Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

olmam mı be duygum

ohhhhhh maşallah duygum güle güle kullan sevdiğinle :lepi:

dimi ya bend eöle yapim diyorum bu wınlardan mı alsam bilmiorumki nereye gştsem nete gşrerim demeye
bide hangi marka iyi hızıda önemli benim için sen ne kullanıyosun
vınn a gerek görmedim ben çünküm hererde internet var zaten burgerking dolu heryer ücretsiz belediyeler de veriyor ttnet in de ücretsiz gerek yok bence
olmam mı be duygum

ohhhhhh maşallah duygum güle güle kullan sevdiğinle :lepi:
sağol bitaneem :1hug:
canım ben o zaman evlenmiş olurum belki ama yine de takip ederim senin topiği:dance:
bırakıp giderseniz zaten çok söverim klava:

oh canım ne güzell bende o setimi hisardan aldım..jumbo ve hisar kaliteli gerçekten..annemin jumbo çatal kaşık takımları 20 senelik hala pırıl pırıl duruo..aynı model var hatta şu andakaydirigubbakcemile3

canım ben o zaman evlenmiş olurum belki ama yine de takip ederim senin topiği:dance:

ee yani kendi kendime kurdum şimdi bu çocuk 10 ekimde burda llahın zniyle hemen çalışmıcaını söylüyor ee haliyle mart-nisan gibi başlar ee kışında istemeye gelirler 2011 kışı biraz zaman snra nişan olur 1 sene nşanlı kalırım 2012 gibi evlenirim oyy maşşalhkaydirigubbakcemile3

bir yandan da ewdeki kablolardan kurtulmak için ya hiç kullanna arkadaşlarınız yok mu duygum

kuzum bende 2012 gelini olcam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

inşallah canım her şey istediğin gibi olur..opuyorumnanaktan
4 kasımda burda sözlüm 18 aralık 2010 nişan tarihimiz yazın da temmuzun dokuzunda kpss var ondan bir hafta sonra muhtemelen düğün olur..1 ağustosta ramazan valla..nolcak bilmiom yaza olmazsa eylülde kesin olcak dio benimkiboshayallersmile

inşallah allah hepimizn gönlüne göre versin tatlım
ne güzel canım artık resimlerinizde koyarsınız hadi bakalım hayırlısı

oh canım ne güzell bende o setimi hisardan aldım..jumbo ve hisar kaliteli gerçekten..annemin jumbo çatal kaşık takımları 20 senelik hala pırıl pırıl duruo..aynı model var hatta şu andakaydirigubbakcemile3
aynen jumbodan teyzemde aldı 7 senedir çizik bile yok, ömür boyu parça garantisi var üstelik
ehehehe bende 2012 büyük ihtimalle konuşuyoruz en yakın böyel maalesef
mayıs 2011 de burda olacak zaten geriye ne kalıyo ki

bir yandan da ewdeki kablolardan kurtulmak için ya hiç kullanna arkadaşlarınız yok mu duygum
Ben LG kullanıyrum netbook, memnunum bana yetiyor.
Vınn kıllanan kimse yok etrafmda o yüzden birşey diyemeyeceğim. ama iyi araştır tatlım

]o ne biçim söz duygucumm.hiç bırakıp gidermiyim benlmaz:zaten evlensemde bu çeyiz merakı bitmez gibime geliyoo:smiley-cool:
bilmem artık valla, ya bana da öyle geliyor insanın aldıkça alası geliyor ya :))
kuzum bende 2012 gelini olcam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
heheh bitane daha varmış burda 2012 BP üm de 2012 gelini, peşpeşe olur hepimizin inşallah
hayırlısı kısmet canım geç olsun güç olmasın di mi

çeyizciler bernardo çatal kaşık tencere tabakları nasıl ?
forum bornova'da ki mağazada yemek takımı+tencere seti+ çaydanlık+ çatal kaşık 1500-1900 civarında.bana makul geldi ama kalite nasıl bilmiyorum.

tatlım bernardo kullanmadım almadım ama okduğum akdarıyla iyi yorumlar var ben karacadan aldım yemek+ tencere+kahvaltı+çatal+teflon 2000 tl tuttu

hımm anladım canım ben araştırmaya devam edim bari ekimde almayı düşünyorum amlum kaanda gelcek artık başından kalkmam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…