- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #70.121
biz 2 hafta öncesine kadar herseye tartısıyorduk beni sevmediğini düşünüyordum ben hatta bilen varsa burda bilir ben ayrılmaya kadar gtmiştim
OHHH hadi bakalim iyisin..
Ben calisiyorum ve askimi dusunuyorum
kizz bu ayin 24e askimin dogum gunu..
Guzel bir mail yollamak istiyorum.. hadi dusun birazzzzz :)
seninde guzel fikirlerin oluyo hep :lepi:
Ekledim bile canim.. sayfa geride kaldi bile =) olumunekankayizsmile
aman ya bizimde oluyordu ben sonra kendi istegimle kapattım yaptımda bisey yoktu zaten girip hayvanlarımı besleyip cıkıyodum hatta ara ara giriyordum yani
o izin dönüşleri cok kötü oluyor ya bulus bulus ondan sonra gitsin tam alısmısken ben bu yüzden bida vedat a izin mizin kullandırtmadım öle kötü oluyodumki geri döndünde
seni hiç telle aramıomu tatlım zaten acemilikten ustalıga geciş yaptında ona 7 gün lük bi izin veriolar ozaman görüşür konusursunuz
Aminn canım :) Ya bide benimkini bu aralar pek uyutmuolar çocuk 2 gündğr 5 saat uykuyla duruyo asabiye bağladı bana çatıyoeyvahedigeldismile susuyorum susuyorum patlama yakındır kafamçokkarıştı
hadi ya beni sevdiğinden şüphe etmiyorum fazlasıyla eminim buna ama neredeyse hergüne bir sorun yerleştiriyoruz herşeye çok çabuk kızıyo sonunda bende dayanamayıp patlıyorum
bende kullanma dedim ama o dayanamadı bide geldiğinde kavga ettik 5 gün beni
aramadı varya bi ara keşke gelmeseydi dedim of ya ne çilemiz var bizim heesenağlama
hoş geldin tatlımselam kızlar Merhaba !
kız ne diyosun sen ben bilmiyorumm
hadi ya bizde izine geldiğinde hergün tartışıyoduk allahım bir an önce gitsin diyodum bide buluşma yzünden tartışıoduk daha çok
wow enıstenın dogum günü he :lepi:
ilk aklıma geeleen resminizin üzerine mektup yaz öyle yolla mailine:kedi:
birde ta ilk tanıstıgınız zamanlardan başlayıp yasadıklarınızı bütün hıkayenızı yazabilirsin ben aşkıma yazmıştım ağlamıştıkaydirigubbakcemile3
hadi ya beni sevdiğinden şüphe etmiyorum fazlasıyla eminim buna ama neredeyse hergüne bir sorun yerleştiriyoruz herşeye çok çabuk kızıyo sonunda bende dayanamayıp patlıyorum
aman ya hem gereksiz duruo hemde sevgilimle aramızda sorun oluo bos bosuna nie dursunki yani ben girmiyordum etmiyordum yani ondan kapadımayy yok ben uzun zamandan beri girmiyorum hazirandan beri yok beni niye ekliyorlarmış hep erkekler ekliyormuş felan flan
yok cok şükür bizim izindeyken öle bi kavgamız olduda vedat hiç arayp sormadı öle seyler olmadı ama bak askerdeyken boll bol kavga edip resmen tusunami cıkarmısızdır onun bana bi kere ceza verdi normaldi günaydin die hep beni arardi bana ceza vermek icin öğlen aradibende kullanma dedim ama o dayanamadı bide geldiğinde kavga ettik 5 gün beni
aramadı varya bi ara keşke gelmeseydi dedim of ya ne çilemiz var bizim heesenağlama
duygucum zaten izinde suan , ben bu izni bekliyodum , ama hic de umdugum gibi gecmiyo boshayallersmile
[/B]
Selam canim.. nasilsinnnn nasil gidiyooooo?olumunekankayizsmileSelamm şafak güzelleri
öyle siirli resim cok yaptim ya..
Birde bizim askimizi butun fotograflarimizla (3000) tane
Video hazirlamistim.. ilk gunden simdiye kadar..
O videonun icinede hikayemizi yazmistim bile kafamçokkarıştı
Baska bisey söyle :) delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?