Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

geçmiş olsun cnaım belki eve gönderirlerryerimseniben

Kıss eve niye yollamamışlar ki hava değişikliğine girebilirdi aslındaa aklinialirimsmile

geçmiş olsun cnaım belki eve gönderirlerryerimseniben
canım demişki doktor ben de şırnak ta yaptım askerliği gittiğin yerde bu raporu ver 1.5 ay istirahat yazarlar sana reçetelerini falan götür demiş adam bilmiyorum ki gönderirlermi ama 2 ay gibi bir süre yine rahatım ya geriye kalıyor 10 ay yüreğim ağzımda beklemek kaydirigubbakcemile3
anam bizim hatuna bak helekaydirigubbakcemile3 naptın ya enişteyee:kedi:
ben bişey yapmadım ki :kedi: ayağı biraz şişmişti meğer ankaraya gidince baktırmış kırık çıkmış bi kemiği yürüyebiliyodu ama sekerek ben de biraz sanırım yanlışlıkla bi 4-5 kez üstüne basmışım :kedi:
Kıss eve niye yollamamışlar ki hava değişikliğine girebilirdi aslındaa aklinialirimsmile

canım bilemiyorum belki gönderirler ama ayağı kırık değil ayak tarak kemiğinden biri kırılmış sekerek yürüyor reçetelerini gösterecek işte doktor ona 1.5 ay yazamış istirahat bakalım varsın beni arasında sorcam ona gönderirlermi diye :sinifsinif: o nasıl oluyo kız hava değişikliği kaydirigubbakcemile3

kızlar bgn ok mutluyumm,,çok heyecanlıyımm..:sm_cool:biz geçen sene haziran ayında sevgilimle sözlenmiştikk..aile arasında yüzük takılmıştı sade bişi olmuştu.seneye temmuzda düğünümüz var inşallahh..nişan olup olmucağı belli değildi..bizimkiler istiodu amaa..bgn bizimkilerle gittik nişan için gün aldıkk,nişan mekanını tuttukk:sm_cool:ayy çok mutluyumm..4 kasım da askerim gelio 18 aralıkta da nişanımızzzzdelikafadulden

izin işte herkes ister hava değişikliğini oooh ne ggüzelboshayallersmile

Hava değişikliği verebiliyorlar ameliyat sonrası, kırıklarda yada psikolojik bozukluklarda canım..

ben bi bunalıma sokayım onu bari kaydirigubbakcemile3 o ölse de geri kalmaz askerliğinden aman aman zaten intikalde kırmış kemiğini yürürken dağda :gitme: bakalım arasında beni sorayım ne yapmış o işi diye Allah'ım inşallah düzgün bi görevi olur yaa mesleğini muhasebeci diye yazdırmıştı :Saruboceq:

hadi gözünnn aydın devremmmmmmhihoyyythihoyyythihoyyyt

süper canım yaaa Allah tamamına erdirsin inşallah. darısı başıma. bizimkinin gelmesine 6 gün var ama nişan tarihi hala belli değil. bu gidişle direkt düğün yapıcaz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…