- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #70.001
kizlar nolur bi bakrmisiniz
ah nasıl zordur asker yolu beklemekkk burdada böyle bi başlık varmış ne güzel =)
Çünkü asker bekleyeni anca beklemiş birileri anlar.
bizim askerlik maceramız biteli 5 ay oldu tam bugünn daha dün gibi 88/4 olarak HAKKARİ'ye gönderişim o cehennem gibi 15 ay.
Allahımm bol sbırlar versinnn sağsalim kavuşun inşallah askerlerinize hayırlı tezkereler.
ah nasıl zordur asker yolu beklemekkk burdada böyle bi başlık varmış ne güzel =)
Çünkü asker bekleyeni anca beklemiş birileri anlar.
bizim askerlik maceramız biteli 5 ay oldu tam bugünn daha dün gibi 88/4 olarak HAKKARİ'ye gönderişim o cehennem gibi 15 ay.
Allahımm bol sbırlar versinnn sağsalim kavuşun inşallah askerlerinize hayırlı tezkereler.
selam kızlar nasılsınızopuyorumnanaktan
şu an ağvadayımmburası muhteşem yaaa bayıldım tek kelimeyle.. aşkımı çok özlemişim yaa durup durup ağlıyoruz karşılıklı :gitme:
ama pek tadını çıkaramadım bugün.. nişanlımla aramızda problemler oldu.. ne kadar güzel geçmesini istersen, heves edersen böyle oluyo işte.. zor aşılcak bi durum ama şu an kıyamıyorum napıcam bilmiyorum 4 gün sonra ağrıya gidicek ve kimbilir bi daha ne zaman görücem.. sanırım mutsuz göndercem onu.. böyle olmamalıydı.. off neyse kızlar ağlıcam yine .. ben çıkayım.. öpüyorum hepinizi..
NE OLDU TATLIM ANLATMAK İSTERMİSİN:teselli:
:gitme: belki sonra anlatırım canım şimdi pek iyi değilim ama çok saol a.s.
sen de saol ladyim ama sonra anlatırım olur mu :gitme:
olur tabi canim sen nasil istersen , ama üzülme olurmu bu iznin tadini cikarin:1hug:
lanetlimiyiz neyiz anlamadım canım ya her günün gezei kötü bitiyo mafoldumben yarın güzel bitsin artık mafoldumben
simdi yaninda degilmi canim , yani ayri odalarda felanmi kaliyosunuz , yanina git istersen saril felan düzelir belki , ikiniz icinde zor bi sürec askerlik tabi , insallah kalan günleriniz ck güzel gecer:Saruboceq:
:gitme: belki sonra anlatırım canım şimdi pek iyi değilim ama çok saol a.s.
sen de saol ladyim ama sonra anlatırım olur mu :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?