Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Askerdeyken daha mi zor izin veriyolar siyah inci.biz daha yeniyiz öğrenelim taktikleri :)

orda daha kıskanç oluyolar yanlarımızda olmadıkları iiçin.
ama ben hiç izin almam huyum kurusunaklinialirimsmile garibim içinden nasıl eriyip bitiyodur ahhh askerim aahhopuyorumnanaktan

evt siz p... torunlarmızmısınız yoksaaklinialirimsmile inş sıra sizede gelicek merak etmeyin tatlım

Valla 90/2 nişanlım.çözemedim dede torun olayını :) benimde hiç izin alma huyum yoktur mehabbet sadece haber veririm.izin alma olayı kasıyo beni.kova burcu olunca özgürlüğüme düşkünümdür biras zemuszemus

Askerdeyken daha mi zor izin veriyolar siyah inci.biz daha yeniyiz öğrenelim taktikleri :)

tatlım kızkıza takılmama bişey demiyo ama erkek ark. olunca sorunlar çıkıo o yüzden izin nöbetleri devreye giriyo ben illaki gidicem dersem sonuç kavga o hayır derse ben de tamam dersem genelde kıyamıo yine gönderiyo benii bitanecik sevgilimm:asigim:
tabi bu günlerde huyuna gitmek şartıylaa :1rolleyes:

aynen tatlım bende yay burcu tam özgürlükçü ben ailemden bile pek izin almam zaten oda alttan alıyo akıllı çocuk tabikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…