Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ewet canım ya az kaldı benimki beni bitirmeden şafağı bitirsek iyi olcak kaydirigubbakcemile3

selam canım

bugü geciktin:)nasılsın

yok özlem ben istemem valla

iyiyim canım sıcaktan bitmiş bir haldeyim ama.. işlerin yoğunluğundan zor geldimm kafamçokkarıştı

olsun az daha sabret tamamiyle kavusacaksin ALLAHIn izniyle :1hug:
ben hic iyi degilim , onunla konusmaya calistim ama maalesef
msn acti yazdim cevap verdi bi beklermisin dedi birdaha da geri dönmedi konusmamizaboshayallersmile
bi saat kadar bekledim ciktim , ne bi mesaj ne bi mail hic birsey de yok
ztn kaldi surda bi 3 gün sonra usta'ya gidicek yine konusamicaz

seni hiç telle aramıomu tatlım zaten acemilikten ustalıga geciş yaptında ona 7 gün lük bi izin veriolar ozaman görüşür konusursunuz

Aminn canım :) Ya bide benimkini bu aralar pek uyutmuolar çocuk 2 gündğr 5 saat uykuyla duruyo asabiye bağladı bana çatıyoeyvahedigeldismile susuyorum susuyorum patlama yakındır kafamçokkarıştı

uffffffffffff o durumları gercekten cekilmez oluyor ya askımda öleydi son 3 ay kala bol bol nöbet tuttmaktan cocuk uykusuz kalmıstı bana catıodu bende bigün alttan alamadım artık patladım öle özür dilemisti ama gercekten cekilmez oluolar Allah sabır versin turkbayragi

iyiyim canım sıcaktan kavruluyorum sadece sen nasılsınn :kedi:
birazdan temizlik yapıcam bidesempatiksalakcinni
OHHH hadi bakalim iyisin..
Ben calisiyorum ve askimi dusunuyorum
kizz bu ayin 24e askimin dogum gunu..
Guzel bir mail yollamak istiyorum.. hadi dusun birazzzzz :)
seninde guzel fikirlerin oluyo hep :lepi:

babyke benide eklermiisn şafak 102:)
Ekledim bile canim.. sayfa geride kaldi bile =) olumunekankayizsmile

alıştık desem yalan olmaz bu patlamalara ya kızlar aranızda böyle sık sık tartışanınız var mı yoksa bizim gerçekten bi sorunumuz mu var bilmiyorumkismile

alıştık desem yalan olmaz bu patlamalara ya kızlar aranızda böyle sık sık tartışanınız var mı yoksa bizim gerçekten bi sorunumuz mu var bilmiyorumkismile

biz 2 hafta öncesine kadar herseye tartısıyorduk beni sevmediğini düşünüyordum ben hatta bilen varsa burda bilir ben ayrılmaya kadar gtmiştim

önceden ben aramamasından şikayetçidim bu yüzden tartışmamız olurdu onda gayri bişe olmazdı he bide facebook dan çok oluyor:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…