Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Git aslanım gitt... Ardında bir Allah birde ben vardım. Git kendini dağ gibi hisset, gözün arkadakalmasın yaşla dolmasın, biliyorum hala meraktasın.. Ah memedim memedim memedim sana ben gitme demedim diyedimmm.....mafoldumben

kiiiiiiiiiiizlar geldim ben :sm_cool: kimseciklerin aglamasina da izin vermem bilmi$ olun lmaz:
burda bi ki$i aglamaya ba$ladiginda herkesin ici hüzünle doluyo
o yüzden hepimiz elimizden geldigi kadariyla moralimizi yüksek tutup birbirimize destek olmaliyiz zemuszemus
benim de sevdigim dün gitti usta birligine , doguya cikmi$ti , dogru düzgün konu$amadan gitti hemde
ve birdaha ne zaman haber alirim hic mi hic belli degil , biliyosunuz acemiligin ilk 3 haftasi hic haber alamadim , $imdi ise $artlar daha bi zor , ama moralimi bozmamaya cali$iyorum
ALLAHim tüm askerleri korusun :Saruboceq:
rahatsizligim dolayisiyla pc de fazla kalamiyorum , düzeldigimde bomba gibi aranizda olucam yine :jeyyar:

Hoşgeldin kuzum.allah kavuştursun askerine.bu arada bende meraktaydım nerede bu kız diye.geçmiş olsun neyin var.kısa sürede bekliyoruz hemencik iyileş :)

Selam güzeller.pssiycim gönderdin askerini ustaya allah kavuştursun canım.ins rahatı iyi olur canım.
hoşgeldin tatlım:1hug:
ben geldimmmmmmmmmmm
hoşgeldin dewrem :1hug:

geçmiş olsun kuzum ya çabucaık iyileşirsin inşl.:1hug:

geçmiş olsun tatlım ya benimde bugün aklıma geldin nerde benim laydim diye demek hastasın geçmis olsun balım
rabbim şifa versinzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…