- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #71.881
usta birliğinde daha çok adamdan sayarlar heralde acemide çok kötü davrandılar usta birliğinde daha bi üzerine düşerler heralde daha rahat olur inşallah yaaa bayanssulusmile
kızlar bgn ok mutluyumm,,çok heyecanlıyımm..:sm_cool:biz geçen sene haziran ayında sevgilimle sözlenmiştikk..aile arasında yüzük takılmıştı sade bişi olmuştu.seneye temmuzda düğünümüz var inşallahh..nişan olup olmucağı belli değildi..bizimkiler istiodu amaa..bgn bizimkilerle gittik nişan için gün aldıkk,nişan mekanını tuttukk:sm_cool:ayy çok mutluyumm..4 kasım da askerim gelio 18 aralıkta da nişanımızzzzdelikafadulden
tabik iutada daha rahat ama ustalığında ilk üç ayı acemilktir.yani dayı olana kadar biraz çekerler karavana falan sonra dayı olunca rahat edrler.hele benimaskerim gibi dede olmaya görsün kaydirigubbakcemile3
kıskandım:kedi:boshayallersmile
canım teskere alana kadar 11 kere daha çarşıya çıkıcak yanii haftasonu çarşısınaayerimseniben
ben bi bunalıma sokayım onu bari kaydirigubbakcemile3 o ölse de geri kalmaz askerliğinden aman aman zaten intikalde kırmış kemiğini yürürken dağda :gitme: bakalım arasında beni sorayım ne yapmış o işi diye Allah'ım inşallah düzgün bi görevi olur yaa mesleğini muhasebeci diye yazdırmıştı :Saruboceq:
Komando ya canım havasından geçilmiyo alt devrelere acımayacakmış ''acemiye merhamet vatana ihanet '' miş ona hep öyle demişler kırkağaçta kaydirigubbakcemile3 gezer askeriyede efelenir biliyorum ben onu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar bgn ok mutluyumm,,çok heyecanlıyımm..:sm_cool:biz geçen sene haziran ayında sevgilimle sözlenmiştikk..aile arasında yüzük takılmıştı sade bişi olmuştu.seneye temmuzda düğünümüz var inşallahh..nişan olup olmucağı belli değildi..bizimkiler istiodu amaa..bgn bizimkilerle gittik nişan için gün aldıkk,nişan mekanını tuttukk:sm_cool:ayy çok mutluyumm..4 kasım da askerim gelio 18 aralıkta da nişanımızzzzdelikafadulden
saol canım darısı başınaaopuyorumnanaktanhadi gözünnn aydın devremmmmmmhihoyyythihoyyythihoyyyt
canım bizimde öle bi karışmıştı işte nolcağı belli değildi..biz söz yapmıştık ailesi nişan olduğunu düşündü nişan yapmamızı istemediler flnn bi sürü şey ama bgn gidip tuttuk iştee:lepi:canım tez zamanda sizinde belli olur inşallahhopuyorumnanaktansüper canım yaaa Allah tamamına erdirsin inşallah. darısı başıma. bizimkinin gelmesine 6 gün var ama nişan tarihi hala belli değil. bu gidişle direkt düğün yapıcaz sanırım.
aminnn canım herkes kavuşsun sevdiceğineeealkisalkisalkisdarısı tüm topik hatunlarınaaaaaa opuyorumnanaktan hadi hayırlısı ! opuyorumnanaktan
darısı başına canım. zaten plakalardasın artık.inan çok çabuk geçicek.:1hug:
saol canım darısı başınaaopuyorumnanaktan
canım bizimde öle bi karışmıştı işte nolcağı belli değildi..biz söz yapmıştık ailesi nişan olduğunu düşündü nişan yapmamızı istemediler flnn bi sürü şey ama bgn gidip tuttuk iştee:lepi:canım tez zamanda sizinde belli olur inşallahhopuyorumnanaktan
aminnn canım herkes kavuşsun sevdiceğineeealkisalkisalkis
Hımm anladımmiyi bakalımm.. bu arada hayırlı olsunn nişanın inş..
çok çabuk gelir o günler... opuyorumnanaktan..teşekkür ederim canım darısı başınaaaopuyorumnanaktan
amin canımm bizde 06.06.09 da sözlenmiştik 1 yıl da nişanlı kalsakkk amma uzun beaa
canım çok sevindim, Allah tamamına erdirsin inşallah.bizimde 29 Ekim'de nişanımız olalı 1 yıl olacak opuyorumnanaktan
ay sorma varyaaa o benim komandom!ay sevsinler gitmeden ben hiç asker havasına girmem derler gidincede bi hava bi hava vallaaklinialirimsmile
Hımm anladımmiyi bakalımm.. bu arada hayırlı olsunn nişanın inş..
çok çabuk gelir o günler... opuyorumnanaktan
Canım gider gitmez görev vermezler 1 ay daha eğitimleri sürücektir ama sennki raporlu
oturur heralde, alt devre gelene kadar sıkıntıları olucaktır muhakkak... Sonuçta en son
gelen tüm işleri yapar mantığı var maalesef.. yerimseniben
kızlar acemilikte asker sevdiğinizle ya da eşinzle günde ne kadar telefonda konuşabiliyordunuz?
kızlar acemilikte asker sevdiğinizle ya da eşinzle günde ne kadar telefonda konuşabiliyordunuz?
karavana ne oluyor kızlar?
nişanlım çok az yemek verdiklerini söyledi bilmiyorumkismile
güya birde hepsi bizim evlatlarımız diolarrr..insan evlatlarına böle mi yaparrkaravana ne oluyor kızlar?
nişanlım çok az yemek verdiklerini söyledi bilmiyorumkismile
ay sorma varyaaa o benim komandom!bana subay beresi getirdi sen benim komutanımsın bunu al dedi ben daha rütbeliyim anlayacağın onun komandoluğu bana sökmüyor biliyor bunu havalı şey nolcak bayanssulusmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bakalım canım gitsinler de bi havasından geçilmiyor küçük beyimin gocunmaz o görevden de bana bir havalar bir havalar anlatamam tişört almış bana HER ANANIN OĞLU ASKER OLUR AMA HER KIZIN SEVDİĞİ KOMANDO OLAMAZ yazıyo üstünde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 özledim şimdiden yaa...:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?