- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #70.541
selam canim hosgeldin a.s.
sellaaaammmm yerimseniben
naber?
kızlar başımın ağrısından ölücem ya
gözlerimde ağrımaya başladı
halsizleştim ya elim kolum kalkmıyır:2:
tatlım sen yalnız kalma hee bak yine aynı şeyleri yaşama ALlah korusun dikkatli ol
beni kimse iplemedii:umursamaz:
kızlar başımın ağrısından ölücem ya
gözlerimde ağrımaya başladı
halsizleştim ya elim kolum kalkmıyır:2:
beni kimse iplemedii:umursamaz:
çok iyiyim canım..geçmişi okumaya çalışıodum:)Allah sabır versin canım sana da ben oruç tutamadım bgn regl oldum..çok zor vallaaanbr esincimmm
Benimde kulağım ağrıyo ya. su kaçtı galiba.
Bugün topikteki herkese bişiler oluyoo delikafadulden
çok iyiyim canım..geçmişi okumaya çalışıodum:)allah sabır versin canım sana da ben oruç tutamadım bgn regl oldum..çok zor vallaaa
SABAH DUŞ MU ALDIN CANIM
AYY SORMA NAZARA GELDİK VALLA:)
ORU HERKESİN BAŞINA VURDU BUGÜNkaydirigubbakcemile3
saol canım benim aldığım n.takımınıda görmüşsündür sanırım yok kız aslında o kadar zorluğu yokda işte baş ağrısı beni mahvetti
begümcüm nbr
aynen benimde kulağım felakett çok ağrıyoo ..ağzımı bile açsam kulağım ağrıyoo:gitme:ya tatilden dün geldim tatilde oldu herhalde ama daha yeni başladı ağrısı.
görmezmiiyim canım ben o nevresim takımını optimumda sarev mağazsaında beğenmiştim önceden ..çok güzel güle güle kullanırsınızzz kaanınla inşallahopuyorumnanaktanbenim kredi kartında limit kalmadıki alsam bişilerrrkaydirigubbakcemile3borç gırtlağa dayandı..
saol canım benim aldığım n.takımınıda görmüşsündür sanırım yok kız aslında o kadar zorluğu yokda işte baş ağrısı beni mahvetti
begümcüm nbr
yoğun işler bugün canım çok muhabbete dahil olamadım, bildiğin gibi gün saymaya devam :)
senden naber?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?