- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #70.041
günaydın canııımm..
amiiinn..
allah kavuştursun hepimizi, çabucak geçsin günleeerrr :Saruboceq:
burcum valla resmen yedin 400ü helal olsun bacım:lepi:
amin canım amin emin ol 100 ler çabucak geçiyor canım
günaydın h.g nbr canım
saol tatlım valla yedim sonunda o beni yicek sanıyodum ama ben yedim 400 leri sıra sizde kızlarrr
amin canım amin emin ol 100 ler çabucak geçiyor canım
günaydın h.g nbr canım
saol tatlım valla yedim sonunda o beni yicek sanıyodum ama ben yedim 400 leri sıra sizde kızlarrr
aynen yaa geldik çalışıyorz işte nolsun.. çok fecii hava da baygın baygın oturuyoruz
günaydıın hoşgeldim =)
Haklisin canim.. insallah hep iyi olursun..canım saol farkındaysanız bu aralar hep mutluyum daha doğrusu doktora gittiğimden beri hiç böyle sıkkılmıyorum hep mutluyum heyecan var içimde canım ya
hepimiz mutlu olallım canım benimopuyorumnanaktan
sen nasılsın bugün bakalım umarım iyisindir tatlım:1hug:
ayyy ne güzel diyosun canım benim yaa 196 bugün, bakalım, görücez, inşallah çabucak geçsin bitsin sonra gelsin iller =)
kaydirigubbakcemile5
günaydın bidenem h.b iyi işte ne olsun,senden nbr? ki baya iyisin sanırım opuyorumnanaktan
böyle 400leri yiyenleri görünce çook mutlu oluyorum yaaa çünkü bende askerlik beni yiyecek zannedenlerdenim kafamçokkarıştı inşhhh bizde görürüz o günleriiiiiiii :lepi:
canım hedef plakalar deme geçmez ben sadece 150 lere eliyim diyodum hep 150 den sonra 100 ler gelsin 99 dan sonra plakalar diyodum ve geldim bak maşallah 196 olmuşsun canım
bende çok iyiyim valla bir heyecan bir heyecan ben böyleysem şimdiden gelceği zaman uyuyamam yerimde duramam galiba:)
kesinlikle öyle düşünüyosun ve hep aramıyor etmiyor diye sorun ederdim ama çok şükür o sorunları aştık ben gördüğüme göre sizlerde hepinizde görürsünüz inşallah canım bu duyguyu yaşamanızı çok istiyorum valla umarım en yakın zamanda sizlerde yaşarsınız canlarım benimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Keske burasi biraz dah guzel olsa... sempatiksalakcinni
klima açısından güzel işyerleri bu havada ama çook sıkılıyorum yaa :umursamaz:
Haklisin canim.. insallah hep iyi olursun..
Ben iyi olmaya calisiyorum canim..
1 haftadir baya tuhafim.. kendimi hep yorgun hissediyorum, canim bisey istemiyor..
Ellerim titriyor durmadan.. ama iyi olmaya calisiyorum.. olumunekankayizsmile
havalardan canım bence, tansiyonlar oynuyo, bol bol su içmeye çalış yerimseniben
canım hedef plakalar deme geçmez ben sadece 150 lere eliyim diyodum hep 150 den sonra 100 ler gelsin 99 dan sonra plakalar diyodum ve geldim bak maşallah 196 olmuşsun canım
bende çok iyiyim valla bir heyecan bir heyecan ben böyleysem şimdiden gelceği zaman uyuyamam yerimde duramam galiba:)
kesinlikle öyle düşünüyosun ve hep aramıyor etmiyor diye sorun ederdim ama çok şükür o sorunları aştık ben gördüğüme göre sizlerde hepinizde görürsünüz inşallah canım bu duyguyu yaşamanızı çok istiyorum valla umarım en yakın zamanda sizlerde yaşarsınız canlarım benimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Cok su iciyorum zaten canim.. hayirlisi artik gecer insallah
selam kızlar
benimde kardeşim gitcek askere. Bugun belli oldu yeri.
İskenderun Kısa dönem denizci.
Bilgisi yada tanıdıgı olan var mı? Nasıl bir yermiş?
Eşim askerden geleli de 2 bucuk ay oldu. O da Kırklarelinde kısa dönem er yaptı. Bu sürecte ben hamileydim hala öleyim gerci ama zor gecti günler.
Allah sizlerinde yardımcısı olsun, Günler cabuk geçip gitsin inş. Kışta geldi zaten cabucak gecer inş.
Amin insallah cabuk gecer..
Ahhh ama ne güzel bak e$in dogumda yaninda olucak..
ahhh 2 ayin kalmis.. insallah rahat bir dogum gecirirsin
Allah kavustursun simdiden kardesini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?