- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #70.081
ohh geçsin artık yaaa:gitme:
murathan kızzz:)kaydirigubbakcemile5
hımmm:)
allah allah acayip benziyosun ya onunda ismi özlemdi.
Ama buralara takılmaz ya
yaşımızda aynıymış kızzalkisalkisalkis
günaydın canıım.. hayırdır? konuştunuz mu???
lmaz:
oy balım ya sakın üzülme bak hayırlısı olsun hiç bişi senden önemli değil
mafoldumben bi konusamadik ki ya , msn acti yazdim cvp verdi sonra bi beklermisin dedi
bidaha da geri yazmadi mafoldumben bi saat kadar bekleyip ciktim
:çok üzgünüm:ben bu izni mi bekledim:gitme:
orasi öyle tabi hayirlisi olsun , ama keske hayirlisiyla o olsaydi yamafoldumbenmafoldumben
üzülmemek elde degil , gitmeden böyle degildi ümitlendirmisti simdi konustugu yok
ewet canım aynı:)
ayy nedir o göğüsler öle istemem ayol ancak banu alkan karısı öle göğüslere sahipkaydirigubbakcemile3:roflol:
selam canim hosgeldin a.s. masallah safagina 100lerin bitmesine cok az kalmisSelam güzeller a.s.
turkbayragi şafak 105 turkbayragi
canım ya çok üzüldüm..istersen sabredip bekle biraz yalnız kalmak istiyo gibi bi hali var:sinifsinif:
Selam güzeller a.s.
turkbayragi şafak 105 turkbayragi
selam canim hosgeldin a.s. masallah safagina 100lerin bitmesine cok az kalmis
canim izne cikali 4 gün oluyo kaldi surda zaten 3 günü mafoldumben
gidince de zaten görüsemeyiz simdi konusup anlasmazsak telefon konusunda mafoldumbenmafoldumben
mafoldumben bi konusamadik ki ya , msn acti yazdim cvp verdi sonra bi beklermisin dedi
bidaha da geri yazmadi mafoldumben bi saat kadar bekleyip ciktim
:çok üzgünüm:ben bu izni mi bekledim:gitme:
orasi öyle tabi hayirlisi olsun , ama keske hayirlisiyla o olsaydi yamafoldumbenmafoldumben
üzülmemek elde degil , gitmeden böyle degildi ümitlendirmisti simdi konustugu yok
canım direk arasan buluşup konuşsan açık açık kendini kahretmekten iidir yaasenağlama
üzülme canım yaa işi çıkmıştır bişey olmuştur, konuşmak istemese ya hiç cevap vermezdi ya da bi bye demek o kadar zor deil yani yerimseniben
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
hosgeldin canim günaydin , nasilsin a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?