Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

vaayy delikafadulden aferin kız
halikaaaaaaaaa bende yapıcam bunu

kendim iiçin ayrı bi fikrim var bide allah ızın verırse çok güzel olucakk:asigim:
aşkım yıldonumunden bi kaç gün sonra ızne gelıyo hemen.
aynı dediğim şekilde bir video hazırlıcamm..
bitane sinema salonu ayarlicamm hiç kimse olmicakk sadece bizz:asigim:
ve o hazırladıgım cd yi izlicezz orda benimkisii şok olur napar bilmeeemm ordaaklinialirimsmiledelikafadulden
HER HAKKI SAKLIDIR LÜTFEN ÇALMAYINIZZ:roflol::roflol::roflol:

wuwww bu süper olur işte alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Wooowww super kocaman sinemayi nerden ayarlican la

Gökyüzüne bakarken birden aklıma geldi bu satırları yazmak...
Çok değil 7 ay öncesine kadar sende bakıyordun benim baktığım gökyüzüne, kafamı kaldırıp hangi buluta bakarsam bakayım yüzünün yansımasını görürdüm, gizlice saklanıp gülerdin bana bi yerlerden...
Sonra farklı sabahlara uyanmaya başladık, göklerimiz ayrıldı birbirinden belki ama kalplerimiz asla...:asigim:
Hergün özlemine biraz daha özlem ekledim, özleme özlem ekledikçe yollarını daha bir hevesle gözledim... Hani diyoduk 460 gün nasıl geçer diye bak sevdiğim geçiyormuş işte...zemuszemus

Senin gitmene yakın nerede bir asker görsem kafamı göğsüne koyup dakikalarca ağlardım... Gözyaşlarımı ellerinle silerdin, sildiğin elini sevgiyle öperdim... Sen yokken ağlayamıyorum, ağlarsam gözyaşlarım öksüz kalacak biliyorum çünkü ellerin yanımda değil artık...:asigim:

Her hasretin sonunda bir haber gizliymiş, bizim hasretimiz bize birbirimizi ne kadar sevdiğimizi hatırlattı bitanem. Unutma ben seni burda her gün biraz daha özleyerek biraz daha severek bekliyorum.. Sen döndüğünde değişen hiçbir şey olmayacak askerim. Sen gönlünü ferah tut.. Allah'ın izniyle daha önce kavuşanlar olduğu gibi bizde kavuşacağız birbirimize ve bizden sonrakilerde kavuşacak...
Allah'm seni her şeylerden korusun, meleklerin omuzlarından hiç eksik olmasın...

Seni çok seviyorum Ömrümün Sahibi... :asigim:

benimle evlenen yaşadıı :lepi:
her konuda mutlu ederimm:jeyyar:
ama şansıma kazulet bi kocam olucakk :roflol:

KIZ ALLAH SENİ NAPMASIN ÇATLAKkaydirigubbakcemile3
NASIL BİR DELİYE BİR AKILLI OLUYORSA BİR ROMANTTİĞEDE BİR ROMANTİKSİZ:) OLUYOR MALESEF

MESELA BENİMKİ İİZNE GELDİĞİNDE GÜZELCE KONUŞUYOR BENSE HADİ KALK GİDELİM DEDİM YA AŞKIM ŞURDA ROMANTİK YAPIYORUM SEN BZUYOSUN YA DEDİ BE ÖLE PEK ROMANTİK DEĞİLİMDİR ASLINDA AMA KAAN DA VAR GALİBA BİRAZ:)

offffff cok kötü oldum ya

vedatta cok romantik ama bunu süprüzlerle değil normal hayyatta konusurken bile beni mutlu eden tek insan onu cok özledimm be küp şekerim onsuz ot gibi yasıorum senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

kaydirigubbakcemile3gercekten oyle olur hep kurnaza safff akıllıya delii romantıge kazulet düşer birbirinın zıttıı olur hepp delikafadulden

mafoldumbenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…