- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #70.021
bende çook özledim yaaa..izini biteli daha 4 gün oldu ama şimdiden özledim son 3 ayımız bitsin bir an öncede kavuşiimm sevdiğime
Allah kavustursun canim.. Az kalmis masallah..
Nekadar izin kullandi askerin?
21 gün canım aslında kullanmasa ii olurdu ama dayanamadı hayatımın anlamı sonrada kopması zor oldu
Hmm anladim canim.. Allah sabir versin canim
Bizimde iznimiz 29 gün sonra insallah :Saruboceq:
canım ewe gittiğinde mutlu olduğun şeyler yap hep
yarın seni böyle görmek istemiyorum fıstığım
hadi görüşürüz yarın canım benimopuyorumnanaktan
kızlar canlarınızı sıkmayın buyrun hepinize benden eti browni ve mutlu edin kendinizi delikafaduldendelikafadulden
ay askerimi aradım koğuşu başka bi asker çıktı çocuğun dili tutuldu ya delikafadulden uzun süredir kız sesi duymuyo zaar:roflol:
kızlar sevgilimin usta birliği şırnakda sınıra çıkmış çok kötüyüm sabahtan beri ağlıyorum senağlama
madem öyle bari telefonunu götür diye ısrar ediyim biraz sonradan yollamak zor olur
selam kızlar nasılsınızopuyorumnanaktan
şu an ağvadayımmburası muhteşem yaaa bayıldım tek kelimeyle.. aşkımı çok özlemişim yaa durup durup ağlıyoruz karşılıklı :gitme:
ama pek tadını çıkaramadım bugün.. nişanlımla aramızda problemler oldu.. ne kadar güzel geçmesini istersen, heves edersen böyle oluyo işte.. zor aşılcak bi durum ama şu an kıyamıyorum napıcam bilmiyorum 4 gün sonra ağrıya gidicek ve kimbilir bi daha ne zaman görücem.. sanırım mutsuz göndercem onu.. böyle olmamalıydı.. off neyse kızlar ağlıcam yine .. ben çıkayım.. öpüyorum hepinizi..
♥ ♥83 UMUDAYOLCULUK ♥ ♥
♥ ♥85 SAMETSEVGİ ♥ ♥
♥ ♥86 GAMİŞ ♥ ♥
♥ ♥86 SARILALE0308 ♥ ♥
♥ ♥84 MEHABBET ♥ ♥
♥ ♥87 PAPATYAA88 ♥ ♥
alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
♥ ♥99 NNİSANYAĞMURUU ♥ ♥
alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
♥ ♥122 SEHT ♥♥
♥ ♥129 YORGUN_SEWDA ♥ ♥
♥ ♥176 03062008 ♥ ♥
♥ ♥185 DİDEM_EVO ♥ ♥
♥ ♥187 GFB 1907 ♥ ♥
♥ ♥189 BABYKE ♥ ♥
♥ ♥194 HEJAR12 ♥ ♥
♥ ♥196 FLOWERB ♥ ♥
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
♥ ♥201 HAYRANIIM ♥ ♥
♥ ♥203 FIDES ♥ ♥
♥ ♥206 ACELYA ♥ ♥
♥ ♥225 MELISAM09 ♥ ♥
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
turkbayragiturkbayragiturkbayragi
canım bir an önce geçsin inşallahta kavuş askerine..:)
Canim iyilik senden naber.. calisiyorum iste ne olsun..herkese günaydıııınnnnnopuyorumnanaktan
günaydın babykeciiimm olumunekankayizsmile
nasılsınz? nası gidiyo?
günaydın kızlar askerimin gideli tam 400 gün oldu şuraya bakarmıısnız şaka gibi:dance:
geriye kaldı 60 günümüz umarım bu zamanlarda su gibi akıp geçerde kavuşurum aşkıma :asigim:
şafak:60 aşkım seni çok seviyorum canımın içi,bitanem,hayatımın anlamı...:asigim:
geriye kaldı 2 ayımız..
burcu kaan öz:asigim:
darısı başınıza kızlar...
:1shok: Wooowwww 400 gün bitti.. Masallah.. bizler hep kac gun kaldi diye bakiyoruz ama birden böyle 400 gün gordugunde acayip oluyorsun kesin :lepi:
Masallah allah kavustursun..
Aminnn Darisi basimizaa :Saruboceq:
Günaydın ben geldiim kaydirigubbakcemile2
burcum 400 yemişsin maaşallah darısı başımıza :1rolleyes:
Masallah canim herzaman böyle mutlu ol canimolumunekankayizsmilesaol canım evet kesinlikle bittiği günü hesapladığında ve ortaya çıkan gün sayısını görünce şaşırıyosun ben hala etkisindeyim kızlar içim heyecan dolu sanki yarın burdaymış gibi
kaydirigubbakcemile3
h.g duygm nbr
saol canım darısı hepinizin başınıza canım.
günaydın kızlar askerimin gideli tam 400 gün oldu şuraya bakarmıısnız şaka gibi:dance:
geriye kaldı 60 günümüz umarım bu zamanlarda su gibi akıp geçerde kavuşurum aşkıma :asigim:
şafak:60 aşkım seni çok seviyorum canımın içi,bitanem,hayatımın anlamı...:asigim:
geriye kaldı 2 ayımız..
burcu kaan öz:asigim:
darısı başınıza kızlar...
Insallah canimmm :Saruboceq: Zaman tatile kadar cabuk gecsin yaa :dance:
Canim iyilik senden naber.. calisiyorum iste ne olsun..
Günaydın ben geldiim kaydirigubbakcemile2
burcum 400 yemişsin maaşallah darısı başımıza :1rolleyes:
Masallah canim herzaman böyle mutlu ol canimolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?