Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Arkadaşlar sözlüm agustos 20 de gidiyordu askere,ramazandan ötürü eylül 12ye alındı.çok az bi zaman kaldı,bir kaç güne yeri belli olucak dıyorlar.çok özluycem nasıl alışcam yokluguna bılmıyorum,ne yapmalıyım siz deneyımlısınız..

ohh millet askerini çarşılarda görüyo ah ben yüzünü kaç ayda bir görüyom:çok üzgünüm:
şaka tabiki tatlım fırsatın varsa hiç kaçırma devrem
canım biz zatn farklı şehirlerde yaşıyoruzz hep ayrıydık..inan askerlik bizi daha da yakınlaştırdıkaydirigubbakcemile3..hiç hasretlik çekmedik çok şükürr.şimdi bundan sonra hiç gitmeyim de gelirken biraz heyecan olsun diorummkaydirigubbakcemile3

canım zaman herşeyin ilacı gerçekten bak ben neredeyse bir yıldır bekliorum ilk zamanlar biraz zor geçio ama insan gerçekten zamanla alışıoo..biz yardımcı oluruz canım sana hoşgeldin aramızaaopuyorumnanaktan

ee ben 11 aydır görmüyorum bir yılı geçkin görmemiş halde gelicek o vakit hasret patlaması yaşıcaz nolur artık bilememaklinialirimsmile:roflol:

hb cnm..nasıl yolcu edebıleceğimi düşünemıyorum cnm gercekten cok acı gelıyor,ewed zamanla alışacagımı söyluyorlar ama o ilk zamanlar nasıl geçicek bilmiyorum cok az kaldıı.böle sizlerle tanışıp konusup daha ıyı olabılceğimi umuyorum..tşk.

ilk günler geçmiyecekmiş gibi gelir, her dakika bana külfet gibi oluyordu ama insan herşeye alıştığı gibi bunada alışıyor. bizimde daha çok uzun zamanımız var ama başladık ya hayırlısıyla sonuda gelecek.şimdiden Allah kavuştursun.

Bende iyiyim canım askerimde iyi şafağımız 181 gün oldu 100 gün var plakalarasempatiksalakcinni
spor için o fiyat normal bence git bende gidiyordum bıraktım ama çok iyi kendini çok dinç hissediyorsun özellikle plates süper :lepi:

allah kavuştursun şimdiden canım ilk zamanlar çok zor geçiyo ama dağıtım izninden sonrası daha hızlı geçiyo..
bu topiğe gel burası zaman geçirmek için bire bir.

saol cnm amin..evet artık szlerle dha iyi zaman gecırıp daha ıyı olabılceğime ınanıyorum..

Hoşgeldin canım bende yeni uğurladım askerimi 2 gün oldu. Yolcu ederken kalbin yerinden çıkıcakmış gibi oluyor. Ama 2 gün geçmesine rağmen daha iyiyim ben. Hiçbir bekleyiş bu kadar asil bu kadar hüzünlü bu kadar gurur verici ve bu kadar güzel olamaz sanırım. Gerçekten asker yolu beklemek güzelmiş çok aşıksan. Sayılı gün bitecek hemen geçecek. Döneceği gübü düşün hayaller kur, benim gibi bi defter al hergün onla konuşur gibi yaz içini dök. buraya gel beraber şafak sayalım dertleşelim canımm üzme kendiniii hadi koş sevgilinee son günlerinizi çokkkk güzel geçirin gidince çok arayacaksın..... opuyorumnanaktan

Benımde yolcu ederken kalbim yerınden cıkıcak her düşünüşümde bi ton göz yaşı..çok seviyorum 3 yıldır anlaşıyoruz.hıc ayrı düşmemiştim cok zor olucakk cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…