- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #70.601
çeyizciler bernardo çatal kaşık tencere tabakları nasıl ?
forum bornova'da ki mağazada yemek takımı+tencere seti+ çaydanlık+ çatal kaşık 1500-1900 civarında.bana makul geldi ama kalite nasıl bilmiyorum.
bende bernardonun modellerini çok beğeniyorum hepsi çok şık ama kalitesini bilemem canım. bilmiyorumkismile
saol canım ii iftarlar
nbr melaycım nasılsın hadi gözünaydın yrın tek hanelilerdesin:lepi:alkisalkisalkis
çelikte jumbo ya da hisardan vazgeçmeyin kızlarçeyizciler bernardo çatal kaşık tencere tabakları nasıl ?
forum bornova'da ki mağazada yemek takımı+tencere seti+ çaydanlık+ çatal kaşık 1500-1900 civarında.bana makul geldi ama kalite nasıl bilmiyorum.
:) hadi bakalımhımm anladım canım ben araştırmaya devam edim bari ekimde almayı düşünyorum amlum kaanda gelcek artık başından kalkmam:)
ben yemek takımını en son alıcam kız almadım dahaduygu yemek takımını almıştı alan baya fazla bendeyemek takımımı alcam ordan
duygu yemek takımını almıştı alan baya fazla bendeyemek takımımı alcam ordan
çelikte jumbo ya da hisardan vazgeçmeyin kızlar
bernardo çin malı, yanar kavrulursunuz valla, karacanın da çeliklerinden hiç memnun değiller bir araştırın özellikle
şikayetvar.com u okursanız görürsünüz
:) hadi bakalım
ben yemek takımını en son alıcam kız almadım daha
ayrıca ya kütahyadan ya da güral porselenden alırım diye düşünüyorum, bernardodan almam
iyiyim burcucum sen nasılsın?
sağol bitanem sonunda tek hanelilere yetiştim. seninde gözünaydın 59du galiba şafağın sıra 40'lı rakamlarda.hihoyyyt
bak ben hep öyle yapmıştım 10ar 10ar azalttım şafağımı öyle daha kolay gelmişti bana sende öyle bi dene burcumkaydirigubbakcemile5
aaaa evet kütahya ve güral porseleni unuttum onlarada bakmak lazım
bernardo çin malı, yanar kavrulursunuz valla, karacanın da çeliklerinden hiç memnun değiller bir araştırın özellikle
ayrıca ya kütahyadan ya da güral porselenden alırım diye düşünüyorum, bernardodan almam
kütayha türk malıturkbayragi..her zaman ilk tercihim olur..
bak bu kötü oldu duygum yaa, güzel modeller beğenmiştim tüh boshayallersmile
valla tatlım almış bulunduk artık CADIARZU
iftara sağ salim ulaşırım inşl kızlar soğuk terler dökmeye başladım tansiyon yine kaycak gibi hadi hayırlısı kafamçokkarıştı
artık el parmaklarımın sayısı kadar yakınım askıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?