- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #69.981
ona hiç belli etmiyorum üzüldüğümü zaten ama içim içimi yiyo bide tam sınır
kız allah iyiliğini versindelikafadulden
bana yasaklamıştı ben aramadan arama demişti ama ben söz dinledim mi??zemuszemus
canım benimde askerim doğuya mardine düşmüştü bendeçok kötüydüm ama inan orada batıya göre daha rahat ediyolar sen içini ferah tut
peki telefon kullanıyomuydu askerin canım. keşke bnmki kullana bilse henüz karar vermemiş
peki telefon kullanıyomuydu askerin canım. keşke bnmki kullana bilse henüz karar vermemiş
ona hiç belli etmiyorum üzüldüğümü zaten ama içim içimi yiyo bide tam sınır
hoşbulduk canımm bende idare ediyorm tatlım yhaa şafak tüketmeye calısıyoz oda tukenmıcem dıe inatlasıo bnmle sankii.... Cok sıcak bıde cok sıkıldım artıkkk
miyabalay kızlaaropuyorumnanaktan
benim askerim 31 temmuzda geldi yanıma,yedik bitirdik şafağımızı şükürler olsun:Saruboceq:
darısı çabucak çabucak başınıza olsun inşallahhh canlar:Saruboceq:
iyi yapiyosun canim belli etme , ama icin icini de yemesin , telefonu da büyük ihtimal kullanir , arkadasin dedigi gibi fazla sıkmiyolar askerleri bunalmamalari icin
gecer canim gecer bu günlerde az kalmis safagina da masallah
Benimki henüz 400küsür , düsünüyorum da seneye bu zaman bile bitmemis olcak :1closedeyes: Ama elden ne gelir bekliyoruz iste , ben bi kac zamandir safak saymayi biraktim artik birden düstügünü görünce daha cok seviniyorum
miyabalay kızlaaropuyorumnanaktan
benim askerim 31 temmuzda geldi yanıma,yedik bitirdik şafağımızı şükürler olsun:saruboceq:
Darısı çabucak çabucak başınıza olsun inşallahhh canlar:saruboceq:
güzel hatunlar ben kaçar birazda askerimle ilgilenim kaydirigubbakcemile2 size ii sohbetler görüşürz cicimmmm güzel haberlerini bekliyorum
bnde gecen sene bu zamn daha gndermemiştim sevdgmı yanımdaydı.....
insallah canim insallah cok sagol :saruboceq:
allahım hepimizi cabucak kavustursun :saruboceq:
kizlar yardimlariniza ihtiyacim var bilmiyorumkismile dayanamicam artik bi mesaj aticam ama ne yazicam hic bi fikrim yok , biraz böyle hosuna gidecek olan msj olsun istiyorum akli bende kalsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?