Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ah nasıl zordur asker yolu beklemekkk burdada böyle bi başlık varmış ne güzel =)
Çünkü asker bekleyeni anca beklemiş birileri anlar.

bizim askerlik maceramız biteli 5 ay oldu tam bugünn daha dün gibi 88/4 olarak HAKKARİ'ye gönderişim o cehennem gibi 15 ay.

Allahımm bol sbırlar versinnn sağsalim kavuşun inşallah askerlerinize hayırlı tezkereler.

sağol cnm darısı başıma ve tüm arkadaslarımın başına daha biz 6 aylık askerizzzz uzun bi zaman var önümüz de sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin rabbim :Saruboceq:

turkbayragiKARANLIKTAN AYDINLIĞAturkbayragi
HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞENLER
:gitme:**(....460_230....)**:gitme:

...230 heath_19...

...252 suSu_...

...281 ecem3004...

...283 angelgozde...

...283 kardelen44...

...283 grimsi_...

...284 mavimavimavi...

...284 yengec123...

...286 duygu.c...

..290 nuran07...

turkbayragi...329 nefesim ...turkbayragi

turkbayragi...339 saysaybitmiyor...turkbayragi

turkbayragi...371 choqşeqer ...turkbayragi

turkbayragi...377 ozqe_...turkbayragi

turkbayragi...377 siyahincim... turkbayragi

turkbayragi...377 miracle07...turkbayragi

turkbayragi...377 tepkiselmi...turkbayragi

turkbayragi...379 melegim...turkbayragi

turkbayragi...379 Queen ...turkbayragi

turkbayragi...381 rcd...turkbayragi

turkbayragi...384 wbluebluew...turkbayragi

turkbayragi...389 kelebek1238...turkbayragi

turkbayragi...427 lady_cici...turkbayragi

hihoyyytumutla mehtaP bekLeyenLerhihoyyyt

:lepi:duygu.c===>25:lepi:

:lepi:babyke ===> 29:lepi:

:lepi:susu_===>47:lepi:

:lepi:heath_19===>50:lepi:

:lepi:melisam09===>72:lepi:

:hooray:(poposuna tepüğü vurmak üzere olduklarımız hehehehe):hooray:

:lepi::lepi::lepi::hooray::hooray::hooray: :lepi::lepi::lepi:

:teytey:....21/08/2010....MEL_AY=11 BİLECİK SELAM

:teytey:....21/08/2010....EBUŞ81=11 BİLECİK SELAM

:teytey:....24/08/2010....DUYGU.91=11 BİLECİK SELAM

:teytey:....22/08/2010...._MUCİZEM_=12 BİNGÖL SELAM

:teytey:....24/08/2010....ESRAUMİTİİİM=14 BOLU SELAM

:teytey:...15/09/2010....BETUS_G=36 KARS SELAM

:teytey:.....30/09/2010....CANCU=51 NİĞDE SELAM

:teytey:....10/10/2010....TATLIKIS=60 TOKAT SELAM

:teytey: ....26/10/2010....MY_EVERYTHİNG=76 IĞDIR SELAM

:lepi::lepi::lepi:

:dance::dance::hooray::dance::dance:

turkbayragiturkbayragiturkbayragi​

canım sana özelden yazdım a.s.

selam kızlar nasılsınızopuyorumnanaktan
şu an ağvadayımm burası muhteşem yaaa bayıldım tek kelimeyle.. aşkımı çok özlemişim yaa durup durup ağlıyoruz karşılıklı :gitme:
ama pek tadını çıkaramadım bugün.. nişanlımla aramızda problemler oldu.. ne kadar güzel geçmesini istersen, heves edersen böyle oluyo işte.. zor aşılcak bi durum ama şu an kıyamıyorum napıcam bilmiyorum 4 gün sonra ağrıya gidicek ve kimbilir bi daha ne zaman görücem.. sanırım mutsuz göndercem onu.. böyle olmamalıydı.. off neyse kızlar ağlıcam yine .. ben çıkayım.. öpüyorum hepinizi..

NE OLDU TATLIM ANLATMAK İSTERMİSİN:teselli:

hayirdir siyahincim noldu canim bilmiyorumkismile

sagol özlemcim , zaten dayanamicam artik söylicem özledigimi ama biraz böyle hos bi mesaj olsun istiyorumda nasi yazacagimi bilemiyorum pek beceremem

lanetlimiyiz neyiz anlamadım canım ya her günün gezei kötü bitiyo mafoldumben yarın güzel bitsin artık mafoldumben

simdi yaninda degilmi canim , yani ayri odalarda felanmi kaliyosunuz , yanina git istersen saril felan düzelir belki , ikiniz icinde zor bi sürec askerlik tabi , insallah kalan günleriniz ck güzel gecer:Saruboceq:

simdi yaninda degilmi canim , yani ayri odalarda felanmi kaliyosunuz , yanina git istersen saril felan düzelir belki , ikiniz icinde zor bi sürec askerlik tabi , insallah kalan günleriniz ck güzel gecer:Saruboceq:

aynı odadayız canım o uyuyo çünkü hasta bi de çok ağladı onu ilk defa böyle gördüm,yorgun düştü :gitme: ama suçlu olan o, benim hala yanında olmama şükretmesi gerekiyo.. saol canım umarım düzelir kısa sürede ama zor

Tertibim öncelikle gözün aydın kavuştun sevdicegine.sana tek tavsiyem eğer çok büyük bişey değilse şu sayılı günlerini zehir etme ikinize de.ben öyle yaptim şimdi çok pişmanım.sarıl kocaman nişanlıa o huzuru doya doya yaşa canım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…