Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Benim de nişanlım yay ben kova özgürlük konusunda ikimizinde dokunulmazlığımız var yoksa patlayabiliriz bunu ikimizde çok iyi biliyoruz bide güven olunca arada zaten neyi onaylayıp neyi onaylamayacagimizi çok iyi biliyoruz çizgileri asmiyoruz yoksa cıssssss

aslında erkek olarak genelleme yapmamak lazım askrep burclarını bayanlarıyla das ugrasması zor oluo kaydirigubbakcemile3

çok sevdiğimm canım arkadaşım var akrep ilkokul 1 de aynı sırayı paylaştığımızı lisede aynı sırayı paylaşmamıza rağmen üniv. bittikten sonra öğrendik kaydirigubbakcemile3

ona diorum artık beğen birini evde kalcaksın diyee kaydirigubbakcemile3

kesinlikle öle. askerim boğa burcu ama çok mülaim kahrımı bu dünyada bi o çekermiş gibi geliyo bazen:çok üzgünüm:

cnım seninle şafaklarımız aynı galiba dimi? benim nişanlımda 90/2 b olarak gitmişti.
seninkisi nerede şimdi?

aslan burcu olarak akrep diyince bi anda sinirlerim bozuluo direk saldırı moduna geçiorum kaydirigubbakcemile3

biz 400'leri daha bitiremedik mafoldumben
şafak 421 bugün...

geçicek dimi kızlar bugünler???

valla geçicek diyenlere küfrederdim resmen kaydirigubbakcemile3 inanmazdım yani
ama şimdi gerçekten geçiyo be güzelim hem bak siz nişanlıymışsınız herşey resmi daha rahatsın bence asker yolu beklemenin tadını çıkarmaya bakkkk
aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…