- 7 Aralık 2009
- 7.459
- 38
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #70.141
senın yapmadıgın bişey yoktur kiiikaydirigubbakcemile3
düşünim ben birazz daha farklı seylerde gelır aklıma aklinialirimsmile
bu kadar sacmalıkmı olur canım izindesin ama cocuk sana yazmıo bile kusura bakma ama bunun hakkı kötektir sen bekle bekle izni sonra cocuk gelsin sana bi msnde yazmasın bileklava: klava:
hoş geldin tatlım
evet küp şekerim benim hani bo topiğe girmedim baya bi günler olmustu sen hatırlarsn ara ara giriyordum saten cok nadir yani vedat herseyime kızmaya karısmaya baslamıstı ben artık ayrılma safasına gelmiştim yani hatta ayrılma konusunuda öne sürdüm ben vedat bırakmadı sacmalama dedi bırakmam falan dedi ayrılmadık ama ben sey die düsündüm beni sevmiyor falan onada söledim senden sogudum dedim cocuga resmen o daha sonra ne yapıp edip düzeltti aramızı
kız nasl birsey sölemeye hakkın yok hic bulusmuyormusunuz okadar bekletio hic birsey sölemione kusura bakcam canim , haklisin sonucta
beklermisin dedi bidaha da yazmadi alsanaalsanasmile
fazla birsey söylemeye de hakkim yok aslinda , sevgilim degil sonucta boshayallersmile
hımmm anladım düzelmesine sevindim azıcık zaman kalmış canım iyiki ayrılmayı kabul etmemiş sonra pişman olurdun canım.
ama canım varya bana çok dokunmuştu o ayrılması..çünkü 12 ay bekledikten sonra geldi ve ufacık bişeyden dolayı ayrıldı benden hiç haketmemiştim ve sonrada yine ben aradım sevmiyomu aacaba yaa??ama şimdi iiyiz geçen gün dedimki aşkım biz hiç ayrılmıcaz dimi?dediki biz evlencez hatta hazırlıklara başlayalımzemuszemus
canım ya şu yandaki resmi bana mail atabilirmisin??
selam tertibimmolumunekankayizsmileSelam canim.. nasilsinnnn nasil gidiyooooo?olumunekankayizsmile
hoşbuldum duygu 91'imopuyorumnanaktanhos geldin didemim evom
didoş hoşgeldın canım
okuyunca çok tanıdık geldi canım:) benimki de öledir, çok çabuk parlar, ani sinirlenir, aklına geleni söyler, kırar yıkar geçer saniyede ama 2 dkk söylediklerine takılmadan yorum yapmadan durabilirsen, önceki halinden daha bile sakin bi tip olur, sonra özür dileme taklaları atar, şebeklik yapar :) patlamamaya çalışıp senden, b, kulaktan dinleyip diğerinden çıkar, hı hıı yap geç, bakalım nolucak
kız nasl birsey sölemeye hakkın yok hic bulusmuyormusunuz okadar bekletio hic birsey sölemio
bilmiyordum ama canımın cok yanca kesin küp şekerim benim ama bencede ikide kabul etmemiş :asigim::asigim:
selam tertibimmolumunekankayizsmile
iyiyim canoo kahwe keyfi yapıyorum sizlere bakıyım dedim..
sende iyisin demiŞeniz
hoşbuldum duygu 91'imopuyorumnanaktan
hoşbuldumm susumm mehtabın azalıyo canım ne güzel kavuşucaksın aşkına:1hug:
gülüm nbrrrrrrrr
şafakcı güzel arkadaşlarım merhabalar a.s.
malumunuz sevdiceğim dağıtımda olduğundan pek giremez oldum zemuszemus
hoşgeldin canımm
wow sevdıccegınn yanındaysa affedıyoruz gırmesende olur aklinialirimsmile hasret giderinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?