Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

cicim benim sağol .bugün sabahtan beri çok ağrım var yaa:çok üzgünüm:

:1hug: ALLAH $ifani versin canim ya , bende sahura kalktigimda öyle olmu$tu kivrandim resmen , sonra nedeni anla$ilmi$ti o kadar agrinin :1closedeyes: bi agri kesici yutsan , gerci ben adet döneminde kullanmiyorum ama bilmiyorumkismile eger sen kullaniyorsan

TATLIM BENDE ALMAMA TARAFTARIYIM ASLINDA AMA BU SEFER ÇOK AĞRIM OLDU ÇEKİLMİYOR:bbo:

TATLIM BENDE ALMAMA TARAFTARIYIM ASLINDA AMA BU SEFER ÇOK AĞRIM OLDU ÇEKİLMİYOR:bbo:
kusura bakma canim ya acil bi i$ cikti gitmek zorundaydim ,nasil oldun biraz daha iyimisin
bu günlerde almamak daha iyi sanki , biraz daha sabret olmadi son care alirsin :1hug:

Benim kuzum o yaaa kuzucukk :asigim: Şu an mardinde ya oranın şivesiyle konuşuyo bana sende bana öyle konuş diye tutturdu neşeli şirinim benim kaydirigubbakcemile3
tombi$ime yakin senin a$kin, usta birliginden sonra bizde öyle konu$uruz artik :teytey:

canm normalde birliği Şırnak ama 1-2 gün Mardinde kalıyolar

aşkımdan telefon gelmedi hala çoktan teslim olmuştur Şırnak ta off kızlar şimdiden özledim onu yaaa :gitme:

Merhaba kızlar,

bu öglen askerimi yolcu ettik usta birligine. simdiden cok özledim ama cok güzel bir 1 hafta gecirdik. 6 ay sonra sag salim kavusmayı nasip etsin Allah yine.

öpüyorum sizi.

ALLAH hepimizi kavu$tursun kizlar , benimki de cuma günü teslim oldu , usta birligi diyarbakir turkbayragi , karde$iyle konu$tum teslim olmadan önce eve haber vermi$ geldim diye bidaha da aramami$ ilk günler cok yogun geciyo biliyosunuz , ararlar daha dert etmeyin

kızlar iyi akşamlar hepinize.benim sevdiceğimde bugün hiç aramadı daha aklım onda kulağım telefonda bilmiyorumkismile

iftardan önce biraz dışarı çıktım elele olan sevgilileri gördükçe iç geçiriyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…