Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bu kadar sacmalıkmı olur canım izindesin ama cocuk sana yazmıo bile kusura bakma ama bunun hakkı kötektir sen bekle bekle izni sonra cocuk gelsin sana bi msnde yazmasın bile klava:klava:

ne kusura bakcam canim , haklisin sonucta
beklermisin dedi bidaha da yazmadi alsanaalsanasmile
fazla birsey söylemeye de hakkim yok aslinda , sevgilim degil sonucta boshayallersmile

hımmm anladım düzelmesine sevindim azıcık zaman kalmış canım iyiki ayrılmayı kabul etmemiş sonra pişman olurdun canım.

ne kusura bakcam canim , haklisin sonucta
beklermisin dedi bidaha da yazmadi alsanaalsanasmile
fazla birsey söylemeye de hakkim yok aslinda , sevgilim degil sonucta boshayallersmile
kız nasl birsey sölemeye hakkın yok hic bulusmuyormusunuz okadar bekletio hic birsey sölemio
hımmm anladım düzelmesine sevindim azıcık zaman kalmış canım iyiki ayrılmayı kabul etmemiş sonra pişman olurdun canım.

bilmiyordum ama canımın cok yanca kesin küp şekerim benim ama bencede ikide kabul etmemiş :asigim::asigim:

hadi bakalım hayırlısı canım darısı başıma

kavga etmeyelim diye o kadar çok öneri sundum ki hatta bir ara ceza formülü vardı onun fikriydi kavga çıkartan ceza alıcak diye içindeki zehiri dökmeden rahat etmio işte napayım ya susuyorum kızıyo bağırıp çağırıorum daha beter oluyo orta yolunu bulamadı daha :sinifsinif:

ama sevincede öyle bir seviyo ki bende kızgınlık sinir minir hiçbişey kalmıyo:asigim:

kız nasl birsey sölemeye hakkın yok hic bulusmuyormusunuz okadar bekletio hic birsey sölemio

bilmiyordum ama canımın cok yanca kesin küp şekerim benim ama bencede ikide kabul etmemiş :asigim::asigim:

canim ben almanyadayim maalesef klava:
benim is baya bi karisik canim sonra detayiyla birlikte anlatirim boshayallersmile

:lepi:evet didoşumm kısa süreli bi kavusma olsada çok iyi olucak inş.
bazen gözümde büyüyo bazende diyorumki gecer bu gunler bi bu kadar daha beklicemmboshayallersmile

şafakcı güzel arkadaşlarım merhabalar a.s.
malumunuz sevdiceğim dağıtımda olduğundan pek giremez oldum zemuszemus

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…