyorum

miyabalay kızlaaropuyorumnanaktan

benim askerim 31 temmuzda geldi yanıma,yedik bitirdik şafağımızı şükürler olsun:Saruboceq:
darısı çabucak çabucak başınıza olsun inşallahhh canlar:Saruboceq:

benim askerim 31 temmuzda geldi yanıma,yedik bitirdik şafağımızı şükürler olsun:Saruboceq:
darısı çabucak çabucak başınıza olsun inşallahhh canlar:Saruboceq:

slm canım..hoşgeldin..olumunekankayizsmile

nasıl gidiyor hayat diye sormuycam,şimdi en mutlu günlerini geçiriyorsundur.Rabbim başka ayrılık göstermesin inş..opuyorumnanaktan

bnde gecen sene bu zamn daha gndermemiştim sevdgmı yanımdaydı.....

benim askerim 31 temmuzda geldi yanıma,yedik bitirdik şafağımızı şükürler olsun:saruboceq:
Darısı çabucak çabucak başınıza olsun inşallahhh canlar:saruboceq:

kızım sen kocanı buldun bızı unuttun yaaa(( saka saka canımm gozun aydın ne guzel aldın kocanı mardınden darısı basıma artık....

kizlar yardimlariniza ihtiyacim var bilmiyorumkismile dayanamicam artik bi mesaj aticam ama ne yazicam hic bi fikrim yok , biraz böyle hosuna gidecek olan msj olsun istiyorum akli bende kalsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…