Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

İlk günler zorluk çekebilir aramakta yerleşme işlemleri falan vakit bulamayabilir
ama sonrasında hergün arıyabilir..

Biz hergün görüşüyoduk sevgilimle opuyorumnanaktan

Gercektenmiiiiii cok sevındım cnm eger öyleyse.ben acemı de tel görüşmesi bıle olmuyrmuş falan dıye bılıyordum.Ama çarşı olmuyor sanırım?

aynen kesinlikle yemekler berbat diyo. :1no2:
doğru düzgün çıkan yemeklerden yediğini bilmiyorum.kötükedihüso
Allahtan kendilerinin yapma imkanları oluyo bazen. bide kantin tabi.
bu sayede yemek yapmayı öğrendi beni arayıp soruyodu aşkım şu nasıl oluyodu falan diye.kaydirigubbakcemile3
söz verdi gelince banada yapıcakmış bakalım görücez.

ne güzel canım kendileri nasıl yapabiliolar kiiohaoldumsmile

:roflol: Kıs yokk yemek konular kaba deniyor, 4-5 tane üst üstte metal kaplar oluyor yaa ona deniyoo kaydirigubbakcemile3

kızlar karavana konusunda uzmanım benim askerim tam üç ay karavanadaydı ondanaklinialirimsmile evt o kaba karavana deniyo ama askerde yemek taşıma yemek masalarını dağıtımı toplama ve bulaşık yıkamaya karavana deniyor . sıracılık ve devrecilik olan yerlerde bunun acısı çekiyolar işte benim askerimde çok çekti çoook:çok üzgünüm:

hep aynı yalankaydirigubbakcemile3 banada HER ANANIN OĞLU ASKER OLUR AMA HER KIZIN SEVDİĞİ TANKÇI OLMAZ diyo ay bu asker psikolojisi beni öldürücekk:teytey::roflol:
hahaha tişört almış bana üstünde bu yazıyo kıyamam yaa valla asker psikolojisi ama benim KOMANDOM o hayatımın KOMANDOSU :asigim:
ay benimkide bana komuthanım dioooo
hııı benim berem daha güzel onunkinden kaydirigubbakcemile3
:roflol: Kıs yokk yemek konular kaba deniyor, 4-5 tane üst üstte metal kaplar oluyor yaa ona deniyoo kaydirigubbakcemile3

canım Eren bana karavanadayız dediğinde napıyosunuz dedim temizlik askım dedi yani yemekhane temizliğine karavana diyolarmış yiyecek kaplarına da dediklerini bilmiyordum kaydirigubbakcemile3

Yemek konusundaki herşeye karavana deniyor demekki
Ne alakaysa artıkk

benim askerim der askeriye girerken mantığını nizamiyenin kapısında bırakıcaksın yoksa olmaz diye gerçekten öle bazen o kadar mantıksız şeyler yaptırıyolarki

mantık ne gezer laa askerde:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…