Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

günaydın canııımm..
amiiinn..
allah kavuştursun hepimizi, çabucak geçsin günleeerrr :Saruboceq:

amin canım amin emin ol 100 ler çabucak geçiyor canım

burcum valla resmen yedin 400ü helal olsun bacım :lepi:

günaydın h.g nbr canım

saol tatlım valla yedim sonunda o beni yicek sanıyodum ama ben yedim 400 leri sıra sizde kızlarrr

günaydın h.g nbr canım

saol tatlım valla yedim sonunda o beni yicek sanıyodum ama ben yedim 400 leri sıra sizde kızlarrr

ayyy ne güzel diyosun canım benim yaa 196 bugün, bakalım, görücez, inşallah çabucak geçsin bitsin sonra gelsin iller =)
kaydirigubbakcemile5

günaydın h.g nbr canım

günaydın bidenem h.b iyi işte ne olsun,senden nbr? ki baya iyisin sanırım opuyorumnanaktan
böyle 400leri yiyenleri görünce çook mutlu oluyorum yaaa çünkü bende askerlik beni yiyecek zannedenlerdenim kafamçokkarıştı inşhhh bizde görürüz o günleriiiiiiii :lepi:

BİTEN ; 167..

KALAN ; 287...

BİR GÜN BİTECEK BİR GÜN KALACAK.. :enbuyukkk:

ASKERİMM SENİ ÇOKKKKKKKKKKKKK SEVİYORUMMMMMMMM :asigim:

çok şükür bu günlere de gelebildikkkkkk sırnaşık şey :lepi:

aynen yaa geldik çalışıyorz işte nolsun.. çok fecii hava da baygın baygın oturuyoruz

günaydıın hoşgeldim =)

Keske burasi biraz dah guzel olsa... sempatiksalakcinni

Haklisin canim.. insallah hep iyi olursun..
Ben iyi olmaya calisiyorum canim..
1 haftadir baya tuhafim.. kendimi hep yorgun hissediyorum, canim bisey istemiyor..
Ellerim titriyor durmadan.. ama iyi olmaya calisiyorum.. olumunekankayizsmile

ayyy ne güzel diyosun canım benim yaa 196 bugün, bakalım, görücez, inşallah çabucak geçsin bitsin sonra gelsin iller =)
kaydirigubbakcemile5

canım hedef plakalar deme geçmez ben sadece 150 lere eliyim diyodum hep 150 den sonra 100 ler gelsin 99 dan sonra plakalar diyodum ve geldim bak maşallah 196 olmuşsun canım

bende çok iyiyim valla bir heyecan bir heyecan ben böyleysem şimdiden gelceği zaman uyuyamam yerimde duramam galiba:)
kesinlikle öyle düşünüyosun ve hep aramıyor etmiyor diye sorun ederdim ama çok şükür o sorunları aştık ben gördüğüme göre sizlerde hepinizde görürsünüz inşallah canım bu duyguyu yaşamanızı çok istiyorum valla umarım en yakın zamanda sizlerde yaşarsınız canlarım benimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

oy oy oy maşşallah hep böyle mutlu olllllll inşh bayanssulusmile evet sen baya dertliydin bi ara,şimdi böyle mutluluğunu görmek çok güzel delikafadulden amin inşhhhh opuyorumnanaktan

havalardan canım bence, tansiyonlar oynuyo, bol bol su içmeye çalış yerimseniben

peki o zaman 150 yi bekliyoruz sositososito :teytey::dance::dance::dance::teytey:

selam kızlar
benimde kardeşim gitcek askere. Bugun belli oldu yeri.
İskenderun Kısa dönem denizci.
Bilgisi yada tanıdıgı olan var mı? Nasıl bir yermiş?

Eşim askerden geleli de 2 bucuk ay oldu. O da Kırklarelinde kısa dönem er yaptı. Bu sürecte ben hamileydim hala öleyim gerci ama zor gecti günler.
Allah sizlerinde yardımcısı olsun, Günler cabuk geçip gitsin inş. Kışta geldi zaten cabucak gecer inş.

Amin insallah cabuk gecer..
Ahhh ama ne güzel bak e$in dogumda yaninda olucak..
ahhh 2 ayin kalmis.. insallah rahat bir dogum gecirirsin
Allah kavustursun simdiden kardesini..

Amin insallah cabuk gecer..
Ahhh ama ne güzel bak e$in dogumda yaninda olucak..
ahhh 2 ayin kalmis.. insallah rahat bir dogum gecirirsin
Allah kavustursun simdiden kardesini..

sağol cnaım hepimizi kavustursun inş. Biz hergün konusurduk aksamları yarım saatı gecerdi bazen. Öyle biraz daha rahat geciyor günler. Bir gün konusmasam içim rahat etmezdi uykum gelmezdi.

♥ ♥83 UMUDAYOLCULUK♥ ♥

♥ ♥85 SAMETSEVGİ ♥ ♥

♥ ♥ 86 GAMİŞ ♥ ♥

♥ ♥ 86 SARILALE0308 ♥ ♥

♥ ♥87 MEHABBET ♥ ♥

♥ ♥87 PAPATYAA88 ♥ ♥

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

♥ ♥99 NNİSANYAĞMURUU ♥ ♥

alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

♥ ♥102 OZLEMBBC ♥♥

♥ ♥122 SEHT ♥♥

♥ ♥129 YORGUN_SEWDA ♥ ♥

♥ ♥176 03062008 ♥ ♥

♥ ♥185 DİDEM_EVO ♥ ♥

♥ ♥187 GFB 1907 ♥ ♥

♥ ♥189 BABYKE ♥ ♥

♥ ♥194 HEJAR12 ♥ ♥

♥ ♥196 FLOWERB ♥ ♥

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

♥ ♥201 HAYRANIIM ♥ ♥

♥ ♥203 FIDES ♥ ♥

♥ ♥ 206 ACELYA ♥ ♥

♥ ♥ 225 MELISAM09 ♥ ♥

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

turkbayragiturkbayragiturkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…