- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #71.901
ay benimkide bana komuthanım diooooay sorma varyaaa o benim komandom!bana subay beresi getirdi sen benim komutanımsın bunu al dedi ben daha rütbeliyim anlayacağın onun komandoluğu bana sökmüyor biliyor bunu havalı şey nolcak bayanssulusmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
İlk günler zorluk çekebilir aramakta yerleşme işlemleri falan vakit bulamayabilir
ama sonrasında hergün arıyabilir..
Biz hergün görüşüyoduk sevgilimle opuyorumnanaktan
canım biz günde en az bir kere konuşuoduk ama kısa kısaa öle çok uzun kouşmalar olmuodu..yemin töreninden sonra rahatlamıştık ama benimki 75 gün yaptı acemiliğikızlar acemilikte asker sevdiğinizle ya da eşinzle günde ne kadar telefonda konuşabiliyordunuz?
yemekhane temizliği sırası tatlım sırayla tüm bölükler temizliyorlar buna karavana deniyormuş :)))
güya birde hepsi bizim evlatlarımız diolarrr..insan evlatlarına böle mi yaparrklava:çok sinir oluorum bu yemek muhabbetinee ..bir yemekten de tok kalkmıor benimkide hep kantindee:gitme:doğru düzgün yemek çıkarmıolaarrr çıkanlar az çıkıooo anlamadım gitti kötükedihüso
Gercektenmiiiiii cok sevındım cnm eger öyleyse.ben acemı de tel görüşmesi bıle olmuyrmuş falan dıye bılıyordum.Ama çarşı olmuyor sanırım?
Gercektenmiiiiii cok sevındım cnm eger öyleyse.ben acemı de tel görüşmesi bıle olmuyrmuş falan dıye bılıyordum.Ama çarşı olmuyor sanırım?
ne güzel canım kendileri nasıl yapabiliolar kiiohaoldumsmileaynen kesinlikle yemekler berbat diyo. :1no2:
doğru düzgün çıkan yemeklerden yediğini bilmiyorum.kötükedihüso
Allahtan kendilerinin yapma imkanları oluyo bazen. bide kantin tabi.
bu sayede yemek yapmayı öğrendi beni arayıp soruyodu aşkım şu nasıl oluyodu falan diye.kaydirigubbakcemile3
söz verdi gelince banada yapıcakmış bakalım görücez.
:roflol: Kıs yokk yemek konular kaba deniyor, 4-5 tane üst üstte metal kaplar oluyor yaa ona deniyoo kaydirigubbakcemile3
hahaha tişört almış bana üstünde bu yazıyo kıyamam yaa valla asker psikolojisi ama benim KOMANDOM o hayatımın KOMANDOSU :asigim:hep aynı yalankaydirigubbakcemile3 banada HER ANANIN OĞLU ASKER OLUR AMA HER KIZIN SEVDİĞİ TANKÇI OLMAZ diyo ay bu asker psikolojisi beni öldürücekk:teytey::roflol:
hııı benim berem daha güzel onunkinden kaydirigubbakcemile3ay benimkide bana komuthanım dioooo
:roflol: Kıs yokk yemek konular kaba deniyor, 4-5 tane üst üstte metal kaplar oluyor yaa ona deniyoo kaydirigubbakcemile3
Yemek konusundaki herşeye karavana deniyor demekki
Ne alakaysa artıkk
ne güzel canım kendileri nasıl yapabiliolar kiiohaoldumsmile
benim askerim der askeriye girerken mantığını nizamiyenin kapısında bırakıcaksın yoksa olmaz diye gerçekten öle bazen o kadar mantıksız şeyler yaptırıyolarki
mantık ne gezer laa askerde:roflol:
burdan biz sucuk yağ falan herşeyi yolladık canım bide karakol öyle büyük bişey değil.
kendilerinin yapma imkanı oluyo işe. ızgara bile yapıyolar.hihoyyyt
ohh ne güzelll canım işte küçük yerlerin böle avantajları oluoooburdan biz sucuk yağ falan herşeyi yolladık canım bide karakol öyle büyük bişey değil.
kendilerinin yapma imkanı oluyo işe. ızgara bile yapıyolar.hihoyyyt
Hee benmkide çok istedi karakola falan düşmek ama kocaman bi yere gitti
daha rahaat oluyorlarmış sanırım.. aklinialirimsmile
alkisalkisalkisalkisalkisalkisDönerken almayı unutmasalar bari nizamiyede mantıklarını delikafadulden
Dönerken almayı unutmasalar bari nizamiyede mantıklarını delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?