- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #71.581
cuma günü için arkadaşlar şehir dışında iftar programı tertiplemişler askerimden izin alma çalışmalarına başladım sempatiksalakcinni
Evet canım yazdıklarını okuyorum ama ilk defa konuşuyoruz ne güzel ya az kaldı sizin siz bi kavuşun sıra bize gelsin :)
kız gidiyorum de git guclubacismile ben evlensek bile izin istemiyi beceremicem heraldekaydirigubbakcemile3
Askerdeyken daha mi zor izin veriyolar siyah inci.biz daha yeniyiz öğrenelim taktikleri :)
miracle çok sağol canım, inşallah benim askeriminde tüm askerlerimizinde rahatı yerinde olur :Saruboceq: ay bugün çok özledim ben nişanlımı :kedi:
Askerdeyken daha mi zor izin veriyolar siyah inci.biz daha yeniyiz öğrenelim taktikleri :)
gidiyorum deyip gitmek bizimkinin suyula aynı yönde gitmiyo be yavrum kafamçokkarıştı
evt siz p... torunlarmızmısınız yoksaaklinialirimsmile inş sıra sizede gelicek merak etmeyin tatlım
bi gün benim askeriminde sert çıksa -tatlicadiarzu-keşkekaydirigubbakcemile3
Valla 90/2 nişanlım.çözemedim dede torun olayını :) benimde hiç izin alma huyum yoktur mehabbet sadece haber veririm.izin alma olayı kasıyo beni.kova burcu olunca özgürlüğüme düşkünümdür biras zemuszemus
Valla 90/2 nişanlım.çözemedim dede torun olayını :) benimde hiç izin alma huyum yoktur mehabbet sadece haber veririm.izin alma olayı kasıyo beni.kova burcu olunca özgürlüğüme düşkünümdür biras zemuszemus
kızım suss Allah göstermesin valla iyi değil tmm kıskanılmak sahiplenilmek ok ama öle sert çıkmasını istemessinizz
tatlım valla bende yay ım ama benimki akrep :1shok:
abowwww tam zıt burç ama dengelersiniz artık
oyyy akrep erkeğiyle uğraşmak çok zordur yaa...Allah kolaylık ve sabır versin arkadaşımm
valla kuzum en yakın ark. da akrep kaydirigubbakcemile3 arayıp buluyorum herhalde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?