- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #7.161
Ne demek rica ederimm =) Hepimiizin listesi bu ama şuan acemiyim tam toparlıyamadım nerde askerlık yapıyodu askerin memleketlerıde eklemeyı düşünüyorumm =)
şırnakta askeri olanlar allahım yardımcınız olsun inşallah kazasız belasız biter çatışmalar.inşallah hiçbişi olmayacak
ayyyhh hayır olsun kız hilal ne güzel görmüşün keşke olsa dediğin ama sadece rüyalarda görebilleceğimiz bişi bu offfffffffff offfff offffffffffmafoldumben:gitme:senağlamaamin cnm allah hepsini korusun kazasız belasız atlatsınlar inş.
gamze akşam rüyamda gördüm sen siteye yazmışsın muhammet tunceliden dönüomuş başka bi yere geçiceklermiş ama doğuya değil batıda bi yerlere nasıl sevinmişsin yazmışsın buraya bende okuodum öle gördüm hayır olsunn....CADIARZU
ayyyhh hayır olsun kız hilal ne güzel görmüşün keşke olsa dediğin ama sadece rüyalarda görebilleceğimiz bişi bu offfffffffff offfff offffffffffmafoldumben:gitme:senağlama
kızlar günaydın dünden beri moralim çok bozuk tartıştık yine yok yere nişanlımlar sabah aradı devam ettik tartışmaya suratına kapatmak zorunda kaldım telefonu yapmamalıydım belkide ama beni o duruma kadar getirdi beş seneden beri ilk defa yaptım böle bişeyi netede giremedin gelemedim dün o yüzden aklım sizdeydi ama bütün gün bi lokma koymadım dün ağzıma sadece susadıkça su içtim hala dahada ağzıma bişey almadım o kadar kötüyümki karnımın acıkmasını bile hissetmiyorum işe nası gircem bilmiorumher cuma izin kullanıyorum ve konuşuyoruz ama her konuşmada illaki sürtüşüyoruz asker diorum dayan diorum kendime geçer diorum ama del,yoda geçiyo izleri nolcak nası kapancak bu günlerin bilmiyorumsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
şaka=319
biten=130
bana bunları neden yapıosun aşkım ben ne yapıyorum seni beklemekten başka sana birazda beni düşün kolaymı sanıyosun yolunu beklemeyi baktığım her yerde senle bi anımız var kafamı kaldırmak istemiyorum yolda yürürken bunlarla boğuşmak kolaymı sanıyosun oooffff aşkım offfff senin askerliğin kendine zor benim askerliğim bana zor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?