- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #71.561
günaydın canım :1hug:günaydın günaydınnn
çok şükür.. inşh hep böyle sevgi dolu devam edersiniz canım,mutlu çift görmek hoşuma gidiyor :asigim: olumunekankayizsmile
benim çıkmam lazım görüşürüz kızlar
Git aslanım gitt... Ardında bir Allah birde ben vardım. Git kendini dağ gibi hisset, gözün arkadakalmasın yaşla dolmasın, biliyorum hala meraktasın.. Ah memedim memedim memedim sana ben gitme demedim diyedimmm.....mafoldumben
hoşgeldin tatlım:1hug:Selam güzeller.pssiycim gönderdin askerini ustaya allah kavuştursun canım.ins rahatı iyi olur canım.
hoşgeldin dewrem :1hug:ben geldimmmmmmmmmmm
kiiiiiiiiiiizlar geldim ben :sm_cool: kimseciklerin aglamasina da izin vermem bilmi$ olunlmaz:
burda bi ki$i aglamaya ba$ladiginda herkesin ici hüzünle doluyo
o yüzden hepimiz elimizden geldigi kadariyla moralimizi yüksek tutup birbirimize destek olmaliyiz zemuszemus
benim de sevdigim dün gitti usta birligine , doguya cikmi$ti , dogru düzgün konu$amadan gitti hemde
ve birdaha ne zaman haber alirim hic mi hic belli degil , biliyosunuz acemiligin ilk 3 haftasi hic haber alamadim , $imdi ise $artlar daha bi zor , ama moralimi bozmamaya cali$iyorum
ALLAHim tüm askerleri korusun :Saruboceq:
rahatsizligim dolayisiyla pc de fazla kalamiyorum , düzeldigimde bomba gibi aranizda olucam yine :jeyyar:
kiiiiiiiiiiizlar geldim ben :sm_cool: kimseciklerin aglamasina da izin vermem bilmi$ olunlmaz:
burda bi ki$i aglamaya ba$ladiginda herkesin ici hüzünle doluyo
o yüzden hepimiz elimizden geldigi kadariyla moralimizi yüksek tutup birbirimize destek olmaliyiz zemuszemus
benim de sevdigim dün gitti usta birligine , doguya cikmi$ti , dogru düzgün konu$amadan gitti hemde
ve birdaha ne zaman haber alirim hic mi hic belli degil , biliyosunuz acemiligin ilk 3 haftasi hic haber alamadim , $imdi ise $artlar daha bi zor , ama moralimi bozmamaya cali$iyorum
ALLAHim tüm askerleri korusun :Saruboceq:
rahatsizligim dolayisiyla pc de fazla kalamiyorum , düzeldigimde bomba gibi aranizda olucam yine :jeyyar:
hoşbulduk dervem
nasılsınız bakalım askerimizin keyfi iyidir inş
bu arada şafağımı söylüyorummmmmmmmmm
şafak 83turkbayragi
iyiyiz çok şükür bugün bomba gibiyiz askerimlee :asigim:
plakalara bişey kalmadı tatlım senn yaa ahh bizde görcez ogünleri inşallahh:Saruboceq:
Hoşbuldum siyah inci.mehabbet sende hoşgeldin.maşallah safagina keyifler nasıl kızlar
Hoşbuldum siyah inci.mehabbet sende hoşgeldin.maşallah safagina keyifler nasıl kızlar
Selam güzeller.pssiycim gönderdin askerini ustaya allah kavuştursun canım.ins rahatı iyi olur canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?