Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

♥ ♥83 UMUDAYOLCULUK♥ ♥

♥ ♥85 SAMETSEVGİ ♥ ♥

♥ ♥ 86 GAMİŞ ♥ ♥

♥ ♥ 86 SARILALE0308 ♥ ♥

♥ ♥84 MEHABBET ♥ ♥

♥ ♥87 PAPATYAA88 ♥ ♥

alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis​

♥ ♥99 NNİSANYAĞMURUU ♥ ♥

alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

♥ ♥122 SEHT ♥♥

♥ ♥129 YORGUN_SEWDA ♥ ♥

♥ ♥176 03062008 ♥ ♥

♥ ♥185 DİDEM_EVO ♥ ♥

♥ ♥187 GFB 1907 ♥ ♥

♥ ♥189 BABYKE ♥ ♥

♥ ♥194 HEJAR12 ♥ ♥

♥ ♥196 FLOWERB ♥ ♥

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

♥ ♥201 HAYRANIIM ♥ ♥

♥ ♥203 FIDES ♥ ♥

♥ ♥ 206 ACELYA ♥ ♥

♥ ♥ 225 MELISAM09 ♥ ♥

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

turkbayragiturkbayragiturkbayragi

Son düzenleme:
canım ewe gittiğinde mutlu olduğun şeyler yap hep
yarın seni böyle görmek istemiyorum fıstığım
hadi görüşürüz yarın canım benimopuyorumnanaktan

bugün daha iyim, Burcucum merak etme:) hadi geeel konuşalım:))

kızlar canlarınızı sıkmayın buyrun hepinize benden eti browni ve mutlu edin kendinizi delikafaduldendelikafadulden

oo süpeeer=) saol canıııımmmm :))

ay askerimi aradım koğuşu başka bi asker çıktı çocuğun dili tutuldu ya delikafadulden uzun süredir kız sesi duymuyo zaar:roflol:

ahaaahaa :) çok komik oluyo yaa sen de ne diyecegini bilemiyosun çıkana, o da kekeme oluyo, kim arıyo diyolar nişanlısı diyince, daha da kekeme oluyolar, hemen çağırayım yengecim diyolar

kızlar sevgilimin usta birliği şırnakda sınıra çıkmış çok kötüyüm sabahtan beri ağlıyorum senağlama

merhaba canım.. sana özelden mesaj attım, ne zaman istersen konuşabiliriz, kaderdaşız anlaşılan üzme kendini, ben de çok ağlamıştım öğrendiğimde ama iyiz çok şükür...

madem öyle bari telefonunu götür diye ısrar ediyim biraz sonradan yollamak zor olur

bu konuyu da konuşalım seninle

canıım. herşey düzelecektir mutlaka, onun için de hiç kolay değil askerliğin en zor kısmı başlıyo ustabirliğinde neler düşünüyo kimbilir, sen elinden geldiği kdr yanında ol destek ol, ağlamayın da güzel geçirin bu günleri, sonra çok ihtiyacı oluyo insanın bak, dağıtımı şubattaydı benim nişanlımın, taaa ne zaman görücem belli deil...

herkese günaydıııınnnnnopuyorumnanaktan
günaydın babykeciiimm olumunekankayizsmile

nasılsınz? nası gidiyo?

günaydın kızlar askerimin gideli tam 400 gün oldu şuraya bakarmıısnız şaka gibi:dance:

geriye kaldı 60 günümüz umarım bu zamanlarda su gibi akıp geçerde kavuşurum aşkıma :asigim:

şafak:60 aşkım seni çok seviyorum canımın içi,bitanem,hayatımın anlamı...:asigim:

geriye kaldı 2 ayımız..

burcu kaan öz:asigim:

darısı başınıza kızlar...

:1shok: Wooowwww 400 gün bitti.. Masallah.. bizler hep kac gun kaldi diye bakiyoruz ama birden böyle 400 gün gordugunde acayip oluyorsun kesin :lepi:
Masallah allah kavustursun..
Aminnn Darisi basimizaa :Saruboceq:

:1shok: Wooowwww 400 gün bitti.. Masallah.. bizler hep kac gun kaldi diye bakiyoruz ama birden böyle 400 gün gordugunde acayip oluyorsun kesin :lepi:
Masallah allah kavustursun..
Aminnn Darisi basimizaa :Saruboceq:

saol canım evet kesinlikle bittiği günü hesapladığında ve ortaya çıkan gün sayısını görünce şaşırıyosun ben hala etkisindeyim kızlar içim heyecan dolu sanki yarın burdaymış gibi
kaydirigubbakcemile3

Günaydın ben geldiim kaydirigubbakcemile2
burcum 400 yemişsin maaşallah darısı başımıza :1rolleyes:

h.g duygm nbr
saol canım darısı hepinizin başınıza canım.

Masallah canim herzaman böyle mutlu ol canimolumunekankayizsmile

günaydın canııımm..
amiiinn..
allah kavuştursun hepimizi, çabucak geçsin günleeerrr :Saruboceq:

Insallah canimmm :Saruboceq: Zaman tatile kadar cabuk gecsin yaa :dance:

Canim iyilik senden naber.. calisiyorum iste ne olsun..

aynen yaa geldik çalışıyorz işte nolsun.. çok fecii hava da baygın baygın oturuyoruz

Günaydın ben geldiim kaydirigubbakcemile2
burcum 400 yemişsin maaşallah darısı başımıza :1rolleyes:

günaydıın hoşgeldim =)

Masallah canim herzaman böyle mutlu ol canimolumunekankayizsmile

canım saol farkındaysanız bu aralar hep mutluyum daha doğrusu doktora gittiğimden beri hiç böyle sıkkılmıyorum hep mutluyum heyecan var içimde canım ya

hepimiz mutlu olallım canım benimopuyorumnanaktan

sen nasılsın bugün bakalım umarım iyisindir tatlım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…