- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #71.861
geçmiş olsun cnaım belki eve gönderirlerryerimsenibenkız şafağını kıskandım açıkcası :kedi: inşallah darısı hepimizin başına of özledim şimdiden bu arada askımın ayağındaki kemik kırılmış 1.5 -2 ay raporu var istirahat edecekmiş gittiği yerde :gitme: o kadar da yanlışlıkla ayağına bastım garibimin :kedi: yerim onu yaaa...:asigim:
aşkımın olmadığı son pazarım:sm_cool:
Allahıma şükürler olsun darısı başınızaa:Saruboceq::Saruboceq:
kız şafağını kıskandım açıkcası :kedi: inşallah darısı hepimizin başına of özledim şimdiden bu arada askımın ayağındaki kemik kırılmış 1.5 -2 ay raporu var istirahat edecekmiş gittiği yerde :gitme: o kadar da yanlışlıkla ayağına bastım garibimin :kedi: yerim onu yaaa...:asigim:
Kıss eve niye yollamamışlar ki hava değişikliğine girebilirdi aslındaa aklinialirimsmile
Saol melayım allahıma şükürler olsun bitti haftaya pazar gidicem askerimi almaya ve hasret biteceekkkk opuyorumnanaktan
bende pazar beraberim inşallah saat 3 - 3 buçuk gibi delikafadulden
canım demişki doktor ben de şırnak ta yaptım askerliği gittiğin yerde bu raporu ver 1.5 ay istirahat yazarlar sana reçetelerini falan götür demiş adam bilmiyorum ki gönderirlermi ama 2 ay gibi bir süre yine rahatım ya geriye kalıyor 10 ay yüreğim ağzımda beklemek kaydirigubbakcemile3geçmiş olsun cnaım belki eve gönderirlerryerimseniben
ben bişey yapmadım ki :kedi: ayağı biraz şişmişti meğer ankaraya gidince baktırmış kırık çıkmış bi kemiği yürüyebiliyodu ama sekerek ben de biraz sanırım yanlışlıkla bi 4-5 kez üstüne basmışım :kedi:anam bizim hatuna bak helekaydirigubbakcemile3 naptın ya enişteyee:kedi:
Kıss eve niye yollamamışlar ki hava değişikliğine girebilirdi aslındaa aklinialirimsmile
kızlar benimkinin de 11 çarşısı kalmış sadeceeedelikafadulden
kızlar benimkinin de 11 çarşısı kalmış sadeceeedelikafadulden
canım demişki doktor ben de şırnak ta yaptım askerliği gittiğin yerde bu raporu ver 1.5 ay istirahat yazarlar sana reçetelerini falan götür demiş adam bilmiyorum ki gönderirlermi ama 2 ay gibi bir süre yine rahatım ya geriye kalıyor 10 ay yüreğim ağzımda beklemek kaydirigubbakcemile3
ben bişey yapmadım ki :kedi: ayağı biraz şişmişti meğer ankaraya gidince baktırmış kırık çıkmış bi kemiği yürüyebiliyodu ama sekerek ben de biraz sanırım yanlışlıkla bi 4-5 kez üstüne basmışım :kedi:
canım bilemiyorum belki gönderirler ama ayağı kırık değil ayak tarak kemiğinden biri kırılmış sekerek yürüyor reçetelerini gösterecek işte doktor ona 1.5 ay yazamış istirahat bakalım varsın beni arasında sorcam ona gönderirlermi diye :sinifsinif: o nasıl oluyo kız hava değişikliği kaydirigubbakcemile3
canım teskere alana kadar 11 kere daha çarşıya çıkıcak yanii haftasonu çarşısınaayerimsenibenO nasıl oluyoo CADIARZU
Hava değişikliği verebiliyorlar ameliyat sonrası, kırıklarda yada psikolojik bozukluklarda canım..
canım demişki doktor ben de şırnak ta yaptım askerliği gittiğin yerde bu raporu ver 1.5 ay istirahat yazarlar sana reçetelerini falan götür demiş adam bilmiyorum ki gönderirlermi ama 2 ay gibi bir süre yine rahatım ya geriye kalıyor 10 ay yüreğim ağzımda beklemek kaydirigubbakcemile3
canım komutanına bağlıı komutan eve de yollayabilirrr
kızlar bgn ok mutluyumm,,çok heyecanlıyımm..:sm_cool:biz geçen sene haziran ayında sevgilimle sözlenmiştikk..aile arasında yüzük takılmıştı sade bişi olmuştu.seneye temmuzda düğünümüz var inşallahh..nişan olup olmucağı belli değildi..bizimkiler istiodu amaa..bgn bizimkilerle gittik nişan için gün aldıkk,nişan mekanını tuttukk:sm_cool:ayy çok mutluyumm..4 kasım da askerim gelio 18 aralıkta da nişanımızzzzdelikafadulden
izin işte herkes ister hava değişikliğini oooh ne ggüzelboshayallersmile
kızlar bgn ok mutluyumm,,çok heyecanlıyımm..:sm_cool:biz geçen sene haziran ayında sevgilimle sözlenmiştikk..aile arasında yüzük takılmıştı sade bişi olmuştu.seneye temmuzda düğünümüz var inşallahh..nişan olup olmucağı belli değildi..bizimkiler istiodu amaa..bgn bizimkilerle gittik nişan için gün aldıkk,nişan mekanını tuttukk:sm_cool:ayy çok mutluyumm..4 kasım da askerim gelio 18 aralıkta da nişanımızzzzdelikafadulden
canım komutanına bağlıı komutan eve de yollayabilirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?