- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #70.561
hımm başka nerde var bu sarev mağazası?
inşallah ahh ahhzemuszemus
kız markafoniden aldım 89.90 na tabi bana 3 taksitle 101 milyona geldi ayrı bir konu yani ayda 33 milyon ödücem annem gördüğünde şşaşırıcak valla yine mi aldın diye:)
hadi ya tühh doktora görün kulakta önmeli canom ihmal etme
anlıyorum zaten
bend enasıl olim başım kazan gibi gözlerimde iyice ağrımaya başladı ve acayip halsizleştim elim kolum kalkmıyor
canım bilmiomki valla ben optimumda gördüm bi tek başkada görmedimcadıarzubgn çok sıcaktı üşendim gidemedim canım yarın bi gidicemm valla dayanılmıo
ilk gün tuttu demek canım bilmiyorumkismile
hımm git bakalım kız alcan mı peki?:)
sanırım birde misafir vardı gitiiler 1 de uyudum sahura 3 de uyanamadım akşam ne yediysem onunlayım yani anlıcağın canım normallde hiç böle şey olmazdı başımın ağrıdığını bilmem
alırım tabi canımmsempatiksalakcinni..çeyiz delisi oldum çıktımm az kaldı ama biticek yakında her şeyy:lepi:
bugün dinlenirsin inşallah yarın daha iyi olur
alırım tabi canımmsempatiksalakcinni..çeyiz delisi oldum çıktımm az kaldı ama biticek yakında her şeyy:lepi:
HADİ YA BENDE ÖYKEYİM KIZ SENDE TOPİC AÇARSIN ARTIK ÇEYİZLERŞM DİYE HATTA NİYE KOYMUYON SEN ALDIKLARINI CANIM
İNŞALLAH İLK GÜÜNÜ ATLATTIKTAN SONRA GERİSİ KOLAY OLUYOR YA:)
HADİ YA BENDE ÖYKEYİM KIZ SENDE TOPİC AÇARSIN ARTIK ÇEYİZLERŞM DİYE HATTA NİYE KOYMUYON SEN ALDIKLARINI CANIM
açıcam zaten canım yakındır iyice bi toparlayım hepsini fotorafların hepsi başka pclerde.onları bir araya getircem bide bazı aldıklarımın fotoları yok onları da bulucam yada çekicem açıcam topicyerimseniben
biri çeyiz mi dediiiiiiii delikafadulden
evet canım gel sen de eksik kalma:sm_cool:biri çeyiz mi dediiiiiiii delikafadulden
İNŞALLAH İLK GÜÜNÜ ATLATTIKTAN SONRA GERİSİ KOLAY OLUYOR YA:)
açıcam zaten canım yakındır iyice bi toparlayım hepsini fotorafların hepsi başka pclerde.onları bir araya getircem bide bazı aldıklarımın fotoları yok onları da bulucam yada çekicem açıcam topicyerimseniben
sabırsızlıkla bekliyorum canım:)
kızlar lptop mu notebook mu iyi
hehe gel gel tamda üstüne geldin canım
ben kaçıyorum kızlaaarrr... hoşçakalııınnn...
opuyorumnanaktan
valla şu son bir kaç ayda ne çok şey aldım maaşallah
burcum topic açıcam eklemedim buraya o yüzden
ama daha sonra Şeniz
kambersiz düğün olur mu di mi şakkıdıevet canım gel sen de eksik kalma:sm_cool:
öpüyorum şekerim görüşemedik çok seninle bugün yarına artık :1hug:ben kaçıyorum kızlaaarrr... hoşçakalııınnn...
opuyorumnanaktan
ben netbook aldım, valla portatif nereye gitsem yanımda hafif tavsiye ederim. CD ROM olmadığı için yanında birde 4-8 GB lık usb al tamamdırsabırsızlıkla bekliyorum canım:)
kızlar lptop mu notebook mu iyi
kartları hafiflettin galiba maşallah canım
haber ver he akın zamanda olsun mümkünse:)
bende 2011 senesinde açıcam kızlarkaydirigubbakcemile3
valla şu son bir kaç ayda ne çok şey aldım maaşallah
burcum topic açıcam eklemedim buraya o yüzden
ama daha sonra Şeniz
kambersiz düğün olur mu di mi şakkıdı
öpüyorum şekerim görüşemedik çok seninle bugün yarına artık :1hug:
ben netbook aldım, valla portatif nereye gitsem yanımda hafif tavsiye ederim. CD ROM olmadığı için yanında birde 4-8 GB lık usb al tamamdır
dimi ya bend eöle yapim diyorum bu wınlardan mı alsam bilmiorumki nereye gştsem nete gşrerim demeye
bide hangi marka iyi hızıda önemli benim için sen ne kullanıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?