- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #71.961
kiiiiiiiiiizlarrrrr Laydiniz geldiii delikafadulden:sm_cool: nasilsiniz bakalim
cicim selam tatlım ben çok fenayım bugün ya çok ağrım var malum ağrılar işte ama çok fenayım şimdi ilaç almayı düşünüyorumkafamçokkarıştı
$ükür geldin ya yalniz ba$ima oturuyodum opuyorumnanaktan
oy gecmis olsun canim , bende dün öyleydim de bugün yine düzeldi a.s.
cicim benim sağol .bugün sabahtan beri çok ağrım var yaa:çok üzgünüm:
AyrıLsak öLürüz biz! Bir bedende bütünüz biz.. :asigim:
mehtap..38
:1hug: ALLAH $ifani versin canim ya , bende sahura kalktigimda öyle olmu$tu kivrandim resmen , sonra nedeni anla$ilmi$ti o kadar agrinin :1closedeyes: bi agri kesici yutsan , gerci ben adet döneminde kullanmiyorum ama bilmiyorumkismile eger sen kullaniyorsan
AyrıLsak öLürüz biz! Bir bedende bütünüz biz.. :asigim:
mehtap..38
oyy senin mehtabina kurban :teytey: ma$allah susu_m
BENDENSİN SUSUMsempatiksalakcinni
ŞenizŞenizŞeniz
kusura bakma canim ya acil bi i$ cikti gitmek zorundaydim ,nasil oldun biraz daha iyimisinTATLIM BENDE ALMAMA TARAFTARIYIM ASLINDA AMA BU SEFER ÇOK AĞRIM OLDU ÇEKİLMİYOR:bbo:
tombi$ime yakin senin a$kin, usta birliginden sonra bizde öyle konu$uruz artik :teytey:Benim kuzum o yaaa kuzucukk :asigim: Şu an mardinde ya oranın şivesiyle konuşuyo bana sende bana öyle konuş diye tutturdu neşeli şirinim benim kaydirigubbakcemile3
kusura bakma canim ya acil bi i$ cikti gitmek zorundaydim ,nasil oldun biraz daha iyimisin
bu günlerde almamak daha iyi sanki , biraz daha sabret olmadi son care alirsin :1hug:
tombi$ime yakin senin a$kin, usta birliginden sonra bizde öyle konu$uruz artik :teytey:
canm normalde birliği Şırnak ama 1-2 gün Mardinde kalıyolar
canm normalde birliği Şırnak ama 1-2 gün Mardinde kalıyolar
aşkımdan telefon gelmedi hala çoktan teslim olmuştur Şırnak ta off kızlar şimdiden özledim onu yaaa :gitme:
Merhaba kızlar,
bu öglen askerimi yolcu ettik usta birligine. simdiden cok özledim ama cok güzel bir 1 hafta gecirdik. 6 ay sonra sag salim kavusmayı nasip etsin Allah yine.
öpüyorum sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?